Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az év praxisa a Kárpát-medencében
Kiíró:
V. And B. kommunikációs Kft
Határidő:
11/30/2012
Érvényes:
11/30/2012
Tárgymutató:
díj, Az év praxisa
Pályázhat:
páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok
A kiíró(k) adatai


Csakúgy, mint tavaly, várjuk a páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!
Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb. Nem tudjuk elfogadni az egymondatos ajánlásokat! Kérjük, történetük minimum 15-20 mondatos legyen! Ne feledkezzenek meg arról sem, hogy orvosukat illetve, a vele dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, ehhez viszont szükségünk van elérhetőségükre, vagyis az orvos és a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára. Ne felejtsék el aláírni ajánlásukat, hiszen anonim pályázatokat nem fogadhat el a zsűri! Az ilyen ajánlásokat visszaküldjük, mint ahogy ezt tesszük az egy mondatosokkal is, és arra kérjük a pályázót, hogy bővítse ki történetét. Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a http://www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2012. november 30-ig.
A történetek beküldése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük. Kérjük, szavazzanak december 15. és december 31. között! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos-nővér főszereplője kapja "Az év praxisa a Kárpát-medencében" pályázat OALI díját.

A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 6 db vérnyomásmérő talál gazdára. A 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet. A Quintess Egészségközpont rendszermedicina továbbképzést szervez a 10 hazai nyertesnek. A Pharmanord 50-50 ezer forint értékű ajándék csomagot ad a két első helyezettnek, a többiek tíz-tízezer forint értékű ajándékot kapnak. Az Integramed Kft a laborleletek elektronikus visszacsatolásához szükséges 5 db szoftvert ajándékoz: száz-százezer forint értékben a díjazottaknak, a Springmed Kiadó pedig ajándék könyvcsomagokkal örvendezteti meg őket. A rátóti Rex Clinic Hotel pedig "Fiatalodj Széll Kálmán kastélyában" ajándékcsomagot, azaz 6 napos anti-aging kúrát adományoz a határon túli nyertesnek és partnereinek, összesen 4 fő számára.
http://www.azevpraxisa.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum