Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Civil szervezetek belépése online adománygyűjtő rendszerbe
Kiíró:
NIOK Alapítvány; OTP Bank Nyrt.
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2013
Tárgymutató:
civil szervezetek belépe on-line adománygyűjtő rendszerbe
Pályázhat:
civil szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Adomány felajánlás részletei
Szolgáltatás: online bankkártyás adománygyűjtés (adománygyűjtő rendszerbe való térítésmentes belépési lehetőség)
Típusa: Szolgáltatás felajánlás
Határidő: nincs határidő, folyamatosan
Felajánló: ADHAT.HU
Részletes leírás:
Online, bankkártyás adományozás - gyors, és kényelmes adománygyűjtési rendszer

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG CIVIL SZERVEZETEKNEK

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és az OTP Bank ismét kiírja pályázatát civil szervezeteknek online adománygyűjtő rendszerbe való belépésre. A http://www.adhat.hu portálon a programba csatlakozó civilszervezetek számára az adományozók a web-áruházakban használt bankkártyás fizetési módszerrel utalhatnak pénzadományokat, az OTP Bank jóvoltából kedvezményes kezelési költség mellett.

A NIOK Alapítvány és az OTP Bank több mint 3 évvel ezelőtt indította el közös programját annak érdekében, hogy a magyarországi civilszervezetek adománygyűjtési kapacitását fejlessze. Ennek érdekében dolgozta ki az online, bankkártyás fizetéssel történő adománygyűjtési rendszert, lehetőséget teremtve arra, hogy a civilszervezetek egy újabb eszközt vonjanak be adománygyűjtő tevékenységbe.

A programba belépő civilszervezetek saját, a webáruházak esetében is használt, bankkártyás befizetésre alkalmas felületet kapnak, melyen keresztül adományozóik könnyen, gyorsan, minimális tranzakciós díjak mellett utalhatják át pénzbeni támogatásaikat a szervezetek számára. Az átutalási díjak az OTP Bank által kibocsátott Visa, Electron, MasterCard és Maestro kártyával bonyolított tranzakció esetén 1,5%, más bank által kibocsátott ugyanezen kártyák esetén 1,9%, American Express kártyákkal bonyolított tranzakciók esetén 2%.

A programba a szervezetek ingyen, térítésmentesen csatlakozhatnak. A programba ezen pályázati kiírás keretén belül max. 100 szervezet juthat be.

A pályázat beadási határideje: FOLYAMATOS!

A pályázati feltételek teljesülését a NIOK Alapítvány szakemberei bírálják el. A bíráló bizottság 2 havonta értékeli a beérkezett pályázatokat, majd a kiválasztásra került civil szervezeteket írásban (elektronikus levélben) értesíti.
A NIOK Alapítvány és az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy szükség esetén további információkat kérjen be a jelentkező szervezetektől (azaz hiánypótlást kérjen), amennyiben az segíti annak megítélését, hogy az adománygyűjtő rendszert a szervezet valóban ki tudja-e majd használni.
A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek, az adományok felhasználásának átláthatóságát segítő Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének tagjai (további információ: http://www.atlathatosag.eu).

A PÁLYÁZÁS FELTÉTELEI:
- A pályázatokat a http://www.adhat.hu adományportálon keresztül, online lehet benyújtani.
- A pályázás feltétele, hogy a jelentkező szervezetnek részletesen kitöltött, idei frissítésű szervezeti adatlapja legyen az adhat.hu adományportálon. Ez egyben technikai feltétel is, hiszen a pályázatot elindítani csak szervezeti regisztrációval lehet.
- Pályázhat közhasznú minősítéssel rendelkező civil szervezet, alapítvány, egyesület amelyet a bíróság 2010. december 31-ig jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályának, illetve alapító okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja.
- A pályázatban be kell mutatni, hogy a szervezet mely programjához kívánja gyűjteni az adományokat, vagy ha nem egy konkrét ügy, projekt számára kíván gyűjteni, hanem működéshez, vagy egyéb tevékenységhez, akkor azt ki kell fejtenie és meg kell indokolnia.
- Továbbá a pályázatban térjen ki a jelentkező arra is, hogy hogyan kívánja népszerűsíteni a programot, az adománygyűjtési lehetőséget, hogyan fogja kommunikálni, hirdetni az adományozók felé azt.
- A pályázatban ki kell térni röviden arra is, hogy a szervezet az előző naptári évben mekkora összegű magán, és mekkora összegű céges adományt gyűjtött össze.
- A pályázónak rendelkeznie kell saját weboldallal. (Amennyiben ezzel még nem rendelkezik, akkor ajánljuk számára a NIOK Alapítvány Honlaphat szolgáltatását: http://www.honlaphat.hu/)
- A pályázaton nem indulhat:
a) párt,
b) párt által alapított alapítvány,
c) párt részvételével létrehozott egyesület,
d) munkaadói, munkavállalói és gazdasági érdekképviseleti szervezet,
e) biztosító egyesület,
f) egyház,
g) jogi személyiségű és jogi személyiség nélküli nonprofit gazdasági társaság.

A programhoz csatlakozó szervezetek szerződésben vállalják, hogy a részükre térítésmentesen biztosított online adománygyűjtő oldalukon havi 100 000 Ft összegű adományt VAGY min. 5 db tranzakciót generálnak.

Minden jelentkezőnek sok sikert kívánunk!

A pályázási folyamat indításához klikkeljen a "Kérjük szépen" gombra!

További információk:
http://www.adhat.hu
OTP Bank - Bátorfi Adrienn, BatorfiA@otpbank.hu
NIOK Alapítvány - Gönczi Márta, , adhat@niok.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum