Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Ingyenes japán nyelvtanfolyam középiskolásoknak
Kiíró:
Eötvös József Főiskola (Baja)
Határidő:
05/31/2012
Érvényes:
05/31/2012
Tárgymutató:
nyelvtanfolyam, japán, ingyenes
Pályázhat:
Baján és környékén élő 16-18 éves fiatalok
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai
Egyéni tanulóknak! Projekt tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam >>>

Ingyenes japán nyelvtanfolyam középiskolásoknak

A bajai Eötvös József Főiskola Nemzetközi Tanulmányok Tanszéke "Japán hét" címmel rendez japán nyelvtanfolyamot és Japán kultúráját, történelmét, mindennapjait bemutató kurzust.
Időpont: 2012. augusztus 21-24 (kedd-péntek)
Helyszín: Eötvös József Főiskola Baja, Szegedi úti "C" épület 2. emelete (Szegedi u. 2.).
Program: minden nap délelelőtt legalább 2x45 perc kezdő japán nyelvóra, Japánban élő és tanító, magyar anyanyelvű tanárok közreműködésével. Délutánonként szintén nyelvórák, ismeretterjesztő és kulturális előadások, japán főzőtanfolyam, játékos vetélkedők. A főzés önköltséges, az alapanyagokat közösen vásároljuk meg, melyre 2.000 Ft-ot kell fejenként befizetni. A programok minden nap 8.30-tól 17.30-ig tartanak (pénteken 14 óráig). A jelentkezők számára a szükséges speciális íróeszközöket és a programok igénybe vételéhez szükséges más eszközöket biztosítjuk. Az esetleges utazási költségeket, étkezések költségeit, szállásköltséget a jelentkezők maguk állják.
Létszám: 20-30 fő.
Jelentkezés: Elsősorban a Baján és környékén élő 16-18 éves fiatalokat várjuk (a főiskola kollégiumában saját költségre szállás igényelhető a távolabbról érkezőknek). A jelentkezés alkalmával rövid önéletrajz és a motivációk ismertetése szükséges (személyi adatok,elérhetőség, iskola, miért jelentkezik a kurzusra).
Jelentkezés módja és információ: interneten a dr.eva.nagy@gmail.com címen, levélben: Nemzetközi Tanulmányok Tanszék, dr. Nagy Éva, 6500 Baja, Szegedi u. 2.
Jelentkezési határidő: 2012. május 31. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy a főzés 2.000 Ft-os önköltségét 2012. június 15-ig a főiskola pénztárába készpénzben, vagy számlájára átutalással megfizetik. Ennek elmaradása esetén a jelentkezést töröljük.
http://www.ejf.hu/Távoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek