Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Egészséget Mindenkihez Kommunikációs Pályázat
Kiíró:
Egészségügyi Média Szövetség
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2012
Tárgymutató:
Egészséget Mindenkihez
Pályázhat:
minden TÁMOP 6.1.2-es pályázatot beadó szervezet:
Önállóan vagy konzorciumi vezetőként pályázhatnak:
Költségvetési szervek:
- Központilag felügyelt költségvetési szerv (KSH 312);
- Helyi önkormányzat (KSH 321);
- Helyi önkormányzati költségvetési szerv (KSH 322);
- Többcélú kistérségi társulás (KSH 366);
Jogi személyiségű nonprofit szervezetek:
- Nonprofit korlátolt felelősségű társaság (KSH 572);
- Nonprofit részvénytársaság (KSH 573);
Kizárólag konzorciumi partnerként kerülhet bevonásra:
- Önkormányzati fejlesztési társulás (KSH 364);
- Kistérségi fejlesztési tanács (KSH 365);
- Helyi kisebbségi önkormányzat (KSH 371);
- Helyi kisebbségi önkormányzati költségvetési szerv (KSH 372);
- Egyház (KSH 551);
- Önálló Egyházi intézmény (KSH 552);
- Egyéb egyesület (KSH 529);
- Közalapítvány (KSH 561);
- Közalapítvány önálló intézménye (KSH 562);
- Egyéb alapítvány (KSH 569);
- Egyéb jogi személyiségű nonprofit szervezetek (KSH 599)
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai
Egyéni tanulóknak! Projekt tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam >>>


Egészséget Mindenkihez Kommunikációs Pályázat - Amennyiben az Ön szervezete pályázik a TÁMOP 6.1.2-re, támogatást biztosítunk, hogy a projektjét a legrelevánsabb környezetben, költséghatékonyan tudja megismertetni. Ott tud kommunikálni, ahol minden az egészségmegőrzésről szól, miközben egészségmegőrző kampányát havonta akár milliók ismerhetik meg. Ezen támogatással a pályázatban biztosított kommunikációs keretet még költséghatékonyabban lehet felhasználni.
Pályázzon Ön is az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) "Egészséget Mindenkihez" című kommunikációs pályázatán és ismertesse meg egészségmegőrző kampányát havonta legalább 1 000 000 emberrel országszerte!
A pályázat rövid leírása:
Az EMSZ pályázatot hirdet minden TÁMOP 6.1.2-es pályázatot beadó szervezet, önkormányzat stb. részére, melynek keretében a pályázóknak akár 75%-os kedvezményt biztosít kommunikációs felületeiből.

A kiíró szervezet rövid bemutatása:
Az EMSZ olyan, egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot kíván teremteni az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, auditálása, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása.
Az EMSZ társadalmi tevékenységéhez tartozik, hogy minden évben segíti a civil szervezetek 1%-os kampányát, illetve 2011-ben az Érthetően Az Egészségért Alapítvány egészségmegőrző kampányának főtámogatója volt. Bővebben: http://www.emsz.eu

Az Egészséget Mindenkihez c. pályázat célja:
Az Egészségügyi Média Szövetség segíteni szeretné, hogy az "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok" nyertes projektjei a lehető legtöbb érintetthez juthassanak el, minél több ember ismerhesse meg őket, minél többen vegyenek részt a projektekben hozzájárulva ezzel egy egészségesebb Magyarország létrejöttéhez.

A pályázat leírása:
Az EMSZ a pályázat során a pályázók rendelkezésére bocsátja egészségügyi intézmények várótermeiben található hirdetési felületeit -B/2-es (50cm x 70cm) eloxált alumíniumkeretben lévő plakáthelyek, amelyek országosan közel 150 szakrendelőben, 1500 háziorvosnál, összesen több, mint 7000 felületen állnak a pályázók rendelkezésére.

A pályázatok bírálata a kommunikációs tevékenység alapjául szolgáló pályázat bírálatához igazodik, azaz amennyiben a pályázatot a TÁMOP program keretében támogatandónak ítélik, úgy a pályázó jogosulttá válik az EMSZ által befogadott pályázatában foglalt kedvezmények igénybevételére.
Kérjük, töltse ki a pályázati felhíváshoz mellékelt pályázati adatlapot és küldje el a palyazat@emsz.eu e-mailcímre. Az EMSZ szerződött médiapartnerei megküldik Önöknek a hivatalos ajánlatot, amelyet mellékelhetnek a TÁMOP pályázatukhoz.
Fenti kedvezmények és a médiapartnerek ajánlatai kizárólag a nyertes TÁMOP pályázatok kommunikációs tevékenységéhez vehetők igénybe és kizárólag ahhoz használhatóak fel!
A pályázatok beadása folyamatos!

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati adatlap
Távoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek