Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Diákhitel 2015 - festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázat
Kiíró:
Diákhitel Központ Zrt.
Határidő:
11/29/2015
Érvényes:
11/29/2015
Tárgymutató:
festészet, grafika és fotóművészet, Diákhitel 2015
Pályázhat:
magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

DIÁKHITEL KÉPZŐ 2015.

Pályázati kiírás

A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázata

A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói számára. A Diákhitel Központ több mint tíz éve áll a hallgatók mellett egyetemi éveik alatt azzal a céllal, hogy képzett diplomásként sikeres életpályát fussanak be. E szerepvállalásból adódóan fontos számára, hogy megismerje elsőszámú partnereit: a diákokat. Éppen ezért a Diákhitel Központ ismét meghirdeti a Képzőt, a közép- és felsőoktatásban hallgató fiataloknak szóló képzőművészeti pályázatát. Pályázni lehet minden festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással, ami művészi eszközökkel arra keresi a választ, hogy mit jelent az ember életében testvérnek lenni, illetve hogy van jelen életünkben a testvériesség.

A pályázat témája
"Testvér, testvériség" - azaz milyen ereje van a testvéri kapcsolatnak, illetve hogy van jelen életünkben a testvériesség?

A válogatás módja
A beküldött pályaművekből szakmai előzsűrizést követően a pályázat fővédnökei válogatják ki a díjnyertes, illetve a kiállításra kerülő alkotásokat.

A pályaművek beadási határideje 2015. november 29. éjfél

Pályázati feltételek
A pályázaton indulhat mindenki, aki magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény tanulói/hallgatói jogviszonnyal (érvényes diákigazolvánnyal) rendelkező hallgatója.

A pályázat egy kategóriában kezeli a festészeti (olaj, tempera, gouache, akril stb. technikákkal készített alkotások), a grafikai (sokszorosított vagy egyedi grafika, ide értve a számítógépes alapú képzőművészeti technikák) és a fotóművészeti (analóg vagy digitális) technikával készült műalkotásokat.

Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat. A pályázatban sorozattal nem lehet pályázni. A pályázatra kizárólag 2 évnél nem korábban készült és más, a Diákhitel Központ Zrt. által hirdetett pályázaton még nem indult műalkotásokkal lehet pályázni.

A pályázatban méretbeli megkötés nincs, de kizárólag a fenti műfajokban fogadunk el pályamunkákat.

A pályázat beadásának módja
Pályázni kizárólag a pályázati segédletben foglaltaknak megfelelő, egyértelmű adatokkal ellátott e-mailben lehet, a pályaművekről készült fotók elektronikus beküldésével. (A lehetőség szerint jó minőségű, színhelyes fotók, reprodukciók minimális felbontása 72 dpi, minimális mérete 200 KByte legyen.)

A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk: kepzo@diakhitel.hu

A pályázat díjazása
A pályázat fődíja: 1 db MacBook Pro 13” 128 GB
A pályázat második díja: iPhone6 Plus 128 GB
A pályázat harmadik díja: iPad mini4 128 GB
További 17 kiválasztott pályamű kiállításon vesz részt, illetve megjelennek a kiállítási katalógusban.

Egyéb tudnivalók
Az előzsűrizésre 2015. november 29-ét követően kerül sor. A kiállításra beválogatott pályaművek beküldőit ezt követően értesítjük, és egyeztetünk velük az eredeti pályaművek beszállításáról a kiállításra.

A szakmai zsűri által kiválogatott pályaművek közül a fővédnökök által kiválasztott győztes pályaművek alkotói a díjakat az A38 Hajón tartott díjátadó és kiállítás-megnyitó rendezvényen vehetik át, amely rendezvényről az A38 kisfilmet készít. A győztes pályaműveket 2015. december 22. és 30. között kiállítás keretében mutatjuk be a budapesti A38 Hajó Kiállítótermében.

A pályázó a jelentkezéssel kijelenti, hogy részt kíván venni a Diákhitel Központ KÉPZŐ című festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatán. A pályázó kijelenti, hogy valamely magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény hallgatója. A pályázó kijelenti, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, a pályázaton való részvételt, illetve a pályázattal kapcsolatos felhasználást harmadik személy pályaművön fennálló joga nem zárja ki, illetőleg nem korlátozza. Amennyiben ezen feltételeknek nem felelne meg a pályázó, pályázata kizárásra kerül. A pályázó jelentkezésével hozzájárul, hogy beküldött pályaműveit a pályázati kommunikáció során - és kizárólag azzal összefüggésben - a pályázat kiírója területi, időbeli és a megjelenés módja szerinti korlátozás nélkül, a pályázó nevének feltüntetésével megjelentesse. A jelentkezéssel a pályázó - amennyiben műve(i) kiállításra kerül(nek) - a műveket véglegesen a Diákhitel Központ rendelkezésére bocsátja.

A pályázat a szakmai zsűri döntését követően érvényesen nem vonható vissza.

A pályázaton nem vehetnek részt a Diákhitel Központ Zrt., illetve az A38 Zászlóshajó Kft. munkatársai és közeli hozzátartozói, abban az esetben sem, ha a pályázati feltételeknek egyébként megfelelnek.

A pályázat technikai lebonyolítója az A38 Hajó (Zászlóshajó Kft.).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
A38 Hajó
kepzo@diakhitel.hu
+36 1 464 39 40
http://www.diakhitel.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
Képző pályázati segédlet 2015 - LetöltésIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum