Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Családbarát Kórházi Osztály 2018
Kiíró:
Három Királyfi Három Királylány Mozgalom
Határidő:
03/19/2018
Érvényes:
03/19/2018
Tárgymutató:
családbarát kórházi osztály
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati felhívás:
A "Családbarát Kórházi Osztály 2018" pályázat alapítói:

A Kopp Mária professzor asszony által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, az Év Családbarát Vállalata-díj alapítója, és a magyarországi kórházakat tömörítő Magyar Kórházszövetség célkitűzése jelen pályázattal, hogy a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa. Célunk, hogy a családbarát szemlélet minél inkább elterjedjen, ezzel segítve a kórházi dolgozók jobb munka-magánélet egyensúlyát, nagyobb megbecsülését valamint a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálását.
Különös jelentőséggel bírnak a kórházi osztályok, ahol a munkatársak és a betegek a bőrükön érzik az intézmény családbarát szellemiségének előnyeit.
A pályázat, a címek és díjak átadása arra is lehetőséget biztosít, hogy családbarát együttműködések megszületését támogathassuk a családbarát kórházak és családbarát vállalatok között.

A családbarát szemlélet napjainkra a humán erőforrás szempontjából sikeres és fenntartható intézmény egyik záloga. Segítheti a pályaválasztásnál és azt követően a fiatalok orientációját, feltétele a meglévő, jól képzett és gyakorlott munkatársak megtartásnak, testi-lelki egészsége megőrzésének.
A családbarát szemléletű szervezet a modern kor követelményeinek és a fiatal munkaerő elvárásainak megfelelő vezetési technikákat feltételez, ezért különösen fontos ezen szervezetek bemutatása, példaként állítása.

Mindezek mellett pedig ezek az intézmények harmonikusabb gyógyulási folyamatot biztosítanak a betegek és hozzátartozóik számára.
A pályázat elsősorban a családbarát szemlélet szervezetet, döntéseket, napi életet átható voltát (beágyazottságát) vizsgálja, nem az anyagi ráfordításokat helyezi fókuszba.

Jelen pályázattal családbarát kórházi osztályok jó gyakorlatait kívánjuk kiemelni, de a cím hozzásegítheti az egész intézményt ahhoz, hogy Családbarát Kórház-díjban részesülhessen az alábbiak szerint:
Családbarát Kórház 2019 - díj:
- A Családbarát Kórház - díj pályázat első alkalommal 2019 - évben kerül meghirdetésre.
- A díj elnyerésének feltétele a kórházi díjra beadott pályázat mellett összesen legalább három kórházi osztály családbarát minősítése adott évre és az azt megelőző évre vonatkozóan.
- A díj Kopp Judit szobrából készített bronzöntvény. - A díjjal együtt egy tábla és egy matrica jár a díjazott részére. - A díjra, táblára és matricára felkerülő felirat: "Családbarát Kórház", valamint az adományozás éve.

Családbarát Kórházi Osztály 2018-díj:
- A Családbarát Kórházi Osztály - cím pályázat 2018-ban első alkalommal kerül meghirdetésre.
- A pályázatnak két része van, az első fejezet a kórházi osztály, mint gyógyító-szolgáltató, a második fejezet a kórházi osztály, mint munkahely család- és emberbarát működését vizsgálja
- A cím egy tábla, melyet az osztály folyosóján, várójában vagy egyéb jól látható helyen lehet kihelyezni. - A tábla mellett egy matrica jár a címet nyert osztály részére - A táblára és a matricára felkerülő felirat: "Családbarát Kórházi Osztály", valamint az adományozás éve.

CSALÁDBARÁT KÓRHÁZI OSZTÁLY 2018 PÁLYÁZAT
BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2018. MÁRCIUS 19.
PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE: ELEKTRONIKUS FORMÁBAN, balansz@haromkiralyfi.hu e-mail címre
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2018. ÁPRILIS 24-én A Magyar Kórházszövetség 2018 tavaszi konferenciáján
Kérdés esetén írjanak a következő e-mail címre: balansz@haromkiralyfi.hu
http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-korhazi-osztaly-2018

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum