Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Duna Művészeti Mestere - cím
Kiíró:
Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság; Global Water Partnership Central and Eastern Europe; Global Investigative Journalism Network; GWP Magyarország Alapítvány
Határidő:
06/08/2017
Érvényes:
06/08/2017
Tárgymutató:
cím, Duna Művészeti Mestere
Pályázhat:
6-18 éves korú diákok
A kiíró(k) adatai

Duna Művészeti Mestere

A Duna Védelmi Nemzetközi Bizottság (ICPDR), a Global Water Partnership Közép- és Kelet-Európa Régió (GWP CEE) és a GWP Magyarország Alapítvány a Nemzetközi Duna Nap alkalmából 2017-ben ismét meghirdeti a Duna Művészeti Mestere (DAM) alkotói pályázatot.
A pályázaton 6-18 éves korú diákok jelentkezését várjuk. A verseny feladata, hogy folyók, tavak partján tett látogatás alapján, - a vízi környezet ösztönző hatására - az ott talált tárgyakból, anyagokból háromdimenziós alkotásokat hozzanak létre.
A mű olyan képzőművészeti alkotás lehet, amely a vízből, vízpartról származó természetes, vagy mesterséges elemek felhasználásával készült. Fontos, hogy a felhasznált anyagok közvetlenül kötődjenek a Duna, vagy bármely mellékvizének életteréhez, mint például a sodródó fadarabok, levelek, növények, kavicsok, kagylók, illetve a folyóba dobált és a parton talált hulladék.
Kérünk minden pályázót, hogy engedje szabadon fantáziáját, gondolkozzon el azon, hogy mit jelent számára a folyó és környezete! Az idei verseny témája, "tegyünk együtt a tisztább Dunáért”. Ennek a gondolatnak a keretében kérjük az alkotások létrehozását!

Jelentkezés és nevezés feltételei
Mindenki csak egy alkotással pályázhat, egyénileg, vagy maximum 3 fős csapatban.
Az alkotásokat háromdimenziós (3D) formátumban (például: szobor) kell elkészíteni. Papírlapra, vászonra, vagy bármilyen más felületre készített rajzokat, festményeket nem fogadunk el.
A nevezéshez az elkészült alkotásokról 1 darab digitális fényképfelvételt kell készíteni és eljuttatni a szervezőkhöz. Az alkotáshoz készített fényképhez egy találó fantázianevet kérünk magyar és angol nyelven!
A digitális fényképet JPEG formátumban kérjük, melynek minimális mérete 1 MB lehet (150 dpi).
Az alkotó(k) nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, iskoláját és az alkotás fantázianevét kérjük az e-mailben minden esetben feltüntetni!

Beküldés határideje: 2017. június 8.
(Az Óceánok Világnapja)
Beküldési cím és további információ:
GWP Magyarország Közhasznú Alapítvány
1119, Budapest Etele út 59-61. vagy gwpmo@gwpmo.hu

Az idén először egy alkategóriát is meghirdetünk a versenyben, amely a verseny témájának megfelelő, maximum 1 perces hosszúságú videofelvétel elkészítését jelenti (okostelefonnal is készíthető). Az ezzel kapcsolatos részleteket csak azoknak küldjük el, akik jelzik, hogy készen állnak a kisfilm elkészítésére.

A hazai kiírás helyezettjeinek díjátadási ünnepségére a 2017. évi Duna Napi rendezvényen kerül sor. A nyerteseket külön értesítjük az ünnepség részleteiről.
A hazai verseny győztes alkotása részt vesz a 14 Duna-menti országban meghirdetett nemzetközi versenyben is, ahol a legjobb alkotót a "Duna Művészeti Mestere" címmel tüntetik ki.
http://www.gwpmo.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum