Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
LOL
Kiíró:
ph21 Galéria
Határidő:
11/20/2017
Érvényes:
11/20/2017
Tárgymutató:
csoportos kiállításon való részvétel
Pályázhat:
alkotók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


PH21 Galéria, Budapest - Pályázat nemzetközi csoportos kiállításon való részvételre
Határidő: 2017. november 20..
A pályázat témája: “LOL
További információ: http://www.ph21gallery.com/cfe-lol
LOL
Nemzetközi fotókiállítás
2017. december 21. - 2018. január 13.
A fotográfia komoly dolog, ahogy a humor is az. Az év végi ünnepi hangulathoz a PH21 Galéria egy, a fotográfia humoros, játékos oldalát bemutató kiállítással szeretne hozzájárulni. Ehhez olyan képeket várunk, amelyek, a lehető legegyszerűbben megfogalmazva, megnevettetnek. A kép humora adódhat magából a kép tárgyából. Ennél is fontosabb azonban, hogy a médium használatában rejlő sajátosságok, a fotográfusok kreativitásával ötvözve, olyan képek létrehozását is lehetővé teszik, melyek játékos-humoros hatása nem közvetlenül a kép mondanivalójában keresendő, hanem a képalkotás mikéntjében; nem a mit, hanem a hogyan a képi humor forrása.
A képi humor sokféle lehet, és sokféle módon jöhet létre. A perspektíva nem szokványos alkalmazásától kezdve a meglepő képkivágáson át a kép alkotóelemeinek meghökkentő egymás mellé helyezése, a dupla expozíció, a fotómontázs, az optikai illúzió és még megannyi más lehetőség is lehet egy poénos, csattanós kép megalkotásának eszköze. A humornak számtalan formája és fajtája van, forrását és eszközeit tekintve csakúgy, mint a kiváltott hatás milyensége, intenzitása szempontjából. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek vizuális humora felvidít; legyen az egy csendes mosoly, fülig érő vigyor vagy akár harsány hahotázás. Keressük a vicceset, az abszurdot, a szellemeset és csavarosat, a tréfásat, a szarkasztikusat, az ironikust, a politikait, a csintalant, a kétértelműt, a gondolatébresztőt, a provokatívat, hogy csak egy párat említsünk.
A PH21 Galéria pályázatot hirdet csoportos kiállításon való részvételre, melynek témája: LOL. Minden olyan alkotó munkáját várjuk, aki érdekel a téma és a PH21 Galérián keresztül szívesen osztaná meg alkotásait egy szélesebb, nemzetközi közönséggel is. A téma a lehető legtágabban értendő: olyan fotográfiákat keresünk, ahol a téma vagy a képi megoldás egy humoros, játékos képet eredményez. A pályázat nyitott a téma bármely kreatív fotográfiai értelmezésére.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum