Az olvasás szexi. Az írás szerelem

Határidő
Érvényes
Kiíró
kiskegyed.hu
Pályázhat
bárki részt vehet, akinek kezdő, vagy haladó szinten, de hobbija az írás

Az olvasás szexi. Az írás szerelem


Novellapályázat kezdőknek és haladóknak!
Van egy jó történeted? Küldd el a kiskegyed.hu novellapályázatára és mutasd meg magad a nagyvilágnak!
Novellapályázatunkat idén első alkalommal hirdetjük meg, melyben bárki részt vehet, akinek kezdő, vagy haladó szinten, de hobbija az írás. Ha van egy jó történeted és szeretnéd azt megosztani másokkal is, nem kell mást tenned, csak küld be pályázatod a kiskegyed.hu/novellapalyazat felületén és -amennyiben az megfelel a szabályzatban kiírt feltételeknek- mi megmutatjuk azt.

A pályázat leírása:
A Pályázó az alábbi kritériumok alapján készült saját Novella regisztrációs felületre történő feltöltésével és a jelentkezéssel vesz részt a Pályázaton.
- A Novella szépirodalmi, prózai műfajban készült vicces, szórakoztató, vagy éppen tanulságos alkotás.
- A Novella terjedelme szóközzel együtt minimum 4 000, maximum 5 000 leütés.
- A Novella megfelel a novella műfaji követelményeinek: prózában íródott, a cselekménye tömör, kevés szereplő van benne, az idő és tér viszonylag szűkre szabott, a Novella címmel van ellátva.
- A Novella szövege összefüggő, bekezdésekre tagolt, van bevezetése, tárgyalása és lezárása.
- A Novella nyelvezete Igényes, választékos, közérthető, nem közönséges, vagy vulgáris. Stílusjegyeit tekintve egyaránt lehet drámai, anekdota vagy jellemrajz jellegű novella.
- A Novella megfelel a magyar helyesírási szabályoknak.
- A Novella eredeti, különleges témát állít a középpontba, a társadalom legégetőbb, vagy akár örök érvényű kérdéseit fogalmazza, meg egyedi látásmóddal.
- A Novella szerzője a Pályázó, egyben a Novella kizárólagos, korlátlan felhasználási jogosultja, így a tovább engedélyezéshez és a Pályázaton történő részvételhez szükséges felhasználási engedéllyel rendelkezik.
A Pályázaton egy Pályázó legfeljebb 3 (három) Novellával vehet részt.

A pályázati időszaka:
Pályázatbeküldés/Jelentkezés:
2022. június 8.-2022. október 31. 23:59 óra
Pályázatok feldolgozásának, a Novellák megfelelősségének vizsgálata:
folyamatosan, a beküldéstől számított 10 munkanapon belül, de legkésőbb a pályázatok beküldési határidejéig
Eredményhirdetés: 2022. november 16.

A pályázatok beérkezése, elbírálása:
A Pályázatra kizárólag a kiskegyed.hu/novellapalyazat online regisztrációs felületén lehet jelentkezni a regisztrációs felület kitöltésével, kapcsolattartási adatok megadásával és a Novella feltöltésével.
A Pályázó által a regisztrációs felületre feltöltött Novellát a Szervező előzetes vizsgálatnak veti alá abban a tekintetben, hogy a Novella megfelel-e a kritériumoknak.
A Szervező minden - a kritériumoknak megfelelő -regisztrációs felületre feltöltött Novellát közzétesz a kiskegyed.hu/novella oldalon, a jelentkezéstől számított 10 (tíz) munkanapon belül.
A Pályázat lezárultát követően a beérkezett Novellák közül szakmai zsűri választja ki és rangsorolja az általa legjobbnak ítélt 20 (húsz) Novellát, amelyet a Szervező a Szervező kiadásában megjelenő Kiskegyed sajtótermékben is közzétesz
A zsűri tagjai Bokor Klára, a Kiskegyed magazin főszerkesztője és Matyi Alexandra, a Moobius online könyváruház alapítója.

Díjazás:
A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 20 (húsz) Novellát alkotó és a regisztrációs felületre feltöltő Pályázó - a Novella nyomtatott kiadványban történő megjelenésén kívül - díjazásban részesül, az alábbiak szerint:

1. helyezett
1 db Dell XPS 13 9305 9305FI5WB2_P laptop
540 000 forint értékben
Ezüst hátlap - Processzor: IntelŸ Core™ i5 1135G7 2.4GHz - Memória: 8 GB - 512 GB SSD - Kijelző: 13,3" IPS / WVA, LED, Matt - Intel Iris Xe - Operációs rendszer: Windows 11 Pro - Gyártói garancia: 3 év

2. helyezett
40 ezer forint értékű book24.hu vásárlási utalvány

3-20. helyezett
20 ezer forint értékű book24.hu vásárlási utalvány
https://www.kiskegyed.hu/novella/az-olvasas-szexi-az-iras-szerelem/y1qppxc

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem