Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
II. Országos Lauder Innovációs Maraton
Kiíró:
Lauder Javne Iskola
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
II. Országos Lauder Innovációs Maraton
Pályázhat:
középiskolás diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

II. Országos Lauder Innovációs Maraton

Egy verseny, ahol nem az a kérdés, mit tudtok, hanem az, hogy a tudásotokat mire használjátok. Kaptok egy megoldandó feladatot. Adunk hozzá szakértőt, erőforrást és időt. Lássuk, mire juttok vele!
24 óra

A Lauder Innovációs Maraton egy 24 órás verseny, ahol középiskolás diákokból álló csapatok mutatják be innovatív ötleteiket, mérik össze kitartásukat, kiállásukat, professzionális körülmények között.

A résztvevők olyan képességeket, készségeket sajátíthatnak el, amelyek segíthetik őket érvényesülni a startupok világában. A verseny során a csapatok kidolgozhatják ötleteiket, az üzleti modell előkészítésétől kezdve, egészen az általuk javasolt megoldás prezentációjáig. Az elkészült ötleteket, termékeket, megoldásokat először este 23:00 órakor mutatják be az üzleti élet, valamint a kormányzat elismert szakembereiből álló zsűri számára, majd másnap reggel 9:00 órakor, a résztvevő iskolák diákjai előtt, élő adásban.

A verseny menete
Jelentkezés
Határidő: 2020. március 31.
Jelentkezni 3 fős csapatokban lehet. Pályamunkaként készítsetek egy videót, melyben bemutatkoztok, és megválaszoljátok a következő kérdést: Hogyan érzékenyítenétek a felnőtt társadalmat a klímavészhelyzettel kapcsolatban? A videó maximum 3 perces lehet, és ne haladja meg az 500 MB-ot! Formátuma: .avi, .mov, .wmv, .mp4, .mpg, .mpeg, vagy .m4v. HEVC formátumú videót nem áll módunkban elfogadni!

Az Elődöntő
Eredményhirdetés: 2020. április 20.
A zsűri kiválasztja a legjobb 12 csapatot, akik részt vehetnek a döntőben és értesíti őket 2020. április 30-ig. A továbbjutó csapatokat a felkészülési időszakban segítséggel és információkkal látjuk el a sikeres szereplés érdekében.

A verseny
Döntő: 2020. május 21.
A továbbjutott csapatok 13:00 órakor érkeznek a verseny helyszínére, a Lauder Javne Iskolába. Miután sorsolással kihúzták a megoldandó feladatot, témakört, egy szakértő mentor segítségével 8 óra munka és egy ízletes vacsora után prezentálják megoldásaikat a zsűri előtt. A pitcheket követően a zsűri kihirdeti a II. Országos Lauder Innovációs Maraton győzteseit.

Az Innovációs market
Megmérettetés a közönség előtt: 2020. május 22.
Miután a csapatok pihentek pár órát, ismét előadhatják prezentációikat, megoldási javaslataikat, azonban most nem a zsűri, hanem a résztvevő iskolák diákjai előtt, akik élőben követhetik a verseny oldalán az előadásokat, és szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb csapatra, ötletre, megoldásra. A pártatlanság érdekében az iskolák saját csapataikra nem voksolhatnak. Két díj is gazdára talál a szavazatok összesítése után: a legtöbb szavazatott kapott csapat a Közönségdíjjal, míg a legtöbb szavazatot leadó iskola a „Legaktívabb Közösség” különdíjjal lesz gazdagabb.
https://lim.lauder.hu/?fbclid=IwAR3cgYQ7d8GfXdJ_BCChPdDbJYkLdIrCC_IVJFpIAizRYITfYqyq90azqvQ

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum