A WAMP Design vásár és a Néprajzi Múzeum közös pályázata

Határidő
Érvényes
Pályázhat
csak olyan, magyar állampolgárságú egyéni vállalkozók vehetnék részt, akiknek egyéni vállalkozása a pályázat benyújtásakor működő állapotú

A WAMP Design vásár és a Néprajzi Múzeum közös pályázata

Feladat:
A Néprajzi Múzeum új Gyűjteményi kiállításának hivatalos táskájának megtervezése. Fontos szempont a minőség, hasznosság, sokoldalúság és fenntarthatóság. A táska igazodjon a kiállítás arculati világához, jelenjen meg rajta a WAMP & Néprajzi Múzeum brand megjelölése. Ehhez elemeket az 1. számú melléklet tartalmaz.
A gyűjteményi kiállítás nyolc tematikus egységből áll, melyek mind saját színkóddal és ikonkészlettel bírnak. A táska magára a Gyűjteményi kiállítás logójára és az arculati elemekre kell, hogy reflektáljon, a kiállítás nevét és négyes ikonkészletét fókuszba helyezve.
Az 1. számú melléklet tartalmaz témaszövegeket is, de fontos, hogy azok tájékoztatásként szolgálnak, nem használhatók tervekben vagy egyéb, a pályázathoz kapcsolódó kommunikációban sem!

A témák nevei megjelenhetnek a terveken, de ha használata során magyar és angol verzió is kell belőle.

Részvételi feltételek:
A pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői művével pályázhat, amit korábban még sehol nem publikált. A pályázaton csak olyan, magyar állampolgárságú egyéni vállalkozók vehetnék részt, akiknek egyéni vállalkozása a pályázat benyújtásakor működő állapotú.

Díjazás:
A pályázó egy 50 000 Ft értékű a WAMP Design vásár kiállítói által összeállított ajándékcsomagot kap ajándékba, melyet a WAMP Design vásár születésnapi eseményén adunk át 2024. október 13-án, valamint 2 db belépőt kap a születésnapi gála eseményre. Továbbá a díjnyertes táskával lehetősége lesz bekerülni a Néprajzi Múzeum Etnoshopjába maximum 100 db táskával. A táska költsége 100 db megrendelése esetén nem haladhatja meg a nettó 5000 Ft/db értéket.

Tudnivalók:
A pályázat benyújtásával a pályázó kijelenti, hogy a jelen felhívásban szereplő pályázati feltételeket megismerte és a feltételeket elfogadja, valamint jelen felhívás 2. számú melléklete szerinti adatkezelési tájékoztatót megismerte, és személyes adatainak a tájékoztatóban foglalt feltételek szerinti kezeléséhez hozzájárul, a pályázatban megadott adatai a valóságnak megfelelnek. A WAMP Design vásár (Vásárnap Kft.) fenntartja a jogot, hogy amennyiben az esemény nem kerül megrendezésre, úgy nem hirdet nyertest.

Formai követelmények:
Benyújtandó:
- 3 darab fénykép a tervezett táska mintadarabjáról.
- Rövid leírás a tervezőről, táska tervről.
- Költségmegjelölés 100 db táska rendelése esetén.
- Gyártási idő megjelölése 100 db táska rendelése esetén.
- Aláírta adatkezelési nyilatkozat.
Egy pályázó egy művel pályázhat.
Kérjük feltűntetni: az e-mailben a pályázó nevét, életkorát, e-mailcímét, telefonszámát, cégadatait.

Jelentkezés:
A jelentkezéseket, illetve a pályaművek benyújtását e-mailben várjuk a wamp@wamp.hu e-mailcímre 2024. július 30-ig. E-mail tárgya: A Táska pályázat.

Zsűri:
- Szarvas Zsuzsa - Néprajzi Múzeum kurátor
- Novák Gabriella - Néprajzi Múzeum marketing főosztályvezető
- Maroy Krisztina - Glamour főszerkesztő
- Stampf Katalin - Artista márka tervező
- WAMP Design vásár

https://wamp.hu/hu/20240510/a-wamp-design-vasar-es-a-neprajzi-muzeum-kozos-palyazata?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2NMbKLJV80MjUfVW_di_8zlFBUxpLTM_TL1f1G6BsSj_7LqT5sO5Q627c_aem_ARX95PFAfTsTuNnRTLGlZEWVI4bwVno8aO5kG9kPDIFPjxSIl276ds6kYb8l27d9CLvFIpnhpKasZwc2G


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem