17. CSR Hungary Díj!

Határidő
Érvényes
Kiíró
CSR Hungary
Kategória
Díj
Pályázhat
kis-közép-nagyvállalkozások, intézmények

Jön a 17. CSR Hungary Díj!

- a legjobb ESG megoldásokért
CSR Hungary Díj- a legjobb ESG megoldásokért
Folytatva a CSR Hungary Díj meghirdetésének a hagyományát, 2024-ben immár 17. alkalommal újra lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. 10 pályázati kategória kis-közép-nagyvállalkozásoknak, intézményeknek a felelős és fenntartható üzlet, az ESG megoldások világában.
Pályázati anyagok leadási határideje: 2024. június 15.(Regisztrációs folyamat előzi meg)
Ez évben már a CSR Hungary Díj pályázati folyamatában teljes mértékben visszatérünk a COVID előtti folyamatokhoz. De természetesen figyelemmel kísérjük, hogy a fenntarthatóság nemzetközi szakmai részén, és az EU taxonómiája, rendelkezései hogyan hatnak a fenntartható üzleti világra, a magyar fenntartható üzleti világra. Ha tetszik az ESG megoldásokra.

Díjazottjaink az elmúlt 17 évben etalonként szolgáltak saját iparági szereplőik számára is. Inspiratív megközelítések és megoldások járultak hozzá versenyképességük megőrzéséhez.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj programja hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra.

Ez a program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében. Felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai és kommunikációs háttérként szolgáló CSR Hungary márkánknak.

Ma már néhány éves előkészület után a megújult pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

Úttörő szerepet vállalva a vállalati fenntarthatóság és felelősség (CSR/ESG) szemléletformálásában, ill. a mérhető, menedzsment rendszerszintű szakmai rész megalapozásában Magyarországon. Ezt erősítette meg az a tény is, hogy a vállalati társadalmi felelősség szemléleti hátterében egyre erősödött az az igény, hogy az önkéntességen, az adományozáson és a vállalati támogatáson túl, már az üzleti működés egész CSR rendszere mérhetővé váljon.

Végül az EU taxonómia, a CSRD, a CSDDD, ESG, az ESRS... a magyar ESG törvény, a különböző rendelkezések a CSR (ma: corporate sustainabilty and responsibility/vállalati fenntarthatóság és felelősség) teljesítménymérésének szükségességét igazolták vissza. Amit mérünk, az számon kérhető!”
https://csrhungary.eu/csr-menedzsment/jon-a-17-csr-hungary-dij-a-legjobb-esg-megoldasokert/


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem