Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Ez Van!
Kiíró:
Városi Galéria (Érd); Százhalombattai Hírtükör
Határidő:
05/21/2012
Érvényes:
05/21/2012
Tárgymutató:
karikatúra-készítés
Pályázhat:
bárki
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai
Egyéni tanulóknak! Projekt tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam >>>


Ez Van! - Országos karikatúra-pályázat

A Százhalombattai Hírtükör és az érdi Városi Galéria 2012-ben ötödik alkalommal hirdeti meg "Ez van!" című országos karikatúra-pályázatát. A jelentkezőktől olyan rajzokat, grafikákat várunk, amelyek ironikusan, illetve szatirikusan ábrázolnak aktuális közéleti jelenségeket.

Beadási határidő: 2012. május 21.

Egy pályázó három pályaművel vehet részt a versenyen A/4-es méretben, szabadon választott technikával. A beérkező művekből kiállítás nyílik Érden, a Városi Galériában, és a legjobb pályázatok pénzjutalomban részesülnek. Az első díj 50 000, a második 30 000, a harmadik pedig 20 000 forint lesz. Eredményhirdetés: 2012. május 25-én 18 órakor a Városi Galériában (2030 Érd, Alsó út 2.)

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy az alkotók engedélyezzék a pályaművek közlését a Hírtükörben, a Hírtükör Online-on, illetve a Hírtükör egyéb kiadványaiban.

A beérkező pályaműveket független szakértőkből álló zsűri bírálja el. A zsűri tagjai: Czifrik Katalin főszerkesztő, Hírtükör, Kéri Mihály festőművész, a Városi Galéria vezetője, Bozsogi János, az ÉRD TV vezetője, László Bandy képzőművész, Százhalombatta.

A pályázat 2012. május 21-én zárul. Eddig az időpontig várjuk a pályaműveket postán a Százhalombattai Hírtükör 2441 Százhalombatta Pf. 49. címre, vagy a szerkesztőségbe: 2440 Százhalombatta, Szent István tér 3., illetve mailen a hirtukor@mail.battanet.hu címre. A jelentkezők pályázati anyagukhoz mellékeljék nevüket, posta és email címüket, telefonszámukat! Minden jelentkezőnek eredményes, örömteli alkotó munkát kívánnak a szervezők!
http://www.hirtukor.huTávoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek