A CREATResili projekt felhívása művészeknek és designereknek

Határidő
Érvényes
Kiíró
CREATResili
Pályázhat
művészek és designerek

A CREATResili projekt felhívása művészeknek és designereknek


A társadalmi ügyek iránt elkötelezett művészeknek és designereknek hirdet pályázatot a CREATReasili projekt egy átfogó társadalmi képzési programban való részvételre, amelynek célja a marginalizált közösségek ellenálló képességének fejlesztése.

A CREATReasili projekt pályázatot hirdet művészeknek és designereknek a marginalizált közösségek ellenálló képességének fejlesztését célzó átfogó társadalmi képzési programban való részvételre. A pályázatra olyan társadalmi ügyekben elkötelezett és tudatos személyek jelentkezését várják, akik művészettel, designnal foglalkoznak.

A programban 12 művész vehet részt. A kiválasztott művészek 2024. augusztus 26. és 31. között részt vesznek a budapesti Társadalmi Design Nyári Egyetemen, amelynek zárásaként kiderül, ki az a három szerencsés, akit beválasztanak a 2024. szeptember 16. és november 30. között megrendezendő pristinai (Koszovó) nyári egyetemre.

Az érdeklődők számára 2024. április 19-én online nyílt napot szerveznek. A nyílt napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.

Pályázati határidő: 2024. április 30.

A CREATResili a Kreatív Európa program Európai együttműködési projektek pályázatán 2023-ban nyertes projekt, amelyet a Hungary Helps Ügynökség a Pro Progressionével és a MOME-vel partnerségben valósít meg.
Bővebb információ:
CREATReasili ; Marschall Lívia - marschall.livia@proprogressione.com
I: https://proprogressione.com/en/news/creatresili-open-call-for-artists-and-designers/

Forrás: Kreatív Európa Iroda

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem