Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
SozialMarie díj 2017
Kiíró:
Unruhe Privatstiftung
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
01/24/2017
Tárgymutató:
SozialMarie díj 2017
Pályázhat:
Magánszemélyek, gazdasági vállalkozások, a civil szektor (civil társadalmi kezdeményezések, NGO-k, nonprofit szervezetek, egyesületek) és a közigazgatási szervezetek
A kiíró(k) adatai

Pályázati felhívás 2017

Idén 13. alkalommal tesszük közzé a SozialMarie díj felhívását: olyan kitüntetésre érdemes projekteket keresünk, melyek az egész társadalmat érintő problémákra keresnek és valósítanak meg társadalmi innovatív megoldásokat. Tavaly nem egész 280 pályázatot nyújtottak be hozzánk Ausztriából, Magyarországról, Csehországból, Szlovéniából, Horvátországból és Szlovákiából. 2016. május 1-én 15 projektet részesítettünk díjban.
Olyan társadalmi innovatív projektet valósít meg, mely aktuális társadalmi kihívásokra, problémákra keres megoldást? Ha igen, akkor nyújtsa be Ön is hozzánk pályázatát!

A SozialMarie növekszik: az idei évtől Szlovákiát is mint a SozialMarie teljes jogú tagját üdvözölhetjük körünkben! Mostantól Szlovákia teljes területéről lehet pályázatokat benyújtani. Reméljük, hogy nemsokára Horvátország és Szlovénia teljes területéről is lehet majd pályázni.
Az idei évtől minden pályázatot angol nyelven is be kell majd adni, a nemzetközi tudás- és tapasztalatcsere megkönnyítésének érdekében. Érdemes megtekinteni a benyújtott pályázatokat gyűjtő folyamatosan növekvő adatbázisunkat a honlapunkon: http://www.sozialmarie.org.

KINEK szól a felhívás?
- Aktuális társadalmi kihívásokkal és problémákkal foglalkozó projektgazdáknak
- Magánszemélyeknek, gazdasági vállalkozásoknak, a civil szektornak (civil társadalmi kezdeményezések, NGO-k, nonprofit szervezetek, egyesületek) és a közigazgatási szervezeteknek egyaránt
- Ausztria, Magyarország, Csehország és az idei évtől Szlovákia egész területéről érkező projekteknek
- Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában és Németországban létrejött projektek közül csak a Bécs 300 kilométeres körzetében működőekkel lehet pályázni.

MELYEK a benyújtott projektekkel szembeni elvárások?
- A projektnek meg kell felelnie a pályázati feltételeknek.
- Olyan projektek jelentkezését várjuk, amelyek a gyakorlatban már bizonyítottak, és van jövőjük - vagyis, amelyek a pályázat benyújtásakor már értékelhető eredményeket hoztak, és lesz folytatásuk is. Lezárt projektek és még csak ötlet stádiumban lévő projektek nem fogadhatóak el.
- A benyújtott pályázat legyen egy olyan társadalmi innovációs projekt, mely megfelel a SozialMarie társadalmi innovációról szóló kritériumainak.
- Egyszerre több pályázat is benyújtható, de a projekteknek egymástól függetlennek kell Lennie, és külön pályázati űrlapon szükséges benyújtani. Korábban már benyújtott projektekkel is lehet újra pályázni, amennyiben korábban még nem részesültek díjban.

HOGYAN lehet a pályázatot benyújtani?
- A pályázatot online a weboldalunkon (http://www.sozialmarie.org) lehet benyújtani.
- A megfelelően kitöltött pályázati űrlapot 2017. január 24. 23:55 percig online kell beküldeni. A teljes pályázati csomagot, a PDF csatolmányokat is beleértve, két nyelven kell benyújtani: a beküldési terület nemzeti nyelvén (a magyarországi pályázók magyarul) ÉS külön mellékelve angol nyelven. Kivétel: Lengyelország, Horvátország, Szlovénia és Németország területéről elegendő az angol nyelvű pályázati anyag benyújtása.
- A pályázat benyújtása csak abban az esetben lehet sikeres, amennyiben minden kötelező mezőt kitöltöttek és nem lépték túl a válaszonkénti maximum terjedelmet. A sikeres beküldésről automatikus visszajelzés érkezik.
Minden benyújtott pályázatnak lesz egy külön pályázati profilja a SozialMarie adatbázisában (http://www.sozialmarie.org).
Amennyiben technikai problémái merülnének fel, kérjük, forduljon az irodánkhoz: sozialmarie@sozialmarie.org, +43(0)1/587-7181.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum