Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjegy adományozása

Határidő
Érvényes
Kategória
Díj
Pályázhat
önkormányzatok, civilszervezetek, vállalkozók és magánszemélyek

Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjegy adományozása


Pályázat Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjegy elnyerésére
1. Kiíró: Falvak Kultúrájáért Alapítvány (Budapest) és a Felső - Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület (Vásárosnamény)
2. Pályázat címe: Felső - Tisza Völgye Minőségi Védjegy adományozása
3. Pályázhatnak: önkormányzatok, civilszervezetek, vállalkozók és magánszemélyek

4. Pályázatról:
(a) Alapítók céljai: A helyi termékek és szolgáltatások elismerésével, országos és nemzetközi népszerűsítésével a hátrányos helyzetű térség életminősége fejlődésének, valamint az integrált négyeshatár-menti együttműködés elősegítése.

(b) A védjegy célja: A helyi termékek és szolgáltatások eladhatósági szintjének fokozása, a vállalkozások versenyképessége megőrzése, és innovatív megoldások elismerése. Ezen belül: a megfelelő szakmai alapon, és korlátozott számban adományozott elismeréssel fokozni a minőségi termék és szolgáltatás iránti keresletet; az elismert termékek és szolgáltatások hazai és külföldi bemutatón és vásáron, országos minősítéseken való részvételének elősegítése; a termékek határon túli elhelyezése lehetőségeinek szélesítése, valamint a szolgáltatások iránt érdeklődő beutazó forgalom emelkedése; a vásárlói bizalom, a tudatos fogyasztói magatartás kialakításának elősegítése.

(c) Évente maximum 3 elismerés kerül átadásra.

(d) A pályázat formája kötetlen, azonban abból a pályázó szervezet (személy) és az elismerésre javasolt termék vagy szolgáltatás leírását úgy kell csatolni vagy a maga valójában bemutatni, hogy az a bíráló bizottság által egyértelműen értékelhető legyen.

(e) A pályázaton részt vehet minden, a pályázati csoportok szerinti, a pályázat céljainak megfelelő Felső - Tisza völgye vidékfejlesztési térség - beleértve a határon túli területeket (Partium, Kárpátalja, Felvidék) - településein gyártott, forgalmazott, sorozatgyártásra alkalmas áru és önálló szolgáltatás.
5. A pályázatot postai úton 2024. augusztus 15-ig kérjük megküldeni.

6. A döntést a kiíró szervezetek által különböző szakterületekről felkért zsűri végzi. Az országos, valamint a térségi és a helyi fejlesztési stratégiák figyelembevételével meghirdetett elismerésre vonatkozó döntésnél kiemelt hangsúlyt kap munkahelyteremtő és életminőség-fejlesztő képesség.

7. Az elismerések adományozása: 2024. szeptember 21-én a 17. Európai Kultúra Napja alkalmával Aranyosapáti- Aranyosszigeten megrendezésre kerülő kulturális eseményen történik.

8. A pályázat szervezését a Falvak Kultúrájáért Alapítvány által működtetett Felső - Tisza Völgye Információs Központ végzi.
Levélcím: a Falvak Kultúrájáért Alapítvány 4634 Aranyosapáti Petőfi Sándor út 56-60
További információ: www.ftvik.shp.hu, e-mail: adrianus.alapitvany@gmail.com

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem