Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az év praxisa a Kárpát-medencében
Kiíró:
V. And B. kommunikációs Kft
Határidő:
11/30/2012
Érvényes:
11/30/2012
Tárgymutató:
díj, Az év praxisa
Pályázhat:
páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai
Egyéni tanulóknak! Projekt tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam >>>


Csakúgy, mint tavaly, várjuk a páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!
Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb. Nem tudjuk elfogadni az egymondatos ajánlásokat! Kérjük, történetük minimum 15-20 mondatos legyen! Ne feledkezzenek meg arról sem, hogy orvosukat illetve, a vele dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, ehhez viszont szükségünk van elérhetőségükre, vagyis az orvos és a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára. Ne felejtsék el aláírni ajánlásukat, hiszen anonim pályázatokat nem fogadhat el a zsűri! Az ilyen ajánlásokat visszaküldjük, mint ahogy ezt tesszük az egy mondatosokkal is, és arra kérjük a pályázót, hogy bővítse ki történetét. Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a http://www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2012. november 30-ig.
A történetek beküldése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük. Kérjük, szavazzanak december 15. és december 31. között! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos-nővér főszereplője kapja "Az év praxisa a Kárpát-medencében" pályázat OALI díját.

A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 6 db vérnyomásmérő talál gazdára. A 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet. A Quintess Egészségközpont rendszermedicina továbbképzést szervez a 10 hazai nyertesnek. A Pharmanord 50-50 ezer forint értékű ajándék csomagot ad a két első helyezettnek, a többiek tíz-tízezer forint értékű ajándékot kapnak. Az Integramed Kft a laborleletek elektronikus visszacsatolásához szükséges 5 db szoftvert ajándékoz: száz-százezer forint értékben a díjazottaknak, a Springmed Kiadó pedig ajándék könyvcsomagokkal örvendezteti meg őket. A rátóti Rex Clinic Hotel pedig "Fiatalodj Széll Kálmán kastélyában" ajándékcsomagot, azaz 6 napos anti-aging kúrát adományoz a határon túli nyertesnek és partnereinek, összesen 4 fő számára.
http://www.azevpraxisa.huTávoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek