Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
KÉPZŐ - A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázata
Kiíró:
Diákhitel Központ Zrt.
Határidő:
11/14/2017
Érvényes:
11/14/2017
Tárgymutató:
képzés - festészet, grafika és fotóművészet
Pályázhat:
minden magyarországi középfokú oktatási intézménnyel vagy felsőoktatási intézménnyel tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, a pályázat benyújtásakor a 16. életévét betöltött tanuló vagy hallgató
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

KÉPZŐ - A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázata

A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények tanulói és hallgatói számára. A Diákhitel Központ több mint tíz éve áll a hallgatók mellett egyetemi éveik alatt azzal a céllal, hogy képzett diplomásként sikeres életpályát fussanak be. E szerepvállalásból adódóan fontos számára, hogy megismerje elsőszámú partnereit: a diákokat. Éppen ezért a Diákhitel Központ ismét meghirdeti a Képzőt, a közép- és felsőoktatásban hallgató fiataloknak szóló képzőművészeti pályázatát. Pályázni lehet minden festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással, ami művészi eszközökkel arra keresi a választ, hogy hogy “Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?” Milyen etikai, társadalmi, emberi kérdéseket vet fel a technológiai fejlődés, hogyan befolyásolják életünket a technikai eszközök?

A pályázat témája
“Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?”

A válogatás módja
A beküldött pályaművekből szakmai előzsűrizést követően a pályázat fővédnökei válogatják ki a díjnyertes, illetve a kiállításra kerülő alkotásokat.

A pályaművek beadási határideje: november 14. (kedd) éjfél

Pályázati feltételek
A pályázaton részt vehet minden magyarországi középfokú oktatási intézménnyel vagy felsőoktatási intézménnyel tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, a pályázat benyújtásakor a 16. életévét betöltött tanuló vagy hallgató.

A tanulói vagy hallgatói jogviszony fennállása érvényes diákigazolvánnyal vagy az oktatási intézmény által kiállított okirattal igazolható. Ezen okmány, illetve okirat bemutatása feltétele a nyeremények átvételének.
A pályázat egy kategóriában kezeli a festészeti (olaj, tempera, gouache, akril stb. technikákkal készített alkotások), a grafikai (sokszorosított vagy egyedi grafika, ide értve a számítógépes alapú képzőművészeti technikák) és a fotóművészeti (analóg vagy digitális) technikával készült műalkotásokat.

Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat. A pályázatban sorozattal nem lehet pályázni. A pályázatra kizárólag 2 évnél nem korábban készült és más, a Diákhitel Központ Zrt. által hirdetett pályázaton még nem indult műalkotásokkal lehet pályázni.

A pályázatban méretbeli megkötés nincs, de kizárólag a fenti műfajokban fogadunk el pályamunkákat.

A pályázat beadásának módja
Pályázni kizárólag a pályázati segédletben foglaltaknak megfelelő, egyértelmű adatokkal ellátott e-mailben lehet, a pályaművek vagy a pályaművekről készült fotók elektronikus beküldésével. (A lehetőség szerint jó minőségű, színhelyes fotók, reprodukciók minimális felbontása 72 dpi, minimális mérete 200 KByte legyen.)

A jentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk:
kepzo@diakhitel.hu

A pályázat beadása során a következő adatokat szükséges megadni:
pályázó neve,
e-mail címe,
telefonszáma,
a képzését folytató oktatási intézmény neve,
a pályamű(vek) címe(i).
a pályamű(vek) megjelenési formája (festmény, grafika, fotó, egyéb)
a pályamű(vek) méretei (festmény vagy más fizikai formátum esetén),
A nyertesek kiválasztása és a pályaművek kiállítása
Az előzsűrizésre 2017. november 15-ét követően kerül sor. A szakmai zsűri által a kiállításra beválogatott pályaművek beküldőit a Diákhitel Központ 2017. november 18-ig a pályázat beküldésekor megadott e-mail címen értesíti.

A pályaművek A38 hajóra történő elszállítása a pályázó feladata, ennek határideje 2017. november 21. A kiállításra kerülű pályaművek az átadásukkal véglegesen a Diákhitel Központ tulajdonába kerülnek.
A szakmai zsűri által kiválogatott pályaművek közül a fővédnökök választják ki a nyertes alkotásokat 2017. november 30-ig. A nyerteseket a Diákhitel Központ értesíti a pályázat benyújtásakor megadott e-mail címen értesíti.
A fővédnökök által kiválasztott győztes pályaművek alkotói a díjakat 2017. december 7-én az A38 Hajón tartott díjátadó és kiállítás-megnyitó rendezvényen vehetik át, amelynek időpontját az A38 hajó hirdeti meg. Ezen rendezvényről az A38 Zászlóshajó Kft. kisfilmet készít.
A győztes pályaműveket 2017. december 7. és 13. között kiállítás keretében kerülnek bemutatásra a budapesti A38 Hajó Kiállítótermében.

A pályázat díjazása
A nyertes pályázókat a Diákhitel Központ tárgynyereményekkel díjazza.
A pályázat fődíja: 1 db MacBook Pro 13” 128 GB
A pályázat második díja: 1 db iPhone7 Plus 128 GB
A pályázat harmadik díja: 1 db iPad PRO Wi-Fi 256 GB
További 17 kiválasztott pályamű kiállításon vesz részt, illetve megjelennek a kiállítási katalógusban.
(A nyereménytárgyak a pályázat lezárultáig azokkal egyenértékű más termékekre módosulhatnak.)

Felelősségvállalás, felhasználási engedély
A pályázó a jelentkezéssel kijelenti, hogy részt kíván venni a Diákhitel Központ KÉPZŐ című festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatán. A pályázó kijelenti, hogy valamely magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény tanulója vagy hallgatója. A pályázó kijelenti, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, a pályázaton való részvételt, illetve a pályázattal kapcsolatos felhasználást harmadik személy pályaművön fennálló joga nem zárja ki, illetőleg nem korlátozza. Amennyiben ezen feltételeknek nem felelne meg a pályázó, az ebből eredő következményekért felelősséget vállal, a pályázó esetleges szerzői jogsértése következményeiért sem a Diákhitel Központ Zrt-t, sem az A38 Zászlóshajó Kft-t nem terheli felelősség.
A pályázó jelentkezésével hozzájárul, hogy beküldött pályaműveit a pályázati kommunikáció során - és kizárólag azzal összefüggésben - a pályázat kiírója területi, időbeli és a megjelenés módja szerinti korlátozás nélkül, a pályázó nevének feltüntetésével megjelentesse.
A pályázat a szakmai zsűri döntéséig indokolás nélkül visszavonható.
A pályázaton nem vehetnek részt a Diákhitel Központ Zrt., illetve az A38 Zászlóshajó Kft. munkatársai és azok közeli hozzátartozói abban az esetben sem, ha a pályázati feltételeknek egyébként megfelelnek.
A pályázat technikai lebonyolítója az A38 Hajó (Zászlóshajó Kft.).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
A38 Hajó
kepzo@diakhitel.hu
+36 1 464 39 40

https://www.diakhitel.hu/aktualis/palyazataink/kepzo-a-diakhitel-kozpont-zrt-festeszeti-grafikai-es-fotomuveszeti-palyazata.html

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum