Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az Év Menedzsere Életműdíj 2017
Kiíró:
Menedzserek Országos Szövetsége
Határidő:
02/17/2018
Érvényes:
02/17/2018
Tárgymutató:
az Év Menedzsere Életműdíj 2017
Pályázhat:
jelöltek személyére javaslatot tehetnek a felkért szakmai szervezetek mellett a Menedzserszövetség elnökségének tagjai, továbbá a Jelölő Bizottság
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


A Menedzserek Országos Szövetsége
nyílt pályázatot hirdet
Az Év Menedzsere Életműdíj 2017
cím elnyerésére
1995 óta, azaz immár 24 éve a Menedzserszövetség adja át az egyetlen, komoly hagyományokkal rendelkező díjat felsővezetők számára. Az Év Menedzsere elismerés mellett, a 2000-es évtől kezdődően átadásra kerül az Év Fiatal Menedzsere díj is, 2017-ben pedig már harmadik éve jutalmazzuk Életmű díjjal kiemelkedő pályafutású tagjainkat az évente megrendezésre kerülő Menedzserbálon.
A díjra pályázni nem lehet, a jelöltek személyére javaslatot tehetnek a felkért szakmai szervezetek mellett a Menedzserszövetség elnökségének tagjai, továbbá a Jelölő Bizottság. Díjazottak lehetnek azon magyar vállalatvezetők, akiknek elsőszámú vezetőként meghatározó szerepük volt vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak, illetve megfelelnek az alábbi feltételeknek:
- A vállalat a versenyszférában működik (azaz nem állami tulajdonú, kivéve az állam tőzsdén keresztüli tulajdonlását, árbevétele döntően nem közbeszerzésekből származik), legalább évi 5 milliárd Ft árbevétellel és minimum 50 alkalmazottal rendelkezik.
- A vezető legalább húszéves sikeres vezetői múltat tud felmutatni.
- Már visszavonult az operatív irányítástól.
- Korát tekintve legalább 60 éves.
Jelöltek ajánlására idén is felkérjük a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarát, az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarországi Tagozatát, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarát, a Joint Venture Szövetséget, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségét, illetve a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségét.
A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló Jelölő Bizottság Bod Péter Ákos elnökletével választja ki minden kategóriában a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet. A Jelölő Bizottság tagjai: Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke, Mosonyi György, a MOL Nyrt. Felügyelő Bizottságának elnöke és Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.
Az Év Menedzsere Életmű díj ünnepélyes átadására 2018. február 17-én, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülő 24. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.
További információ esetén keresse a Szövetség titkárságvezetőjét, Papp Andreát a 06 30 725-12-63 telefonszámon vagy a titkarsag@menedzserek.hu e-mail címen.
https://menedzserek.hu/ev-menedzsere-eletmudij/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum