Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Bemutatótermi enteriőrtervezési pályázat
Kiíró:
Mart Kft.
Határidő:
03/28/2011
Érvényes:
03/28/2011
Tárgymutató:
enteriőrtervezés
Pályázhat:
fiatal, kreatív, pályakezdő vagy végzős belső-építészek, tervezők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Bemutatótermi enteriőrtervezési pályázat
A Mart Kft. pályázati kiírása: Extravagáns, a szokásostól eltérő, nem boxos rendszerű, bemutatóterem belső arculatának és építészeti terveinek elkészítésére.
Pályázók: fiatal, kreatív, pályakezdő vagy végzős belső-építészek, tervezők.
Az 1990-ben alakult Mart Kft. az épületgépészeti piac egyik meghatározó szereplője. Az elmúlt 20 év folyamatos növekedése és eredményei arra ösztönzik a céget, hogy az épületgépészeti kivitelezők, beruházók piacán túl a belsőépítészek, lakberendezők a szegmensében is erősítse jelenlétét. Ennek ad teret és lehetőséget a budapesti bemutatóterem megnyitása.
A pályázat céljai:
A MART Kft. új, extravagáns bemutatótermi koncepciójának elkészítése. A koncepció részleteinek papírra vetése, építészeti, kiviteli tervvé alakítása. A magyarországi piacon még nem létező, radikális bemutatótermi megoldások alkalmazásával, felgyorsult világunk kihívásainak megfelelő, valamint már a jövőt is megmutató, maradandó belsőépítész, lakberendezési terv megalkotása, valamint a győztes pályázónak lehetőség adása a terv megvalósításában történő részvételre.
Mindazon vállalkozó szellemű az új, merész megoldásokra nyitott tehetségek megtalálása, akik a fenti célnak megfelelő pályázati anyaggal tudnak a versenyben részt venni.
Újszerű koncepciók születésének ösztönzése.

Résztvevők:
A pályázat nyitott; természetes és jogi személyek egyaránt indulhatnak, már végzett belsőépítészek, építészek, lakberendezők, de diákok, tanárok részvételére is számítunk.
Egy pályázó több pályázattal is indulhat.

Kiírás:
Egy pályázatnak egy kötelező pályaművet kell tartalmaznia. A pályázók a részletes pályázati anyagot regisztráció után, titoktartási nyilatkozat aláírása mellett vehetik át.

A pályázati anyag tartalmazza a MART Kft. bemutatóteremre vonatkozó minimális elvárásait, (funkcionális elvárások stb.) melyeknek minden leadott pályázatnak meg kell felelnie!
A pályázati anyag tartalmazza továbbá a leendő bemutatóterem alaprajzait, elektronikus formában, fényképmellékletet, valamint a belépésre jogosító igazolványt az ingatlan területére.
Az elkészült pályamunkákat A3-as fehér lapon, valamint elektronikus formában, tetszőleges technikával kivitelezve kell leadni. Minden pályaműhöz egy kitöltött adatlapot kell csatolni. A munkákhoz magyarázó rajzok, kiegészítések, illetve 3D látványterv is elvárt.
A hiányosan benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra. (Hiányos pályázaton értendő, ha a pályázó a feladatot nem a minimum elvárt színvonalon adja le és a zsűri úgy dönt, hogy a pályamunka nem jogosult elbírálásra).
A pályázat kötelezően teljesítendő feltételein túl, bármilyen egyéb segéd- és magyarázó eszköz elkészítésére és beadására is mód van.
Kiállítási elsőbbség: a pályázatra benyújtott szellemi alkotások a pályázó tulajdonában maradnak. Amennyiben a pályázat kiírói valamelyik pályamunkát megvalósítani szándékoznak, az külön megállapodás tárgyát képezi (felhasználói szerződés).

Díjak:
1. Fődíj: 500 000 forint
vagy a győztes pályamunka megvalósításában való részvétel (kivitelezés vezetése, felügyelete), melyet Pályázó a későbbiekben referenciaként szabadon használhat fel, továbbá a díjazott pályamunka bemutatása a Mart Kft. aquaMart bemutatótermeiben

2. Második díj: 300 000 forint
vagy 1 éves megjelenés MART Kft. kiadványaiban, a díjazott pályamunka bemutatása a Mart Kft. aquaMart bemutatótermeiben, továbbá 300 000 Ft értékben reklám, PR cikk megjelentetése szakmai lapokban

3. Harmadik díj: 200 000 Forint
vagy fél év megjelenés MART kiadványokban és a díjazott pályamunka bemutatása a Mart Kft. aquaMart bemutatótermeiben, továbbá 200 000 Ft értékben reklám, PR cikk megjelentetése szakmai lapokban

A zsűri összetétele:
A zsűri elnöke: Osvárt Judit
A tagjai: Martinkó József - design kritikus
Leitner Gábor - Proform Zrt, ingatlanfejlesztő
Medveczky Kazimir - belsőépítész
Wolfgang Hatzl - a MART Kft. tulajdonosa

Az elbírálás módja:
Minden beérkezett pályamű kóddal ellátva, anonim kerül elbírálásra. A pályaműnek zárt borítékban tartalmaznia kell a pályázó adatait.
Minden pályázat tartalmaz egy kötelező pályamunkát, valamint egy hozzájuk tartozó rövid technikai és inspirációs leírást.
A zsűri döntését követően a borítékokat közjegyző jelenlétében bontják fel!

Döntés:
Első körben, a zsűri a beérkezett pályamunkákat megtekinti.
Ezt követi a zsűri által kiválasztott 10 pályázat közös kiértékelése, az első 3 helyezett szavazással történő kiválasztása.
A pályázat eredménye a zsűri végső döntését követően, a http://www.mart.hu oldalon kerül közlésre.

Díjátadó:
A díjak átadására 2011. áprilisában kerül sor, sajtótájékoztató keretein belül. /A szervezők fenntartják a jogot, hogy díjátadó időpontját és helyszínét módosítsák./

Határidők:
A pályázat beadási helye és határideje:
- A pályázatokat személyesen vagy postai úton kell a MART Kft. részére eljuttatni, benyújtási határidő 2011. március 28. 12.00 óra.
- A zsűri végső döntését követően, a pályázat kiírói a nyertesek névsorát a MART Kft honlapján, 2011. április 1-én hozzák nyilvánosságra.

Információ:
Egyéb szükséges információt az alábbi elérhetőségeken kaphatók:
Mohácsi Ferenc, ferenc.mohacsi@mart.hu
Csak egzakt és releváns kérdésekre adunk tájékoztatást!

A pályázatok leadásának címe:
MART Építőipari Kereskedelmi Kft. titkárság
2120 Dunakeszi, Székesdűlő-Házgyár (a régi 2-es úton Dunakeszi felé, a Megyeri-hídtól 1 percre)
http://www.mart.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum