Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kazinczy Ferenc könyvpályázat, 2020
Kiíró:
TINTA Könyvkiadó
Határidő:
06/05/2020
Érvényes:
06/05/2020
Tárgymutató:
közkönyvtárak és családi könyvtárak bővítése
Pályázhat:
intézmények (könyvtárak, alapítványok, oktatási intézmények, ill. fenntartójuk) és magánszemélyek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Kazinczy Ferenc könyvpályázat, 2020

A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki intézmények és magánszemélyek részére
közkönyvtárak és családi könyvtárak bővítésére, 50%-os kedvezményes pályázati áron

A pályázat célja
A magyar közkönyvtárak és családi könyvtárak ellátása színvonalas kiadványokkal és a magyar nyelv új, korszerű szótáraival. Egy reprezentatív felmérés eredménye azt mutatja, hogy a könyvtárak túlnyomó részében sajnálatos módon csak több évtizedes, elavult magyar szótárak találhatók. Ezek a régi, korszerűtlen szótárak nem tükrözik szókincsében gyorsan változó nyelvünk mai állapotát, alkalmatlanok az anyanyelvi kompetencia hatékony fejlesztésére. A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, átérezve felelősségét pályázatot ír ki, hogy a magyar közoktatásban széles körben elérhetőek legyenek a magyar nyelv mai állapotát leíró új szótárak. A TINTA Könyvkiadó szótárai közül többet a Magyar Tudományos Akadémia Szótári Munkabizottsága Kiváló Magyar Szótár díjjal tüntetett ki.

A pályázható könyvek, szótárak listája
1. Szín-játszó-tér (Újdonság) 2. Anya-nyelv-kincs 3. Tanuljunk magyarul is! (Újdonság) 4. Szólások, közmondások eredete 5. Magyar értelmező alapszótár diákoknak 6. Magyar szókincsbővítő diákszótár 7. Kis magyar tájszótár 8. Poétikai kisszótár 9. Emelt szintű angol nyelvtani gyakorlókönyv I. (Ismét kapható) 10. Top 2000 angol főnév (Újdonság) 11. Top 2000 magyar szó 12. Top 2000 ungarische Wörter 13. Latin-magyar közmondásszótár (Újdonság) 14. Latin-magyar alapszótár (Ismét kapható) 15. Magyar-spanyol alapszótár 16. Magyar-olasz alapszótár 17. Szófajtani és szószerkezeti elemzések (Újdonság) 18. Szóalaktani elemzések 19. Helyesírási munkafüzet 20. Helyesírási munkafüzet a 6. évfolyam részére 21. Helyesírási munkafüzet a 7. évfolyam részére 22. A tulajdonnevek helyesírása 23. Gyakorlati szövegalkotási munkafüzet 24. Szövegalkotási és szövegértési munkafüzet 25. Szövegtani munkafüzet 26. Hasonlatok munkafüzet 27. Nyelvjárástani munkafüzet 28. Szavak eredete munkafüzet 29. Szólások és közmondások munkafüzet

A pályázat kiírójának, a TINTA Könyvkiadónak kötelezettségvállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó által megpályázott könyvek teljes árának felét 3,5 millió Ft-ig támogatásként átvállalja, minden könyv esetében a készlet erejéig.

A pályázat érvényességi köre
A Kazinczy Ferenc könyvpályázaton intézmények (könyvtárak, alapítványok, oktatási intézmények, ill. fenntartójuk) és magánszemélyek vehetnek részt.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Egy pályázó 10 000 és 200 000 Ft közötti támogatást igényelhet. A pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a megpályázott könyvek pályázati ára eléri a 10 000 Ft-ot.

A pályázat időtartama
A Kazinczy Ferenc könyvpályázatra 2020. május 4-től 2020. június 5-ig folyamatosan nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A pályázó (intézmény, ill. magánszemély) a pályázat kiírásában szereplő könyvek közül a pályázati adatlapon megpályázza a beszerezni kívánt kiadványokat. A kitöltött pályázati adatlapot e-mailben eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A pályázat kiírója folyamatosan, de legkésőbb 2020. június 14-ig elküldi a megrendelt kiadványokat a pályázónak, postázási és csomagolási költséget nem számol fel.

A fizetés módja
Intézményi pályázó esetén átutalás 15 napos fizetési határidővel. Magánszemély pályázó esetén a fizetés utánvéttel történik a kiszállított könyvek átvételekor a GLS futárszolgálatnak. Kérésre előre utalás is lehetséges, a biztonságos, érintésmentes könyvátvétel érdekében.

A pályázatról és a pályázható könyvekről részletes ismertető olvasható a http://www.tintakiado.hu honlapon.
A pályázati felhívás és a pályázati adatlap letölthető a http://www.tintakiado.hu/palyazat elektronikus címről is.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum