Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Felfedezettjeink 2017
Kiíró:
Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége
Határidő:
01/15/2017
Érvényes:
01/15/2017
Tárgymutató:
Felfedezettjeink 2017
Pályázhat:
hazai és határon túli Tehetségpontok, Tehetségsegítő Tanácsok és a Matehetsz tagszervezetei saját tehetségsegítő közösségük által felfedezett, 25 évnél nem idősebb, kiemelkedően tehetséges fiatalok bemutatásával
A kiíró(k) adatai

Felfedezettjeink 2017

Pályázatok benyújtása: 2016. 12. 12.-2017. 01. 15. között online pályázói adatbázison keresztül
A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács évek óta nagy érdeklődés mellett hirdeti meg "Felfedezettjeink" pályázatát. Jelen felhívásunkkal a 2015, illetve 2016 folyamán felfedezett fiatal tehetségekre szeretnénk figyelmet fordítani. Pályázatot nyújthatnak be a hazai és határon túli Tehetségpontok, Tehetségsegítő Tanácsok és a Matehetsz tagszervezetei saját tehetségsegítő közösségük által felfedezett, 25 évnél nem idősebb, kiemelkedően tehetséges fiatalok bemutatásával. Egy pályázó intézmény legfeljebb három fiatal pályázati anyagát nyújthatja be. Minden egyes fiatal bemutatása önálló pályaműnek minősül.
Fődíj: 196 000 Ft ösztöndíj támogatás, további díjak: 98 000 Ft, illetve 49 000 Ft ösztöndíj támogatás (a támogatást havi 49 000 Ft-os részletfizetéssel utaljuk közvetlenül a támogatott fiatal, illetve törvényes képviselője részére). Az elnyert összeget a fiatal további szakmai fejlődésére kell fordítani.

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
- A kitöltött pályázati adatlapot;
- A Tehetségpont, Tehetségsegítő Tanács, illetve a Matehetsz tagszervezet képviselőjének ajánlását (az intézmény vagy szervezet vezetőjének cégszerű aláírásával, pdf dokumentum formájában - online csatolva);
- A 14 évesnél idősebb ajánlott fiatal esetében a fiatal tehetség saját bemutatkozását PREZI-ben. (A Prezi használatáról rövid oktatóanyag E-learning oldalunkon érhető el.) A bemutatóban az alábbi témákra érdemes kitérni:
- a fiatalt milyen terület(ek) érdekli(k) leginkább,
- mely eredményeire a legbüszkébb,
- milyen céljai vannak,
- mire használná a támogatást;
- A fiatal tehetség jó minőségű fotóját jpg formátumban, max. 1 MB méretben;
- A bemutatott fiatal aláírt, beszkennelt adatkezelési nyilatkozatát .

A pályázatok benyújtásának módja és határideje:
A pályaműveket a Matehetsz online pályázati rendszerébe kell feltölteni 2016. december 12. és 2017. január 15. között.

A kiválasztás ütemezése:
A felhívásra beérkező pályaművek közül a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács a felkért szakmai zsűri mérlegelése alapján várhatóan 3 fődíjat és 6 különdíjat ad.
Az elbírálásnál a szakmai tartalom mellett figyelembe vesszük a pályázó eddigi eredményeit, a jövőbeli céljait (melyeket a pályázattal elérni szeretne), valamint a családi és anyagi körülményeket.
A fiatalok által készített Prezik közül a kiemelkedő munkákat különdíjban részesítjük.
A bírálat eredményéről a pályázó intézményeket 2017. február 22-ig értesítjük. A díjazott intézmények és felfedezettjeik bemutatására és a díjak átadására ünnepélyes keretek között, a Kárpát-medencei Tehetségnapon kerül sor (várhatóan 2016. március 25-én) Budapesten. A díjazott és a további, a bírálók által magas színvonalúnak ítélt pályázatok megjelennek a Matehetsz honlapján és hírlevelében is. A nyertes fiatalokkal (törvényes képviselőjükkel) a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége szerződést köt. Az ösztöndíjat a pályázatban megjelölt fiatal (az ajánló intézménnyel egyetértésben) a tehetségének kibontakoztatása érdekében használhatja fel. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács 2017. szeptember 30-ig minimum egyoldalas, képes beszámolóban kér tájékoztatást arról, hogy az elnyert összeg milyen módon járult hozzá a díjazottak fejlődéséhez.

Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége 1119 Budapest, Mérnök u. 39. Számlaszám: OTP Bank 11705008-29902695, tel.: +36 (1) 799 7970, +36-(30) 640 4132 Közhasznú Szervezet Főv. Bíróság: 12.192 info@tehetseg.hu, http://www.tehetseg.hu Adószám: 18191822-1-43

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati csomagIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum