Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Környezetbarát Szolgáltatás - védjegy elnyerése
Kiíró:
Környezetbarát Termék Nonprofit Kft.
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
03/31/2017
Tárgymutató:
védjegy elnyerése, Környezetbarát Szolgáltatás
Pályázhat:
takarítást végző szervezet
A kiíró(k) adatai


Minősítse takarítását a nemzeti "Környezetbarát Szolgáltatás" védjeggyel!

A Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a környezetbarát takarítási módokat magában foglaló új feltételrendszer, a KT 64. Követelményrendszer a magyar nemzeti "Környezetbarát Szolgáltatás" minősítő védjegy elnyeréséhez. Az elfogadott új követelményrendszer alapján, amely 2017. március 31-ig van érvényben, már pályázható és elnyerhető a környezetbarát takarítási szolgáltatást tanúsító védjegy.
A fogyasztók számára egyre fontosabbak a környezetvédelmi szempontok. A Környezetbarát takarítási szolgáltatás új feltételrendszer azokat a környezetvédelmi és egyéb követelményeket tartalmazza, amelyek előnyösen megkülönböztetik a környezetbarát takarítást a többi takarítási szolgáltatástól.
A "Környezetbarát Szolgáltatás" védjegy igazolja, hogy az adott takarítási módszer környezetkímélő. A környezetbarát szolgáltatások minősítését szigorú követelmény- és feltételrendszerhez kötik a minősítést végző szervezet független szakértői. Odaítéléskor figyelembe veszik a szolgáltatás során a levegőre, a vízre, a talajra és az emberi egészségre gyakorolt hatásokat. A környezetbarát szolgáltatások kevesebb veszélyt jelentenek a vizekre és a termőföldre, használatukkal csökken a széndioxid kibocsátás, ezáltal az embernek és a környezetnek is hasznára válnak.
Vegye figyelembe a fogyasztói igényeket! Minőségtanúsítással hitelesítse kiváló környezeti tulajdonságú takarítási szolgáltatását, pályázzon a "Környezetbarát Szolgáltatás" védjegyre!
Pályázati eljárás lefolytatására jogosult szervezet a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft., amely Társaság konzultációt nyújt a pályázatra történő felkészüléshez, végzi a pályázatok értékelését, továbbá a miniszteri jóváhagyást követően megköti a védjegyhasználatra vonatkozó szerződést.

Pályázati feltételek
Egy eljárás keretében egy takarítást végző szervezet (továbbiakban Szolgáltató) meghatározott területekre vonatkoztatott takarítási tevékenysége minősíthető, amennyiben tevékenysége megfelel a hatályos szakmai és jogi, különös tekintettel a környezetvédelmi előírásoknak.
A szolgáltatónak a tevékenysége ellátásához rendelkeznie legalább 1 év tisztítás-technológiai gyakorlattal rendelkező munkatárssal.
Pályázat kizárólag minimum 6 hónapja működő szolgáltatásra nyújtható be.
A nevezéskor a Szolgáltató vállalja, hogy a takarítási tevékenysége kiterjesztését (új területekre kötött környezetbarát takarítási szerződések), vagy szűkítését (egyes területekre vonatkozó környezetbarát takarítási szerződések megszűnését) a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft.-nél (továbbiakban Társaság) bejelenti, és azt az épület kezelőjével (továbbiakban: Megbízó) kötött szerződéssel igazolja, valamint csatolja azokat a dokumentációkat, amellyel az új szerződés bizonyítottan megfelel a védjegy-használat feltételeinek.
A "Környezetbarát Szolgáltatás" minősítés jogi alapja a 9/2004. (V. 25.) számú KvVM rendelettel módosított 29/1997. (VIII. 29.) számú KTM rendelet. A minősítő eljárás lefolytatására a Társaság illetékes.
Érvényes: 2017. március 31-ig.

Elérhetősége:
Környezetbarát Termék Nonprofit Kft.
1027 Budapest, Lipthay utca 5., I. em. 11-12.
Telefon: (+36-1) 336-1146, fax: (+36-1) 336-1157
E-mail: info@okocimke.hu
http://www.okocimke.hu

A "Környezetbarát Szolgáltatás" védjegy takarításra vonatkozó tájékoztatója és a feltételrendszerhez kapcsolódó összeállítás az alábbi linken olvasható:
http://www.okocimke.hu/news.php?aid=34&pID=9&ncID=1&nID=352#.VAW_jKNh4cs
http://www.okocimke.hukornyezetbarat_szolgaltatas_logo.jpgKT64takaritasiszolgaltatas(5).pdfMinősítse takarítását a nemzeti _Környezetbarát Szolgáltatás_ védjeggyel!.docxtajekoztato_takaritos ok.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum