Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
MOL Tehetségtámogató Program Sport
Kiíró:
MOL Alapítvány
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
tehetségtámogatás - MOL-sport
Pályázhat:
10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

MOL Tehetségtámogató Program Sport

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája olyan fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, továbblépésükhöz azonban anyagi segítségre van szükségük.
2020-ban újra Sport pályázat!

A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatot várja azoknak a 10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákoknak a jelentkezését, akik jó eredményeket értek már el egy sportágban országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A pályázatok március 31-ig lehetett benyújtani az online pályázati adatbázisban: https://opa.molalapitvany.hu/ugyfelkapu
A pályázatok benyújtása regisztrációhoz kötött, amelyet csak felnőtt nagykorú személyek végezhetnek el (18. életévet betöltött pályázó vagy szülő, tanár).

Pályázni az alábbi célokra lehet (egy pályázó csak egy kategóriában nyújthat be pályázatot!):

A. Eszközvásárlás a pályázó országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez (felszerelés, sporteszközök stb.)
B. Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a hazai és nemzetközi felkészítő edzésekre, edzőtáborokra, valamint a nemzetközi és országos versenyekre (útiköltség, szállás, étkezés, nevezési díj)
C. Egyéb, pályafutáshoz kapcsolódó költségek, amelyek a pályázókat segítik a színvonalas és tartósan jó eredmények elérésében és amelyek nem férnek bele az A vagy a B kategóriába (pl. koreográfus óradíj, pályabérlet, sport pszichológus stb.).
Kötelező mellékletként csatolni kell az alábbiakat (hiányuk esetén formai hibásnak minősül a pályázat):
- 1. sz. melléklet: érvényes árajánlatok a beszerezni kívánt eszközökről (A kategória) illetve a tervezett versenyek, edzőtáborok ütemezése, költségvetéssel (B kategória), vagy egyéb kiadások tervezett részletes költségvetése (C kategória).
- 2. sz. melléklet: a pályázó elmúlt 2 versenyszezonban elért eredményeinek sportszövetség által igazolt listája (aláírva, pecsételve, szkennelve)
- 3. sz. mellékelt: a tanár/edző támogató nyilatkozata.
A média-megjelenések előnyt jelentenek, kérjük, ezek listáját is csatolják. (nem kötelező melléklet)
A pályázatra rendelkezésre álló keretösszeg 25 millió forint.

Kik pályázhatnak?
Egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be bármilyen sportág versenyzői (egyéni és csapatsportban érdekelt sportolók egyaránt), akik
- magyarországi sportegyesületnél leigazolt versenyzők
- rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
- 10. életévüket legalább a 2020. évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2020-ban töltik be, ill. azok, akik 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók és még nem tettek érettségi vizsgát
- legalább országos versenyen elért 1-3. helyezéssel vagy nemzetközi versenyeken elért 1-10. helyezéssel rendelkeznek

A támogatást az alábbi időszakban lehet felhasználni: 2020. május 1.-2021. február 28.

A pályázatokat szakértő zsűri értékeli, a végső döntést a MOL Alapítvány kuratóriuma hozza meg május végéig. A pályázat elbírálásánál elsődlegesen az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, előnyös elbírálásban részesülhet az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják.

2019-ben összesen 87 fiatal nyerte a MOL anyagi segítségét 28 millió forint értékben. A támogatottak között van többek között Pusztai Liza ifjúsági olimpiai bajok kardvívó, és Karai Levente junior Európa-kupa győztes triatlonista.

A MOL továbbra is segíti a 18. életévüket már betöltött, de eredményes sportpályafutást folytató korábbi pályázóit a Tehetségtámogató Klasszis program keretében. Ebben a kategóriában 13 pályázó nyert el 5 millió forintot.

A MOL közhasznú alapítványán keresztül 2006 óta karolja fel a fiatal tehetségeket, eddig közel 5000 sportoló és művészeti vagy tudományos pályára készülő fiatal fejlődését segítette.
https://molalapitvany.hu/cikk/sport_kategoria

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum