Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Műterem pályázat képzőművészeknek
Kiíró:
PP Center Üzleti Központ; Partizán Műterem és Galéria
Határidő:
09/30/2012
Érvényes:
09/30/2012
Tárgymutató:
műterem pályázat képzőművészeknek
Pályázhat:
képzőművészek
A kiíró(k) adatai

Partizán Műterem és Galéria
Pályázati Felhívás
Műterem pályázat képzőművészeknek!

Bemutatkozás

A Partizán Műterem és Galéria fő célja, hogy fizetési kötelezettség nélkül műteremhez juttassa a képzőművészeket. A Partizán a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészek műterem-használati jogot kapnak alkotásaikért cserébe. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják fel műteremként.
A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egyazon helyiség használatát csak másfél hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.)
A Partizán Műterem és Galéria 2012. április 10-én indult, a műterem pályázatra 2012. 02. 10 óta folyamatosan lehet jelentkezni.

Pályázatok beadása: 2012. február 10-től szeptember 30-ig folyamatosan

Műtermek Óbudán

A PP Center Üzleti Központ (1033, Budapest Szentendrei út 89-95. és Reményi Ede utca 1-3.) területén 2012. április 10-től 2012. október 31-ig (megállapodás szerint esetleg tovább) műtermeket biztosítunk képzőművészek számára. A Partizán Műterem és Galéria a kiválasztott alkotókat a műtermek bérleti díjával és rezsi költséggel támogatja.

Az alkotók a műteremhasználatért cserébe a használat megkezdése előtt műalkotást ajánlanak fel. A Partizán csapata és a művész megállapodnak, hogy a felajánlott műalkotásért cserébe a művész mennyi ideig használhatja a műtermet.

A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására.
A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. Az alkotók számára kiállításokat is szervezünk.
A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. A jelentkezésnek két módja van: levélben VAGY a Facebookon keresztül.


Jelentkezés levélben - 3000 Ft elbírálási díj
Pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, Bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni.
Küldd el nekünk (postán vagy emailben) az önéletrajzodat az elérhetőségeidet (név, cím, email, telefon), és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. Jelölj meg (a képek hátoldalán) 3 műalkotást, melyekből egyet a Partizánnak ajánlanál egy vagy akár több (későbbi közös megállapodás függvénye) hónap műterem használatért cserébe.
E-mail: szurdijuci@gmail.com
Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.
VAGY

Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül - Ingyenes
Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot (minimum 20) a http://www.facebook.com/ppcenter.hu Facebook oldalon a Pályázatok Menüpont / Partizán Műterem és Galéria - Pályamű Beküldése alatt feltöltött portfóliótokhoz. Minden hónap végén az adott hónapban a 8 legtöbb Like/Tetszik szavazatot szerzett portfólió jut be a második fordulóba. A Partizán csapata kivételes esetben a szavazatoktól függetlenül is behívhat valakit a második fordulóba.
A második fordulóban a Partizán csapata választja ki a nyerteseket személyes egyeztetés után. A találkozóra hozzatok el egy vagy több művet, melye(ke)t egy vagy akár több hónap műterem használatért cserébe ajándékoznátok a Partizánnak.

Pályázatok eredménye

Az eredményekről minden hónap elején emailben értesítjük az előző hónapban pályázókat.
A nyertesek névsorát a PP Center Facebook oldalán (facebook.com/ppcenter.hu) és blogján (ppcenter.blog.hu) hozzuk nyilvánosságra.


Műterem használat

A műtermet használó művészek a használati idő lejártával újabb műalkotás felajánlásával pályázhatnak a műteremhasználat meghosszabbítására. A Házirend vagy Támogatási szerződés megszegése azonnali kizárást vonhat maga után.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles írásban megindokolni a pályázóknak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
E-mail: szurdijuci@gmail.com, Tel.: +36 30 407 3190

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum