Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Hozd formába és szavazz!
Kiíró:
Felix Promotion Kft.
Határidő:
05/31/2012
Érvényes:
05/31/2012
Tárgymutató:
sportruházat-tervezés
Pályázhat:
18-30 éves - kreatív tehetségek
A kiíró(k) adatai


Hozd formába és szavazz!
Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal - 18-30 éves - kreatív tehetségek számára.
"Irodánk képviseltjeinek sorába számos olyan fiatal sportoló is tartozik, akik még juniorok vagy épp most lépnek át a felnőtt korosztályba. Az a célunk, hogy ezeket az ifjú tehetségeket végigvezessük a sportkarrierjükön. Tavaly ennek kapcsán indítottuk el a Jövő Bajnoka tehetségtámogató pályázatot is. Most pedig úgy gondoltuk, hogy bővítve a kört, nemcsak a sport világában, hanem tevékenységünkhöz illeszkedően más területeken is lehetőséget adunk a hazai fiataloknak. Ez ösztönözte a "Hozd formába!" pályázat kiírását is" - emelte ki Rácz Felix, a Felix Promotion vezetője.
A Hozd formába! pályázat a cég által képviselt sportolók számára sportruházat és formaruha megtervezésére irányul. A május 31-ig benyújtandó kreatív tervekre a közönség is szavazhat a menedzseriroda Facebook oldalán. Az itt legtöbb szavazatott elérő 2 pályázat bekerül a szakértő zsűri - Bedő Katalin stílustervező, dr. Csisztu Zsuzsa, a DIGI Sport szerkesztő-műsorvezetője és Herczeg Zoltán divattervező - 10 jelöltje mellé, amelyekből a sportolók és a Felix Promotion marketing munkatársai választják majd ki a nyertest.
A nyertes pályamű alkotója nemcsak 100 000 forint honoráriumra számíthat, hanem arra is, hogy tervei a közeljövőben megvalósulnak és bemutatásra kerülnek a nagyközönség előtt. Emellett a Hozd formába! támogató partnere, az I Love Textil textilkereskedelmi üzlethálózat felajánlásából értékes vásárlási utalványhoz juthat, csakúgy, mint a Facebookon legtöbb szavazatott kapó közönségdíjas alkotó.

A benyújtott pályázat iránt támasztott elvárások
A beérkező pályaművekkel szembeni elvárás, hogy olyan sportruházatok szülessenek, amelyek figyelembe veszik a modern sport követelményeit, alkalmasak a sporttevékenységre, a sportolók számára kényelmesek, hordhatóak és ötvözik a sportosan elegáns stílust a modern formaalakítással. A pályázók emellett lehetőséget kapnak arra is, hogy megmutassák egyedi kreativitásukat és megalkossák a Felix Promotion Menedzseriroda/Felix Sport márkájú egyedi formaruháját.

A benyújtandó pályázati kollekciónak az alábbi darabokból kell állnia:
- 1 db női póló (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi póló (Felix Sport sportruházat)
- 1 db női dzseki (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi dzseki (Felix Sport sportruházat)
- 1 db női rövidnadrág (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfi rövidnadrág (Felix Sport sportruházat)
- 1 db férfiing (Felix Sport formaruha)
- 1 db női blúz (Felix Sport formaruha)
- 1 db féri nadrág (Felix Sport formaruha)
- 1 db női alj (Felix Sport formaruha)
- 1 db férfi kiegészítő, például: öv, táska, sapka, csuklószorító, fejpánt, zokni stb. (Felix Sport sportruházat/formaruha)
- 1 db női kiegészítő, például: öv, táska, sapka, csuklószorító, fejpánt, zokni stb. (Felix Sport sportruházat/formaruha)

Tervezési kritériumok
A benyújtott pályázati kollekció valamennyi darabján el kell helyezni a Felix Sport logót, vagy annak részletét (feliratát és/vagy grafikáját). A logó színeiben, méretében, a ráhelyezés formáját, applikálását tekintve szabadon felhasználható. (A felhasználható logók vektoros formátumban a pályázati kiírást tartalmazó Facebook oldalon keresztül letölthetők: http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda.)

A pályaművek formája és tartalma
A benyújtott pályaműnek az alábbi részeket kell tartalmaznia:
- Hiánytalanul kitöltött Pályázati nevezési űrlapot (kinyomtatva vagy kézzel kitöltve és aláírva), amely tartalmazza a pályázó adatait, jogi nyilatkozatait, valamint a benyújtott pályaműre vonatkozó információkat, elképzeléseket. (A Pályázati nevezési űrlap a pályázati kiírást tartalmazó Facebook oldalon keresztül letölthető: http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda)
- A kollekció valamennyi darabját tartalmazó, 6-10 darab A4 méretű divatgrafikát, vázlatot, a ruhákat elöl- és hátulnézetben is ábrázoló eredeti tervrajzokat (kézi rajzok, illetve számítógépen elkészített rajzok kinyomtatott változata).oldal
- 2 darab kontaktképet (Felix Sport sportruházat kollekció összes darabja 1 darab A4 méretű lapra másolva, rendezve; valamint a Felix Sport formaruha kollekció összes darabja 1 darab A4 méretű lapra másolva, rendezve).
- CD vagy DVD mellékletet, amely tartalmazza a teljes pályázati beadványt elektronikus formában. (A kitöltött és aláírt Pályázati nevezési űrlapot bescannelve, valamint valamennyi rajzot és kontaktképet elektronikus formában és/vagy bescannelve, 1:1 méretben, pdf és/vagy jpg formátumban.)
- A koncepciót a pályázó - nem kötelező módon - inspirációs képekkel illusztrálhatja, vagy csatolhat anyagvágatot, illetve a technikát bemutató mintadarabot. Ha a beadott pályázat szabadalmi oltalom, vagy szabadalmi bejelentés alatt álló megoldást tartalmaz, úgy erről - a megoldás tartalmának megnevezése nélkül - a leírás elején a szerzőnek nyilatkoznia kell az oltalom megnevezésével és a nyilvántartásba vételi szám megadásával.
A pályázatok beadási határideje 2012. május 2-május 31. 12:00
Az első pályázati lépcső: Közönségszavazás 2012. május 2-június 7. 12:00
A második pályázati lépcső: Szakmai zsűrizés 2012. május 31-június 7. 12:00
A harmadik pályázati lépcső: Döntő (Felix Promotion és sportolói döntése) 2012. június 7-június 14. 14:00
Eredményhirdetés 2012. június 14. 14:00

A pályázat részletei (a pályázati anyagok) itt ismerhetők meg:
http://www.facebook.com/Felix.Promotion.menedzseriroda/app_303598846382888
1031 Budapest, Tel./Fax: +36 1 240-0871 Dósa u. 8.
További információ: Tarnai Dóra, 0620 380 1188, dora@felixpromotion.hu
Háttéranyag a Felix Promotion Menedzserirodáról:
A Felix Promotion 2002 óta van jelen a piacon, működéséhez kapcsolódik többek között 78 ökölvívó címmérkőzés lebonyolítása (10 magyar-, 32 kisvilágbajnoki, 9 európai és 27 világbajnoki övet szereztek sportolói). Az iroda, 2009-es újraszervezése után, már a sportmarketing területén, valamint számos sportágat felölelően végzi tevékenységét. Magyarország egyetlen olyan irodája, amely több mint 10 sportág tehetségeit foglalkoztatja/képviseli.
Vezetője Rácz Felix, aki 2010-ben elnyerte Az Év Sportmenedzsere díjat az EMG és a Ringier által szervezett Év Sportolója versenyen, közönségszavazatok alapján. Valamint korábban 5 alkalommal a Magyar Ökölvívó Szövetség Az Év Bokszmenedzsere díját, a Bahamákon Az Év Felfedezettje díjat és Svájcban Az Év Titánja díjat.
További részletek tevékenységünkről és sportolóinkról:
http://www.felixpromotion.hu
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000150835502&ref=ts#!/Felix.Promotion.menedzseriroda

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
nevezési űrlapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum