Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
InnoMax Díj - Business
Kiíró:
Invitel Távközlési Zrt.
Határidő:
11/24/2017
Érvényes:
11/24/2017
Tárgymutató:
innováció
Pályázhat:
mindazon vállalkozások, vállalatok, intézmények (gazdasági társaságok) pályázhatnak, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:
a Pályázó a pályázat benyújtásakor magyar cégbíróságon bejegyzett társaság és főtevékenységét Magyarországon (is) végzi.
a cég alkalmazottainak száma (a társaság munkavégzésre jogosult tagjaival együtt, a továbbiakban: „foglalkoztatott”) eléri az 5 főt
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Az InnoMax Díj – Business kategória pályázati feltételrendszere
Az Invitech Solutions (2040 Budaörs, Edison u. 4.) mint az Invitel Zrt. vállalati üzletágának jogutóda, 2017-ben nyolcadik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot.

Az Invitech Solutions fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ezirányú innovációs törekvéseit, és motiválni szeretné ezeket a szervezeteket technológiai fejlesztéseikben. Az Invitech Solutions az „Invitech InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.

Az Invitech ugyanakkor hisz abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének, vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat.

„Az ötlet nem elég!” – hiszen annak megvalósításához erőforrásokra is szükség van. Az Ön cége, intézménye hozza az innovatív ötletet, beruházási-, fejlesztési tervet, az Invitech Solutions pedig segíti annak létrejöttét, akár anyagi, akár telekommunikációs vagy IT-kompetenciájával.

Az InnoMax Business Díjat (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a vállalatoknak és intézményeknek ítéli oda, amelyek Magyarország területén folytatnak tevékenységet és pályázatukban olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletet, projekt tervet mutatnak be, melyek felhasználása nem csak saját, de mások üzleti sikereihez is hozzájárul.

Pályázati feltételek
A Díj odaítélése nyílt pályázat keretében zajlik. A Díjra mindazon vállalkozások, vállalatok, intézmények (gazdasági társaságok) pályázhatnak, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:
a Pályázó a pályázat benyújtásakor magyar cégbíróságon bejegyzett társaság és főtevékenységét Magyarországon (is) végzi.
a cég alkalmazottainak száma (a társaság munkavégzésre jogosult tagjaival együtt, a továbbiakban: „foglalkoztatott”) eléri az 5 főt.

A Pályázat elbírálásánál a zsűri az alábbi területek fejlesztésére, hasznosítására benyújtott pályázatokat kiemelt figyelemmel kezeli:

E-Health fókuszú megoldások:
- egészségügyi munkafolyamatok támogatása
- egészségügyi ellátás színvonalának növelése
- betegellátást hatékonyabbá tévő megoldások - figyelembe véve az egészségügyi intézmények szűkös forráslehetőségeit
- egészséges életmód
Biztonságos otthon, munkahely, iskola - Security fókuszú megoldások
személyes és informatikai biztonságot támogató megoldások
- biztonságtudatosság a digitális és személyes térben
- biztonságos internethasználat otthoni, munkahelyi, iskolai megvalósításának támogatása
- üzleti informatikai biztonságot elősegítő fejlesztések, megoldások
Fenntartható otthon/iroda/közlekedés – IoT megoldások
fenntartható fejlődést elősegítő megoldások
smart megoldások: okos városok, intelligens közösségi rendszerek elemeinek megvalósulását célzó megoldások
- az energiatudatosság növelésének támogatása
- szenzor, hálózat- vagy alkalmazás-fejlesztési megoldások, melyek támogatják az internetkapcsolatban lévő eszközök egymás közötti kommunikációját
- környezettudatos gondolkodást, magatartást, működést segítő megoldások a közösségen belül
Pályázati kategóriák
A pályázatokat vállalatmérettől függetlenül, egy kategóriába várjuk.
A pályázat benyújtása
A Pályázó a www.invitech.hu/innomax címen elérhető rövid űrlap kitöltésével pályázhat.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 24.
A jelentkezés alapfeltételei
A Pályázó mutassa be a projekttel kapcsolatos ötlet, beruházás, fejlesztés innovatív jellemzőit és az újítással elérhető eredményeit, valamint a fent megadott témakörökben betöltött kiemelt jelentőségét.

A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitech Solutions a Pályázó gazdasági társaság olyan jellegű működéséről, amely összefügg a pályázatban bemutatott eredményeivel riportfilmet, interjút vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.
A díj odaítélésének folyamata
1. A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére. Adott esetben ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre is meghívhatja. A pályázatok elbírálása két körben történik: - a beérkezett pályaműveket az Invitech Megoldások Zrt. szakmai stábja értékeli előzetesen és pontozásos rendszer alapján javaslatot tesz a zsűri részére a pályaművek rangsoráról. Ennek határideje: 2017. november 30. A felkért szakértői zsűri a fentiek alapján döntési javaslatot tesz a 2017. évi Innomax Business kategória győztesére. A végső döntést ennek alapján a zsűri elnöke hozza meg. Ennek határideje: 2018. február 28.

2. A döntést követően a nyertest a 2018-ban sorra kerülő díjátadó gálán hirdeti ki. A gálára előzetesen minden pályázó meghívást kap.

3. A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitech.hu/innomax honlapon.
A nyertesek díjazása
A kategória győztese
1. megkapja az „InnoMax Díj” emlékplakettjét
2. korlátlan ideig jogosult az „InnoMax Díj” cím viselésére és annak feltüntetésére;
3. megjelenik a Díj ünnepélyes átadásán ahol a sajtó képviselőivel is lehetősége lesz találkozni;
4. neve és pályázatának rövid bemutatása megjelenik az Invitech Solutions üzleti megoldásaival kapcsolatos kiadványaiban, honlapján, sajtócikkeiben, illetve egyéb kommunikációs anyagaiban.
A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül
1. 2.000.000,- Forint készpénz
2. Egyszeri, 3 órányi konzultációs, tanácsadói szakmai tudáscsomag, melyet előzetes egyeztetés után a pályázatban meghatározott területen biztosítunk a nyertes számára
3. Fentiek mellett az Invitech Solutions a nyertes számára média megjelenési lehetőséget biztosít az InnoMax Díjjal kapcsolatos kommunikációja során.
A nyeremény igénybevételének feltételei
1. Kizárólag a nyertes gazdálkodó szervezet veheti igénybe a nyereményt, az harmadik félre nem ruházható át.
https://www.invitech.hu/innomax/hu/az-innomax-dijrol/innomax-business-palyazat-kiiras


Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum