Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Neked merre van előre? - 10. Fenntarthatósági Napra kreativ alkotások feltöltése
Kiíró:
Magyar Telekom Nyrt.
Határidő:
09/15/2017
Érvényes:
09/15/2017
Tárgymutató:
kreativ alkotások feltöltése - 10. Fenntarthatósági nap
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Neked merre van előre?

Filmezd le, öntsd dalba, mondd el slamben vagy mutasd be bármely kreatív módon, hogy mit jelent neked a FLOW! Jelentkezz szeptember 15-ig a 10. Fenntarthatósági Nap pályázatára!

Kit vagy mit követünk? Eszmét, rendszert, személyt vagy csak az éppen aktuális áramlatot? Ha követünk, haladunk is? Megyünk az árral, vagy inkább az ár jön velünk?
Legyen az világnézeti, gazdasági, politikai vagy magánéleti döntés, bízunk eléggé a saját megérzéseinkben? Vagy mindent felülírunk a környezet és a társadalom első reakcióinak tükrében? Kitartunk egy csapat, egy álláspont, egy cél mellett vagy folyton újratervezünk? Egy Insta poszt is kibillent aktuális értékrendünkből, vagy semmi sem tántoríthat el meggyőződésünktől.

A 10. Fenntarthatósági Nap kreatív pályázatára három kategóriában várjuk a pályaműveket.
Film - Készíts egy 1-3 perces videót!
Zene / Slam - Írj egy dalt vagy egy slamet és add elő!
Kreatív - Fess, rajzolj, építs, fotózz vagy szervezz flashmobot!

Díjak:
Film kategória
I. díj: International Film Festival Rotterdam 2018
- 2 fő részére belépő voucher és repülőjegy
II. díj: Mini selfie drón
III. díj: Vanguard Alta Pro kamera állvány szett

Zene/slam kategória
I. díj: Hangszervásárlási utalvány 200 000 Ft értékben
I. díj: Budapest Aréna - Választható Koncertjegy 2 fő részére*
*2017 szeptember és 2018 szeptember között felhasználható, maximum 60 000 Ft értékben
III. díj: JBL Pulse 2 hangszóró

Kreatív kategória
I. díj: ARTE Biennale 2017 - 2 fő részére belépő és repülőjegy
II. díj: Samsung Gear 360˘ 2. generációs kamera
III. díj: Roller és gördeszka egyben

A zsűri által kiválasztott legjobb alkotások bemutatásra kerülnek 2017. szeptember 30-án a 10. Fenntarthatósági Napon, amely a díjátadónak is helyet ad. A kiállított alkotások közül pedig az FN10 látogatói szavazhatják meg a legjobbat, a díja egy Samsung Gear S3 okosóra.

Leadási határidő:
2017. szeptember 15.-ig: Töltsd fel a pályamunkádat a netre (Youtube, Videa, Flickr...), küldd be a linket, vagy ha nem kell feltölteni, akkor magát a művet a palyazat@fenntarthatonap.hu-ra. Kategóriánként egy pályázó max. három pályaművet nevezhet.
https://www.facebook.com/fenntarthatonap

Fenntarthatósági Nap 10 pályázat – részvételi feltételek
1. A pályázat tartalma
A Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., cégjegyzékszáma: Cg. 0110- 041928, adószáma: 10773381-2-44, a továbbiakban: Magyar Telekom) szervezésében pályázat indul, melyben azon 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik 2017. június 23. és 2017. szeptember 15. között („pályázat időtartama”) a jelen pályázati kiírásnak és feltételeknek megfelelően minimum egy kreatív alkotást/fotót, zeneművet, slamet, filmet feltöltenek az ismertebb megosztóoldalakra és beküldenek a palyazat@fenntarthatonap.hu email címre, és maradéktalanul megfelelnek a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeknek, valamint a jelen pályázati kiírást teljes körűen elfogadják, a pályázati adatlapot kitöltve elküldik a pályázattal együtt. A pályázat technikai lebonyolítását a HD Event & Promotion Kft. (Cím: 1122 Budapest, Ráth György u. 28., cégjegyzékszám: 01-09179471, adószáma: 24734035-2-43, a továbbiakban: HD Event Kft) végzi.
A HD Event Kft. a pályázat lebonyolítása során a Magyar Telekom megbízásából adatfeldolgozóként is eljár. A kiválasztással és a nyereménnyel kapcsolatos ügyintézést a Magyar Telekom Nyrt. végzi.

2. Részvételi feltételek
A Pályázaton csak valós adatokkal regisztrált, Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt. A pályázatra történő nevezéshez a résztvevőnek fel kell töltenie bármelyik megosztóoldalra és be kell küldenie a palyazat@fenntarthatonap.hu email címre egy saját készítésű kreatív alkotást, zeneművet, slamet, filmet és a kitöltött pályázati adatlappal együtt meg kell adnia nevét, valamint email címét és postai címét, valamint internetre feltöltött alkotás esetén a feltöltött alkotás internetes elérhetőségét (link).
A pályázatra kreatív, zene/slam, film kategóriában lehet nevezni, egy játékos kategóriánként maximum három alkotást küldhet be.
A pályázaton való részvétel ezen szabályzat elfogadásának minősül.

3. A pályázat menete/lebonyolítása
A pályázatot 2017. június 23-tól 2017. szeptember 15-ig hirdetjük meg. A pályázaton történő részvételre, vagyis az alkotások feltöltésére, elküldésére és a szükséges adatok megadására ezen időtartamon belül van lehetőség.

4. Moderálás
A Magyar Telekom fenntartja magának a jogot, hogy minden olyan alkotást, amely közerkölcsöt, mások vallási-, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, egyéb jogot, jogszabályt stb. sért, vagy a Magyar Telekom üzleti érdekeit, jó hírnevét sérti vagy a Magyar Telekom megítélése szerint bármely módon sértő, a pályázatból kizárja. Az esetleges jogsértő alkotásokért a felelősség kizárólag a jogsértő felhasználót terheli.

5. Nyertesek kiválasztása
A beérkezett pályaműveket négy tagból álló zsűri értékeli, tagjai:
- Szomolányi Katalin, a Fenntarthatósági napok főszervezője
- Pásztor Anna, énekesnő, előadóművész, színész, táncművész
- Rohonyi Gábor, rendező
- Szegedi Csaba, a MOME egyetemi adjunktusa

Az értékelés fő szempontjai: a feltételeknek való megfelelésen túl a koncepció, a témára való reflektálás eredetisége és a megvalósítás minősége.
A „Fenntarthatósági Nap 10” pályázat központi témája:
„FLOW vagy FOLLOW? Neked merre van előre?”
A zsűri a pályázat beküldési határideje után, 2017. szeptember 25-ig választja ki a nyerteseket. A kiválasztást követően a nyertes pályázókat a megadott email címükön értesítjük. A nyeremények átadása a 2017. szeptember 30-i rendezvényen történik, melyről előzetesen szintén e-mailben egyeztetünk. Akadályoztatás esetén a díj személyesen egyeztetett időpontban és helyen átvehető. A pályázatnak kategóriánként egy fődíja, egy második és egy harmadik díja, valamint összességében egy közönség díja van. A zsűri fenntartja a jogot, hogy kizárólag a minőségi elvárásoknak megfelelő alkotásokat díjazza. Ennek értelmében nem feltétlenül kerül minden díj kiosztásra.
A közönségdíj a szeptember 30-i rendezvény látogatói által leadott szavazatok alapján kerül kiadásra.

6. Díjak
KREATÍV - I
ARTE Biennale 2017 – 2 fő részére belépő és repülőjegy
KREATÍV - II
Samsung Gear 360˘ 2. generációs kamera
KREATÍV - III
Roller és gördeszka egyben
FILM - I
International Film Festival Rotterdam 2018 – 2 fő részére belépő voucher és repülőjegy
FILM - II
Mini selfie drón
FILM - III
Vanguard Alta Pro kamera állvány szett
ZENE - I
Hangszervásárlási utalvány 200 000 Ft értékben
ZENE - II
Budapest Aréna - Választható Koncertjegy 2 fő részére*
*2017 szeptember és 2018 szeptember között felhasználható, maximum 60 000 Ft értékben
ZENE - III
JBL Pulse 2 hangszóró
KÖZÖNSÉGDÍJ
Samsung Gear S3 okosóra

A juttatással kapcsolatos közterhet (szja-t) a juttatás időpontjában hatályos 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) 76.§-a szerinti nem pénzben kapott nyereményekre vonatkozó szabályok szerint a Magyar Telekom fizeti meg.

7. Nyeremények átvétele
A nyereményeket személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával lehet átvenni. A nyeremények készpénzre vagy másra nem válthatók és át nem ruházhatók.
Pályázó, jelen szabályzat elfogadásával vállalja, hogy nyertessége esetén a nyeremény átvétele / felhasználása utáni 30 napon belül, a Fenntarthatósági Nap közösségi oldalán (https://www.facebook.com/fenntarthatonap) nyilvánosan posztol egy fotót a nyeremény átvételéről illetve annak felhasználásáról.

8. Adatvédelem
A Magyar Telekom, mint adatkezelő és megbízása alapján a HD Event Kft. mint adatfeldolgozó kezelik és dolgozzák fel a pályázók/résztvevők személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Info Törvény) alapján. A Magyar Telekom a pályázatban résztvevők személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben, és a jelen pályázat lezárásához szükséges ideig, legkésőbb 2017. december 20-ig kezeli (adatkezelő). Az adatszolgáltatás önkéntes. A pályázók személyes adatainak kezelése és feldolgozása az alábbiakra terjed ki: név, postai cím, e-mail cím és telefonszám, amelyeket a regisztráció során, a jelen pályázati feltételek ismeretében önkéntesen megadtak.
Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni önkéntes és kifejezett hozzájárulása. A pályázatra történő önkéntes regisztrációval a pályázók hozzájárulnak a jelen szabályzatban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez. A regisztrációval a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Fenntarthatósági Napról és a rendezvényhez kapcsolódó pályázatról a szervező rendszeres tájékoztatást küldjön elektronikus hírlevél formájában. Amennyiben pályázó nem kér tájékoztatást, ezt a fenntarthatonap@gmail.hu e-mail címen jelezheti. A pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy abban az esetben, ha díjazott lesz, a Magyar Telekom és a HD Event Kft. az adatai közül a nevét és a díjátadón készült fotót nyilvánosságra hozza az interneten, a sajtóban, egyéb nyomtatott kiadványokban. Továbbá a pályázók kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra adataiknak a pályázattal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért vagy a pályázat céljaira történő felhasználásáért.
Magyar Telekom bármikor lehetőséget biztosít a pályázóknak arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adatai kezeléséről, kérjék azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: Magyar Telekom Nyrt. Pf. 1541 Budapest.
Ezen kívül a pályázót megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján a Magyar Telekom által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a pályázó bírósághoz fordulhat az Info törvényben foglalt feltételek szerint.
Szervező/Adatkezelő, a HD Event Kft. mint Adatfeldolgozó felel. Az Adatkezelő és az Adatfeldolgozó kötelezettséget vállal az Info Törvényben rögzített kötelezettségeinek maradéktalan teljesítésére.

9. Jognyilatkozatok
A résztvevő a pályázaton való indulásával, alkotás feltöltésével, az adatai megadásával az általa készített alkotás (továbbiakban „hozzájárulás” vagy „résztvevői hozzájárulás”) tekintetében kizárólagos, időben és térben, valamint a felhasználás módja és mértéke tekintetében korlátlan,
3. személy részére átengedhető felhasználási jogot biztosít a Magyar Telekom részére, bárminemű ellentételezés (díjazás) nélkül. Magyar Telekom a felhasználási jog alapján különösen jogosult a feltöltött alkotást nyilvánossághoz közvetíteni, többszörözni, másolni, átdolgozni, terjeszteni, számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra másolni, különösen a pályázat során, a pályázattal kapcsolatos megjelenésekben felhasználni, illetve azokból részleteket bemutatni, annak témáját felhasználni a publikálásra kerülő Magyar Telekom reklámanyagokban bárminemű díjazás nélkül. Magyar Telekom Nyrt.-t semmilyen kötelezettség nem terheli a résztvevői hozzájárulások felhasználását ill. közzétételét illetően. Magyar Telekom Nyrt. fenntartja magának a jogot, hogy a résztvevői hozzájárulásokat moderálja, és csak a moderáción átesett és a jelen pályázati feltételeknek mindenben megfelelő résztvevői hozzájárulásokat fogadja el.
A felelősség a jogosulatlan felhasználásért és a jogszabályok esetleges megsértéséért teljes mértékben a résztvevőt terheli. A résztvevő a regisztrációval egyben tudomásul veszi, hogy a jelen pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázói hozzájárulás a pályázatban való részvételből kizárásra kerül.
Résztvevő a pályázaton történő részvétellel kifejezetten kijelenti és szavatol érte, hogy az általa a pályázat keretében a feltöltött alkotások, mint szerzői művek tekintetében korlátozás nélkül és önállóan jogosult a jelen pályázati kiírásban meghatározott jognyilatkozatokat megtenni és a jelen pályázati kiírásban meghatározott felhasználási jogokat Magyar Telekom részére biztosítani. Résztvevő a pályázaton történő részvétellel kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben Magyar Telekommal vagy az alkotások felhasználására általa feljogosított személlyel szemben, valamint a pályázat lebonyolításában közreműködő HD Event Kft.-vel szemben 3. személy jogai, így különösen szerzői jogai megsértése miatt kártérítési vagy bármilyen egyéb igénnyel lép fel, köteles a Magyar Telekomot, az alkotások felhasználására általa feljogosított személyt és HD Event Kft.-t ezen igények alól haladéktalanul és teljes körűen mentesíteni.
Résztvevő a pályázaton történő részvétellel továbbá kifejezetten akként nyilatkozik és szavatol érte, hogy az általa a pályázat keretében a feltöltött/beküldött alkotásokon esetlegesen szereplő személyek (a továbbiakban: Szereplők) képmásának jelen pályázati kiírásban foglaltak szerinti felhasználására engedélyt adni jogosult, a Szereplők a fotók feltöltéséhez előzetesen, jelen pályázati kiírás részletes áttanulmányozását követően igazolhatóan hozzájárultak, annak tudatában, hogy képmásuk felhasználásért ellentételezésre (díjazásra) igényt nem tarthatnak. Amennyiben bárki engedély nélküli képmásfelhasználás kapcsán kártérítési vagy bármilyen egyéb igényt támaszt Magyar Telekommal vagy az alkotások felhasználására általa feljogosított személlyel szemben, valamint a pályázat lebonyolításában közreműködő HD Event Kft.-vel szemben, Résztvevő köteles Magyar Telekomot, az alkotások felhasználására általa feljogosított személyt és HD Event Kft.-t ezen igények alól haladéktalanul és teljeskörűen mentesíteni. Résztvevők a regisztrációval, a személyes adataik megadásával kifejezetten és határozottan hozzájárulnak személyes adataik jelen pályázati kiírásban foglaltak szerinti kezeléséhez és feldolgozásához és ahhoz, hogy Magyar Telekom vagy a pályázat lebonyolításában résztvevő HD Event Kft. a megadott email címre vagy postai címre a jelen pályázattal kapcsolatosan üzenetet küldjön.
A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket vagy magát a pályázatot akár a pályázat időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a pályázat esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Magyar Telekom Nyrt. közzéteszi a
Fenntarthatósági Nap weboldalán: www.fenntarthatonap.hu. A résztvevő felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjon. A Magyar Telekom Nyrt. bármely, a jelen pályázattal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Magyar Telekom kizárja a résztvevő Magyar Telekommal és a pályázat bonyolításában fent megnevezett társasággal szembeni bármely jogcímen történő igény érvényesítésének lehetőségét.

FN10_palyazati_adatlap.docxkep.jpglogo.pngmerokod.txtFN10_reszveteli_feltetelek.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum