Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Te mit tudsz tenni a környezetért?
Kiíró:
Enviroinvest Zrt.
Határidő:
06/06/2012
Érvényes:
06/06/2012
Tárgymutató:
rajzpályázat, környezetvédelem
Pályázhat:
pécsi általános iskolákba járó, 6-10 éves, alsó tagozatos általános iskolai tanulók
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai
Egyéni tanulóknak! Projekt tervezés és pályázatírás távoktatási tanfolyam >>>

"Te mit tudsz tenni a környezetért?"
Környezetvédelmi rajzpályázatot szervez alsó tagozatos általános iskolások részére az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága.

A környezetvédelmi rajzpályázat témája:
"Te mit tudsz tenni a környezetért?"
A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatják meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében.

A környezetvédelmi rajzpályázaton a pécsi általános iskolákba járó, 6-10 éves, alsó tagozatos általános iskolai tanulók vehetnek részt, egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet. A környezetvédelmi rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 vagy A3 méretűnek kell lenniük.
A környezetvédelmi pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát vagy email címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A rajzpályázat célja a környezeti nevelés elősegítése, környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása. A pályázat olyan alkotni vágyó és kreatív gyerekeknek ad teret, akik készek rá, hogy megmutathassák, ők mit tudnának tenni a környezetük megóvásáért.
A rajzpályázat beadási határideje: 2012. június 6.
A környezetvédelmi témájú rajzokat a 7632 Pécs, Kertváros u. 2. címre várjuk az Enviroinvest Zrt. székhelyére.

A rajzpályázat részletei http://tanacsadas.enviroinvest.hu/rajzpalyazat2012.html oldalon és a Facebook-on olvashatók.

A beadás után szakmai (pécsi) zsűri választja ki a legjobb 20 alkotást, amely felkerülnek az Enviroinvest Zrt. Facebook oldalára, ahol kiválasztásra kerül a közönségnyertes (azaz a legtöbb szavazatot („lájkot”) begyűjtő alkotás) is. A nyertes és helyezett pályaműveket a szakmai zsűri választja ki.
A rajzpályázaton a gyerekek a témához kapcsolódó értékes tárgynyereményeket (rollert, könyvnyereményeket, belépőket stb.) nyerhetnek el, illetve a legaktívabb és a legkreatívabb alkotói csoport jutalma egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

A díjátadó időpontja 2012. 06. 13., helyszíne: Enviroinvest Zrt. központja (7632 Pécs, Kertváros u. 2.)
A pályázat legjobb rajzait kiállítás keretében is meg akarjuk mutatni 2012 őszén, egy másik környezetvédelmi rajzpályázat nyertes műveivel együtt.

A környezetvédelmi rajzpályázat céljait (környezetvédelem fontossága, környezettudatos gondolkodásra való nevelés) az Alexandra Kiadó és Könyváruházak is fontosnak tartotta, ezért a több hasznos, értékes, környezetvédelmi témájú könyvajándékot ajánlott fel a helyezett rajzok alkotóinak.

Az Enviroinvest Zrt. bízik abban, hogy a rajzpályázattal hozzájárulhat a felnövekvő generációk környezetvédelmi neveléséhez.Távoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek