Pályázatok keresése

Összetett kereső

Gyorsítósáv / 2023-1.1.2-GYORSÍTÓSÁV

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett Felhívás legfontosabb célja olyan startup és spin-off vállalkozások támogatása, amelyek - elsődlegesen, de nem kizárólag - felsőoktatási intézményekben és közfinanszírozású kutatóintézetekben keletkezett kutatási eredmények üzleti hasznosítását tervezik, és amelyek esetében a piacravitelhez még jelentős kutatás-fejlesztési tevékenység szükséges.

Érvényes

Fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítása / KEHOP-1.3.0-15

A Felhívás célja az éghajlatváltozás felszíni és felszín alatti vizekre gyakorolt káros hatásainak mérséklése érdekében a vízgazdálkodás helyzetének javítása, a vízhiányos időszakokban jelentkező vízigények kielégítésének elősegítése, valamint a természetes vízkészletek hasznosíthatóságának növelése.

Érvényes

Országos Sítanpálya-építési Program 2024

A Program célja: hogy olyan magyarországi településeken, melyekben még nem található műanyag borítású üzemelő sítanpálya, megfelelő szakmai szempontok szerint tervezett, és megfelelő szaktudással üzemeltetett sítanpályák létesüljenek.

Érvényes

Országos Mászóterem-építési Program 2024

A Program célja: A Magyarországon egyre növekvő népszerűségnek örvendő, olimpiai sportággá fejlődött falmászás szabadidősport és versenysport igényeit egyaránt figyelembe véve, sportmászást támogató, megfelelő sportszakmai szempontok szerint tervezett és kivitelezett, új beltéri mesterséges mászótermek építése 10.000 fő vagy afeletti lakosságszámú magyarországi településeken.

Érvényes

Önkormányzati tulajdonban lévő épület fejlesztése / MFP/ÖTIFB/2024/ÖTIK

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára az önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerint tulajdonában lévő ingatlanok korszerűsítése, felújítása, átalakítása, bővítése, valamint szolgálati lakás kizárólag energiahatékonyság növelésére irányuló bővítése.

Érvényes
Kategória
Pályázhat

Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése / MFP/ÖTIFB/2024/OJKJF

A kategória célja az az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú településeken önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerinti tulajdonában lévő közterületi játszóterek, közterületi fitneszparkok, óvodai játszóudvarok építése, felújítása, fejlesztése, korszerűsítése, eszközök és felszerelések beszerzése.

Érvényes

Tanya- és falugondnoki busz beszerzése / MFP/ÖTIFB/2024/TFB

A kategória célja a falugondnoki vagy tanyagondnoki szolgáltatást működtető, vagy új szolgáltatás indítását vállaló települések esetében az önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) számára a szolgáltatás biztosítását lehetővé tevő magas színvonalú, alacsonyabb károsanyag-kibocsátású-, és üzemanyag­fogyasztású gépjárművek beszerzésének támogatása.

Érvényes

Temetők kisléptékű infrastrukturális fejlesztése / MFP/ÖTIFB/2024/TKIF

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára az önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerinti tulajdonában lévő és működő temetők állapotának kisléptékű felújítására irányuló támogatás nyújtása.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem