Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Nyitott Könyv Program
Kiíró:
Libri Könyvkereskedelmi Kft.; Bookline.hu Nyrt.
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
Nyitott Könyv Program
Pályázhat:
kisebb szakmai műhelyek és kiadók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Nyitott Könyv Program

A kultúra első számú közvetítőjeként a Libri-Bookline arra törekszik, hogy még közelebb hozza az olvasást az emberekhez, ezért is tarjuk fontosnak, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a kisebb könyvkiadók gondozásában megjelenő kötetek, és így a kiadók értékteremtő munkája is ismertebbé váljon. A Nyitott Könyv Programot azért hívtuk életre, hogy általa segítő kezet nyújtsunk az újító szellemű, friss ötletekkel jelentkező kiadóknak.

Programleírás
A Libri-Bookline a Nyitott Könyv Programmal marketingtámogatást nyújt a kisebb szakmai műhelyek és kiadók számára. A vállalat az együttműködés keretében kiemelt marketingfelületeket tesz elérhetőbbé, továbbá kedvezményes árréssel is segíti a kiadók munkáját.
A programmal az újító szellemű, friss ötletekkel jelentkező partnereket kívánja támogatni a vállalat.

Marketingtámogatás
A Libri-Bookline a Nyitott Könyv Programra összesen 50 millió forint értékű médiacsomagot állít össze, ami a programba bekerült kiadók között oszlik meg, a csomag online és offline kihelyezéseket tartalmaz a cégcsoport felületein.
- Az online csomag tartalmazza a libri.hu és a bookline.hu oldalakon való megjelenést.
- Az offline csomagban szereplő kiemelések az 56 Libri könyvesboltban valósulnak meg. A kihelyezéstípusok összeválogatásánál mind a hangsúlyos kirakati megjelenés, mind a bolttérben való kiemelés fontos szempont. A kiválasztott felületeket minden esetben a szabad kapacitások terhére tudja biztosítani a vállalat.
Annak érdekében, hogy a bolthálózatban dolgozó kollégák jobban megismerjék és az olvasóknak is ajánlani tudják a kiválasztott könyveket, a kiadók igény szerint részt vehetnek az évente kétszer megrendezett kiadói napokon. A vállalat továbbá megjelenési lehetőséget biztosít számukra az év legfontosabb könyves eseményein is, hogy minél több vásárlóhoz eljuthasson a kiválasztott kiadványok híre.

A jelentkezés menete
- A programhoz csatlakozni kívánók jelentkezését első körben 2020. március 31., keddig várják. A határidőig beérkezett pályázati anyagokat a Libri-Bookline belső, szakmai csapata szemlézi. A pályázatra a márciusi határidőt követően is várják a jelentkezéseket, mivel a kiadók pályázatait negyedévente bírálják el.
- Az érdeklődő kiadók a programba szerződéskötés útján tudnak bekerülni: az előzetes kapcsolatfelvétel után egy személyes találkozó keretében egyeztetik a szerződés részleteit, a közös munka főbb állomásait, és kölcsönös egyetértés esetén véglegesítik a megállapodást.
- A jelentkezéshez a tervezett könyvekről rendelkezésre álló rövid összefoglalót, a címlapot, az illusztrációkat, valamint a tervezett PR-tevékenység leírását kérik elküldeni a nyitottkonyv@libribookline.com e-mailcímre.
- Tematikai megkötés nincs.
A Libri-Bookline fenntartja a jogot arra, hogy a Nyitott Könyv Programban részt vevő partnereivel fenntartott együttműködést és annak részleteit negyedévente felülvizsgálja.
https://www.libribookline.com/cikkek/nyitott-konyv-program

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum