Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019
Kiíró:
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Határidő:
03/06/2020
Érvényes:
03/06/2020
Tárgymutató:
cím, Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019
Pályázhat:
az a tanuló pályázhat, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelel:
4.1. A 2018/2019. tanévben valamely magyarországi köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-13. évfolyamos tanulója.
4.2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve - az I. és II. kategóriában a magatartás és szorgalom jegyek kivételével számítva - elérte az alábbi eredményt:
I. kategória: a 2018/2019. tanév végén legalább 4,80
II. kategória: a 2018/2019. tanév végén legalább 4,70
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a
"Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019"
cím elnyerésére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019" címmel azon tanulókat kívánja kitüntetni, akik a 2018/2019. tanévben kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt nyújtottak.
A pályázat kiírásában a sportköztestületek közreműködnek:
a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint a Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség.

1. A pályázat célja:
- az ifjúság ösztönzése az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra, valamint a fizikai aktivitásra, rendszeres és egészségfejlesztő testmozgásra;
- a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

2. A pályázat díjazása
A díjazottak a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019" címet elismerő miniszteri oklevelet kapnak a 2018/2019. tanévben elért kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményükért.
3. Pályázati kategóriák

A cím elnyerésére két kategóriában nyújtható be pályázat (a 2018/2019. tanévre vonatkozóan):
I. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-8. évfolyamos tanulója
II. kategória: köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 9-13. évfolyamos tanulója

4. Pályázati feltételek
A cím elnyerésére az a tanuló pályázhat, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelel:
4.1. A 2018/2019. tanévben valamely magyarországi köznevelési intézmény nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy magántanulói jogviszonyban részt vevő 5-13. évfolyamos tanulója.
4.2. Tanulmányi átlaga kettő tizedesjegy értékre kerekítve - az I. és II. kategóriában a magatartás és szorgalom jegyek kivételével számítva - elérte az alábbi eredményt:
I. kategória: a 2018/2019. tanév végén legalább 4,80
II. kategória: a 2018/2019. tanév végén legalább 4,70
4.3. A 2018/2019. tanévben (2018. szeptember 1. és 2019. augusztus 31. között) a Pályázati útmutatóban meghatározott sportágban és versenyen 1-6. helyezést ért el.

5. A pályázat benyújtása
A Pályázati felhívás, a Pályázati útmutató, valamint a dokumentáció elérhető a kormányzati portálon (http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag), valamint a pályázat során közreműködő sportköztestületek honlapjain (http://www.olimpia.hu, http://www.hparalimpia.hu, http://www.nvesz.hu, http://www.ndhsz.hu).
A pályázati dokumentációt (amely a Pályázati adatlapból és mellékletekből áll) a Pályázati útmutatóban foglaltaknak megfelelően kell benyújtani az Emberi Erőforrások Minisztériuma címére.
A pályázat részleteit a Pályázati útmutató tartalmazza.
Tájékoztatjuk, hogy csak a Kitöltési útmutatónak megfelelő, pontos, hiánytalan, a kötelező mellékletek adataival megegyező Pályázati adatlap érvényes!
Hiánypótlásra nincs lehetőség!

6. Benyújtási határidő: 2020. március 6., 24:00 óra

7. A pályázat értékelése
A pályázatokat az Értékelő Bizottság - a tanulmányi, valamint a sporteredményeket figyelembe véve - egységes szempontsor alapján értékeli. A pályázat díjazottjairól - az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján - az oktatásért felelős miniszter dönt.

8. Értesítés a pályázat eredményéről
A díjazottak listája 2020. június 1-től - az oktatási intézmény megjelölésével - közzétételre kerül a kormányzati portálon a Köznevelésért Felelős Államtitkárság (http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag) vezető hírei között, illetve a pályázók a kapcsolattartó e-mail címére küldött elektronikus üzenetben értesítést kapnak az eredményről.

9. Díj átadása
Az Értékelő Bizottság által javasolt díjazottak meghívást kapnak a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019" cím díjátadó ünnepségére, a többi díjazott postai úton veheti át az elismerő oklevelet.
A pályázattal kapcsolatban a jotanulo-josportolo@emmi.gov.hu címre írhatnak.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum