Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Év Családbarát Vállalata 2017 - díj
Kiíró:
Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.
Határidő:
09/18/2017
Érvényes:
09/18/2017
Tárgymutató:
díj, Év Családbarát Vállalata 2017
Pályázhat:
kis-, közepes- és nagyvállalatok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Év Családbarát Vállalata 2017"

Pályázati felhívás:
Legyen az Ön vállalata Az Év Családbarát Vállalata 2017 díj nyertese, a Családbarát Vállalat 2017 cím birtokosa!

Kopp Mária professzor asszony által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek, a fiatalok a karrier mellett a családdal kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák.
A gyermekvállalás szempontjából meghatározó a munka - magánélet egyensúlya és a családbarát szemlélet. Fontos eszköz a szemlélet terjedésében a pozitív példák minél nagyobb nyilvánossága.
A Mozgalom a rendelkezésére álló eszközeivel szeretné ösztönözni a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék.

Az Év Családbarát Vállalata pályázat mára egyik fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerő piaci kihívásaira.
A kereslet felé billent a mérleg, a kínálat szűkül, munkaerőhiány van. Az új belépő generációk megszerzéséhez és motiválásához teljesen új eszközök és új vezetői szemlélet kell.
Az ember arcú és családbarát vállalati kultúra, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés alapvetésekké válnak a ma és a holnap munkaerő piacán.
A Mozgalom ma már kap olyan megkereséseket, hogy ismerős-e adott vállalat családbarát körökben, mert ez feltétele egy állás ajánlat elfogadásának.
Célunk az "Év Családbarát Vállalata" Díj és a Családbarát Vállalat cím adományozásával, hogy a vállalatok családbarát szemléletének elismerésén keresztül értéket teremtsünk. A Mozgalom a Díjakat olyan cégek számára adományozza, akik családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, a gyermekvállalás támogatásához.
A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közepes-, és nagyvállalatok számára.
A regisztráló cégek részére 48 órán belül eljuttatjuk a pályázat részletes feltételeit.
REGISZTRÁCIÓ: FOLYAMATOS - BALANSZ@HAROMKIRALYFI.HU
PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2017. SZEPTEMBER 18.
PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE: ELEKTRONIKUS FORMÁBAN, BALANSZ@HAROMKIRALYFI.HU E-MAIL CÍMRE.
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2017. NOVEMBER 14.-ÉN A CSALÁDBARÁT VÁLLALAT GÁLA 2017 KERETÉBEN
A gálán a díjazottak számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra, és arra, hogy a nagyközönséggel megismertethessék jó gyakorlataikat, eredményeiket.

Pályázatok elbírálásáról:
A beérkező pályázatokat egy szakmai zsűri bírálja el.
A kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat is értékeljük.
A zsűrizés szempontjai:
- A szervezet aktívan foglalkozik azzal, hogy ember- és családbarát kultúrát alakítson ki, odafigyel kisgyermekes munkavállalóira;
- elkötelezett abban, hogy innovatív módon fejlessze családbarát működését, figyelemmel van a környező trendekre;
- saját szektorában példaértékű;
- a szervezeti kultúrának része a munka-magánélet egyensúly fenntarthatósága, amennyiben erre lehetőség van, él az atipikus vagy rugalmasabb munkaszervezési formákkal;
- a szervezet vezetése interakcióban, kölcsönös információcserében van a munkatársakkal, az innovációkat a lehetőségek mellett az igényekhez igazítja.

A jelenlegi helyzet megismerése mellett azt a folyamatot is értékeljük, mely során a szervezet családbarát vállalati kultúrája fejlődik. A meghozott és a tervezett intézkedések reagálnak a munkatársak jelzéseire, visszajelzéseire, a vállalat lehetőségei szerint támogatja a családokat és a gyermekvállalást.
Az értékelést a kérdésekre adott válaszok alapján végezzük az űrlapon megadott súlyozás szerint.
A pályázó a pályázaton való részvételi szándékának jelzésével elfogadja a jelen pályázati feltételeket. A rendelkezésre bocsátott vállalati adatokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a zsűri tagjai bizalmasan kezelik, harmadik személynek nem adják át.

A kisfilmekre, fotókra vonatkozó kitételek:
Az e-mailben megküldött fotók és a feltöltött kisvideók szerzői joga a pályázóé.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a pályázat benyújtásával felhasználási jogot szerez a kisvideók és fotók változatlan formában történő bemutatására a pályázat eredmény hirdetésekor vagy más esetben, ami a tevékenységéhez kapcsolódik. A pályázó vállalja, hogy szerzői joggal védett tartalmat kizárólag jogszerűen használja fel.

Balansz Partnerségi Program:
A pályázó vállalatok számára biztosítjuk a részvételt a "Balansz" Partnerségi Programunkban, melynek élő közössége a fejlődés, fejlesztés lehetőségét kínálja a résztvevőknek.
Konferenciákon, workshopokon, tréningeken való részvételi lehetőséggel, tanácsadással és más formában támogatjuk a vállalatokat: információt nyújtunk, konkrét módszereket, működéseket mutatunk be, költséghatékony intézkedésekkel ismertetjük meg a résztvevőket.
A “Balansz" Partnerségi Program együttműködő partnerei:
mtd Tanácsadói Közösség,
ProLabora Kft.,
Karrier Műhely,
Emberi Erőforrások Minisztériuma, és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom HR szakértői.
Bízunk abban, hogy az "Év Családbarát Vállalata 2017" díjjal is elősegítjük a vállalatok családbarát szemléletének erősödését, végső soron a kívánt gyermekek megszületését.
http://haromkiralyfi.hu/ev-csaladbarat-vallalata-2017

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum