19. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó

Határidő
Érvényes
Kiíró
Pannonfíling
Pályázhat
alkotók

19. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó


Várjuk a rövidfilmeket a 19. Pannonfíling Mozgóképes Találkozóra!

Nevezési infók
A filmek hossza maximum 15 perc lehet (de nem vagyunk nagyon szigorúak - ha hosszabb, de nagyon tetszik nekünk a film, akkor beleférhet a versenyprogramba).
A filmek témájában és műfajában nincs kötöttség, de örömmel vesszük, ha "átjön a pannon-fíling", azaz bármi, ami a pannon életérzésről eszünkbe juthat és filmszalagra álmodható.

Nevezési díj nincs!
A találkozóra bárki nevezhet, ha időben eljuttatja hozzánk kitöltött és aláírt nevezési lapját és pályaművét. A 19. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó versenyprogramjába bekerülő filmekről szakmai előzsűri dönt!

Egy alkotó több filmet is nevezhet, ez esetben külön nevezési lapot töltsetek ki minden alkotáshoz. A kitöltött nevezési lapokat e-mailben várjuk a pannonfiling@pannonfiling.hu, vagy a pannonfilingfesztival@gmail.com címek valamelyikére. Ha lehet, mellékeljetek fotót is a filmekből (.jpg kiterjesztéssel), hogy közzétehessük honlapunkon.
A filmeket elküldhetitek valamelyik fájlküldő szolgáltatás segítségével is (pl. wetransfer.com).

Nevezési határidő: 2023. október 2.
Nevezés díj NINCS!

Ha bármilyen kérdésetek van, emailben vagy a 70/324-6824 telefonszámon tudtok érdeklődni - nagyon szívesen fogunk válaszolni!
http://pannonfiling.hu/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem