Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Junior Master of Light - a világítás mestere díj
Kiíró:
Lisys-Project Kft.
Határidő:
01/12/2017
Érvényes:
01/12/2017
Tárgymutató:
világítás mestere díj, Junior Master of Light
Pályázhat:
minden magyarországi felsőfokú intézmény, pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben résztvevő, vagy doktori intézetében foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója
A kiíró(k) adatai

Junior Master of Light

Ha a fantáziádat megmozgatja a fény,
ha azon gondolkozol, hogy a világítás hogyan adhat hozzá a mindennapokhoz,
ha új gondolataid vannak a természetes vagy a mesterséges fény alkalmazásával kapcsolatban,
ha alkotásodnak, művednek része a fény,
akkor pályázz a "JUNIOR MASTER OF LIGHT" díj elnyerésére!

A díjról
A Junior Master of Light díjat a Lisys-Project Kft. alapította, támogatója az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete. A díjjal az alapító azoknak a hallgatóknak a tevékenységét, alkotó munkáját kívánja elismerni, akik gondolataikkal, újító ötleteikkel, világítási terveikkel, a megszokottól eltérő szemléletükkel hozzájárulhatnak a hazai világításkultúra fejlődéséhez.
A Junior Master of Light hallgató díjat szakmai zsűri ítéli oda, ami valós szakmai elismerést jelent a győztes pályázónak. A pályázatot nagy sajtó figyelem övezi, a győztes pályázó neve a szakmai fórumokon ismertté válik, komoly hazai - és a fődíjnak köszönhetően - nemzetközi kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek a karrierépítésben nagy előnyt jelentenek.

A pályázásról
Nem elvárás a 2 oldalnál hosszabb pályázati dokumentáció, viszont legalább olyan terjedelem szükséges, amely lehetővé teszi a pályamű részletes bemutatását, képpel illusztrált kifejtését. A pályázás menete nagyon egyszerű, minden információ megtalálható a http://www.afenymestere.hu oldalon.

Fontos információk
- A pályázat beadási határideje: 2017. január 12.
- Nevezési díj nincs.
LÉPJ KI A FÉNYRE, ÉS LEGYÉL TE A JUNIOR MASTER OF LIGHT 2016!

TARTALMI KIÍRÁS

1. A pályázók köre
A pályázaton részt vehet minden magyarországi felsőfokú intézmény, pályázathoz köthető tanszékén alapképzésben vagy mesterképzésben résztvevő, vagy doktori intézetében foglalkoztatott korábban diplomázott hallgatója. Egy pályázó vagy maximum 3 fős alkotóközösség egy munkával pályázhat a díjra. A hallgatók nemzetiségében nincs kötöttség.

2. Beadandó pályázati anyag
Várjuk mindazon ötletek, tervek, koncepciók, alkotások, képek, felvételek, modellek bemutatását, amelyeknek kapcsolódnak a világításhoz, a természetes vagy mesterséges fény alkalmazásához, abban új szempontokat mutatnak be.
A pályázat beadási határideje: 2017. január 12.
A pályázati anyag minden esetben tartalmazza:
- a pályamű rövid szöveges bemutatása (nem elvárás a 2 oldalnál hosszabb pályázati dokumentáció, viszont legalább olyan terjedelem szükséges, amely lehetővé teszi a pályamű részletes bemutatását, képpel illusztrált kifejtését)
- nyilatkozat arról, hogy a beadott pályázati anyag a Pályázó/alkotó közösség szellemi terméke a megvalósult világítási berendezésről, eszközről, alkotásról készült fotók, vagy ha a műfaja úgy kívánja meg, más digitális formátumok (pl. video vagy panoráma)
Az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete a pályázók munkájának megkönnyítése érdekében konzultációs lehetőséget biztosít 2 előre megadott napon.

3. Kiíró, nevezési díj
Nevezési díj nincs. A hallgatói Nívódíj kiírója, a díj alapítója a LISYS-PROJECT Kft., támogatója az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete.

4. A győztes pályamű díjazása
A JUNIOR MASTER OF LIGHT díjat 1 fő vagy egy 3 főből álló alkotóközösség kaphatja meg. A győztes pályaművet benyújtó pályázó vagy alkotóközösség összetett díjazásban részesül, mely az alábbiakból áll:
- 2017-ben szervezett, több napos, gyárlátogatással egybekötött szakmai út az ERCO Lüdenscheid-i központjába (maximum 3 fő részére).
- "A JUNIOR MASTER OF LIGHT 2016" elismerő oklevél
- "A JUNIOR MASTER OF LIGHT 2016" felirattal ellátott emlékdíj
- Minden kommunikációjában jogosult használni A Junior Master of Light 2016 elnevezést
További kiemelkedő pályaműveket a zsűri elismerő oklevéllel díjazhat.

A PÁLYÁZAT LEBONYOLÍTÁSA

1. A pályázás menete
A pályázat lebonyolításának folyamata az alábbi:
- a Pályázó regisztrál a http://www.afenymestere.hu honlap regisztrációs felületén
- a regisztrációt követően Pályázó egy regisztrációs kódot kap, melynek segítségével ugyanezen a honlapon a "Pályázatok feltöltése" menüpontban feltölti pályázatát.
- a Pályázat feltöltését követően annak módosítására nincs lehetőség.
- a feltöltött anyag nevében mindenképp szerepeljen a "Junior" elnevezés. A pályázatok feltöltésének határideje 2017. január 12.
- a Pályázat sikeres feltöltéséről a Pályázó megerősítő visszajelzést kap
- a pályázatok végleges elbírálását a zsűri 2017. január 31-ig végzi el
- díjátadó gála keretében kerül sor a díj átadására 2017. február hó folyamán, és a zsűri által legjobbnak ítélt - kiválogatott, azaz "döntőbe" került - pályázatok a díj honlapjára is kikerülnek

2. A pályázatok értékelése, a zsűri összetétele
A díj odaítélése kizárólag szakmai alapon történik, minden üzleti érdektől mentesen. A pályázatokat egy 7 főből álló, széles szakmai kört felölelő zsűri bírálja el. A díj alapítója, a Lisys-Project Kft., illetve a díj létrejöttét támogató ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete a díj odaítélésében, a zsűrizésben nem képviselteti magát.
A szakmai zsűri tagjai:
- Bányai Tamás, világítástervező, a tavalyi győztes pályamű világítási koncepciójának megalkotója
- Csontos Balázs, a Vígszínház világítás tervezője és világítási felügyelője
- Haász Ferenc, az ERCO világítástervezője és a Madebylight tervezői közösség alapítója
- Juhász Ákos, építész, a MOME Építészeti Intézetének igazgatója
- Kádár Bálint, építész, a KÉK alapítvány elnöke
- Pásztor Erika Katalina, az epiteszforum.hu alapító-főszerkesztője
- Somogyi Krisztina, a zsűri elnöke, vizuális intelligencia-kutató
A zsűri a tagjaiból Elnököt választ, aki a zsűrit és annak döntését képviseli, valamint a díjátadó gálán a nyertes pályázót bejelenti, a pályázatokat általánosan értékeli. A zsűri a pályázatok értékelésének pontrendszerét maga határozza meg oly módon, hogy a kiírás céljait és szellemiségét magába foglaló értékelési szempontrendszert állít fel, és annak mentén bírálja el a pályázatokat.

3. A díj átadása
Az alapító szándéka, hogy a díj átadására 2017 februárjában, a korszerű világítástechnika számos elemét megalkotó Thomas Alva Edison születésnapjára emlékezve kerüljön sor. Az alapító célja, hogy a díj átadására ünnepélyes környezetben, a lehető legszélesebb szakmai kör részvételével, valamint a lehető legnagyobb sajtónyilvánosságtól övezve kerüljön sor. A nyertes pályázatot a zsűri Elnöke nevezi meg, a díjat a JUNIOR MASTER OF LIGHT díj támogatója, az ERCO Lighting GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviseletének képviselője adja át.
http://afenymestere.hu/junior-master-light-2016/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum