A kiíró május 10-ig meghosszabbította a határidőt.

A jövő energiája

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

A jövő energiája

videó pályázat pályázati kiírása

A LogSol Kft. videópályázatot hirdet a jövő energiája témakörében. 1 és 5 perc közötti hosszúságú mozgókép pályázatokat várunk, amelyek máshol még nem jelentek meg. Az alkotókat arra biztatjuk, hogy a témát, vagyis a jövő energiája témakört a legszabadabban értelmezve dolgozzák fel - szórakoztató és/vagy elgondolkoztató formában. A pályázat során bármilyen technikával készült mozgókép munkákat várunk.
Pályamunkák beküldését a Jövő Energiája Facebook oldalon keresztül kérjük. A pályázathoz mindenképpen kérjük írásban az oldalról letölthető jogi Nyilatkozatot is eredeti aláírással ellátva megküldeni a LogSol Kft. (8151 Szabadbattyán, Ipar utca 098/6.) címére. Sajnos a pályázaton csak azokat a pályamunkákat tudjuk értékelni, amelyeknek jogi nyilatkozata pályázat zárásáig beérkezik a címünkre.
A LogSol Kft. a pályaműveket zsűrizi és a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat jutalmazza a következő tárgynyereményekkel:

Helyezés
I. Dell Vostro 3510-I5G882WE Dark Grey W11 - 16GB Laptop
II. Lenovo IdeaPad 3 82H80091HV Blue - 20GB - Win11 Laptop
III. 32" SAMSUNG ODYSSEY G5 ívelt LCD monitor

Közönségdíj
SYNOLOGY DS118 NAS (12 TB)
Az értékelés során a zsűri nemcsak a megvalósítás technikai színvonalát, hanem az alkotás üzenetét, mondanivalóját is értékeli. A fenti díjak mellett minden pályaműre szavazhatnak a Jövő Energiája Facebook oldal látogatói. A legtöbb szavazatot, vagyis lájkot gyűjtő alkotást szintén jutalmazzuk. A pályázat kiírója a 2023. május 24.-én megrendezésre kerülő Energia 2023 Konferencián adja át a nyertes pályázók jutalmait, illetve a konferencia keretében levetítésre kerülnek a zsűri által kiválasztott alkotások, ezzel nagy nyilvánosságot biztosítva a legjobb pályaműveknek. A kiíró a pályaműveket a Facebook oldalon kívül saját weboldalán is bemutatja mutatja.

A pályaművek beküldési felülete március 1.-én 12:00 órakor nyílik és május 10.-én szintén 12:00-kor zárul.

Az alkotásokat a következő zsűri értékeli:
Zsűri elnöke:
Nagy Zoltán Péter, Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője, korábban a Fehérvár Tv munkatársa
Kovács Tamás, LogSol kft vezérigazgatója
Varga Zsolt, LogSol kft stratégiai igazgatója

Kérjük, ne felejtse el a pályázó eddig az ideig a jogi nyilatkozat beküldését is!
Nyilatkozat.docx

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem