Üzleti megoldás díj

Határidő
Érvényes
Pályázhat
vállaltok

Üzleti megoldás díj


Fenntartható jövőért díj
A Fenntartható Fejlődési Célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerésére
A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözzön bennünket.

A Fenntartható jövőért díjat azokra a területekre összpontosítva hirdetjük meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.
Inspirálni kívánjuk a vállalatokat és vezetőiket, hogy döntéseikbe integrálják a fenntarthatóság szempontjait és olyan, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgozzanak ki, amelyeknek az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével valódi, széles körű hatást tudunk elérni, fel tudjuk gyorsítani a rendszerszintű változásokat.

A világ jobbá tételéhez most egyedülálló lehetőség áll rendelkezésünkre, de csak rövid ideig van alkalmunk cselekedni, átalakítani vállalatainkat és társadalmainkat. A fenntarthatósági folyamatok felgyorsítását, a rendszerszintű változások elindítását célzó vállalatvezetői gyors, hiteles és példamutató fellépések, innovatív intézkedések, a bevezetett kreatív új üzleti modellek mindegyike elismerésre méltó. Ezeket is szeretnénk díjjal jutalmazni és a szélesebb közönséggel is megismertetni.

Üzleti megoldás díj
Üzleti megoldás és üzleti modellváltás

Az Üzleti megoldás, üzleti modellváltás díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa azokat az innovatív üzleti megoldásokat, üzleti modellváltásokat, amelyek hozzájárulnak a Fenntartható fejlődési Célok eléréséhez vagy rendszerszintű átalakulásokhoz az alábbi területek valamelyikén:
- Körforgásos gazdaság
- Klímavédelem és adaptáció
- Biodiverzitás megőrzése és helyreállítása
- Emberi érték

Határidők:
- A jelentkezési határidő: július 31., 23:59
- A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
- Eredményhirdetés és díjátadó: BCSDH üzleti ebéd, október 10.
Az Üzleti modellváltás, üzleti megoldás díj esetében a pályázat az adminisztrációs díj (60 000 Ft + áfa) megfizetésével együtt érvényes, (melyet a pályázat beérkezése után megküldött számla alapján utalhat át).
Amennyiben több üzleti megoldással kíván pályázni, minden megoldást külön kell feltölteni. A pályázat sikeres feltöltéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Hogyan és milyen feltételekkel pályázhat?
A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések és válaszok.
A pályázat online formában tölthető ki, de lehetőség van a kitöltés megszakítására, akár másik gépről történő folytatására is.
A végleges online pályázatok beküldési határideje: július 31. 23:59
https://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem