Az EFFEA második pályázati felhívása

Határidő
Érvényes
Pályázhat
fesztiválok

Az EFFEA második pályázati felhívása


Az Európai Fesztiválszövetség EFFEA projektje második alkalommal hirdet pályázatot fesztiválok számára feltörekvő művészek támogatásához.

Meghirdeti második pályázati felhívását az Európai Fesztiválszövetség (EFA) Európai Fesztiválalap a Feltörekvő Művészekért (EFFEA) című projektje. A pályázat keretében fesztiválok számára nyújtanak támogatást feltörekvő művészek számára. A pályázaton művészeti fesztiválok szervezői vehetnek rész a következő két kategóriában: EFFEA "Felfedezés" művészeti rezidencia (összesen 40 pályázó kaphatja meg egyenként 8 ezer euró támogatással); valamint EFFEA "Dobbantó" művészeti rezidencia (összesen tíz pályázó kaphatja meg egyenként 15 ezer euró támogatással).

Az érdeklődők számára 2023. április 14-én online tájékoztatót tartanak. A részvétel regisztrációhoz kötött. A pályázati felületet 2023. április 13-án nyitják meg.

Az EFFEA az Európai Fesztiválszövetség kezdeményezése, amely az Európai Unió társfinanszírozásával és 14 EFFE központtal partnerségben valósul meg. A pályázat előkészítésében és lebonyolításában Magyarországot a Summa Artium képviseli.

Pályázati határidő: 2023. június 19.
Bővebb információ:
European Festivals Association (EFA);
I: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYqf-CupjIpE9bm6OJxaWR1zGYJ4VvQznx8

Forrás: Kreatív Európa Iroda

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem