A magyar trikolór tizenkét hónapja

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

A magyar trikolór tizenkét hónapja


Pályázati felhívás 2024-re
MÓDOSÍTOTT HATÁRIDŐ 2023. szeptember 25.
Első díj: 200 000 Ft
Második díj: 100 000 Ft
Harmadik díj: 75 000 Ft

A New York-i Hungarian TV karöltve az '56 Lángja Alapítvánnyal (www.56Langja.com) nyílt fotópályázatot hirdet "A magyar trikolór tizenkét hónapja" címmel. A pályázat célja: egy 2024. évi falinaptár összeállítása.

A díjkiosztásra Budapesten, 2023 őszén a Magyar Trikolór Gálán kerül sor. /a gála pontos időpontját ezen az oldalon később jelezzük/ A pályázatra nemzeti színeinket legkülönbözőbb, legmeghökkentőbb összefüggésekben ábrázoló fotókat, műveket várunk. A fotókon a négy évszakban megjelenő nemzeti zászlónk témakörén túl, a trikolór egyéb előfordulási formái is szerepelhetnek. Egy nemzetközi sporteseményen arcra festett piros-fehér zöldtől, a pályázók látóterében megjelenő nemzeti színeink bármilyen formában fellelhető módozata alkalmas a nevezésre. Beküldési határidő: 2023. szeptember 25. A határidő után érkező fotókat automatikusan a következő évi pályázat nevezőiként iktatjuk. A pályázat egyéb részleteit a http://naptarfotopalyazat.magyartrikolor.hu címen találhatják.

A pályamunkákat rangos zsűri bírálja el amelynek 2016. januárjáig Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas
operatőr volt az elnöke. Szerepét Koltai Lajos Oscar-díjra jelölt, Kossuth-díjas operatőr vette át.
Külön díjak várják a 21 év alatti diákpályázókat.

A beküldött pályaművek tartalmi és szerzői jogi felelőssége a szerzőt terheli. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező alkotásokat a kiadandó naptárban, valamint egyéb kiadványokban - a szerzői jogok tiszteletben tartásával (az alkotó nevének feltüntetésével) - térítés nélkül használhassa.
További információért keressék fel a http://magyartrikolor.com weboldalt.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem