Pályázatok keresése

Összetett kereső

PROPOSALS - HUSK-2401

The Hungarian Ministry of Foreign Affairs and Trade acting as the Managing Authority and the Ministry of Investments, Regional Development and Informatization of the Slovak Republic acting as the National Authority are announcing a Call for proposals within the Interreg Hungary-Slovakia Programme.

Érvényes

SZMT Social Impact Program

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) által létrehozott a Social Impact Program célja, hogy a civil (nonprofit) szektor számára is elérhetővé váljon professzionális szervezetfejlesztési projektben való részvétel. A projektek pro bono formában, junior és szenior tanácsadók közreműködésével valósulnak meg, akik felmérik a szervezet igényeit, diagnózist állítanak fel és mindezekre építve legalább egy szervezetfejlesztési beavatkozást valósítanak meg.

Érvényes

Kincses kultúróvoda 2024

A Támogató kiemelt célja, hogy az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket elismerje, és az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését erősítse. A múzeumoknak, könyvtáraknak, közművelődési és művészeti intézményeknek kiemelt szerepe van a gyermekek személyiségformálásában, identitásuk erősítésében, képességeik kibontakoztatásában, erkölcsi és érzelmi fejlődésük ösztönzésében.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

Álomvakáció rajzpályázat

A „DATATRANS Internet" Kft. felhívja a figyelmet az "Álomvakáció, rajzolj és nyerj" rajzpályázatra. Engedjétek el a képzeleteteket és alkossátok meg álmaitok legjobb nyaralását amire mindig is vágytatok. Általános iskolás gyerekektől várjuk a legfantáziadúsabb, legszínesebb rajzokat a nyárral kapcsolatban. A legjobban elkészített munkák művészei értékes nyereményekhez juthatnak hozzá.

Érvényes

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása / KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, a RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című, az RD01d_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése az ammónia-kibocsátás csökkentés érdekében című, illetve RD01e_E01_FRM_73 kódszámú Állattartó telepek járványvédelmi beruházásainak támogatása, sertéságazat esetén a farokkurtítás visszaszorításával című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post-harvest fejlesztések támogatása / KAP-RD01a-RD01c-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, valamint az RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem