Call for Designers - Legyél te is a VPI Beton tervezője!

Határidő
Érvényes
Kiíró
VPI Kft.
Pályázhat
legalább BA/BSc diplomával rendelkezel formatervező, építész, tájépítész, terméktervező, tárgyalkotó vagy szobrász területen

Call for Designers - Legyél te is a VPI Beton tervezője!


jelentkezési határidő: 2023. március 20. 23:59
Téged keresünk, ha álmodtál már köztéri bútorral, szorongsz, ha nincs a közeledben látszóbeton, vagy csak simán szeretsz tervezni! Legyél te is résztvevője a VPI Beton első Call for Designers programjának!
A programban olyan terméken dolgozhatsz velünk, amivel sokszáz ember találkozik nap mint nap. Az ötletedből a VPI teljes infrastruktúrájával és a te közreműködéseddel fejlesztünk bútort, ami része lesz a kínálatunknak és kikerül a közterekre. Mi adjuk a technológiát, te töltöd fel tartalommal!

Hogyan jelentkezz?
Ha legalább BA/BSc diplomával rendelkezel formatervező, építész, tájépítész, terméktervező, tárgyalkotó vagy szobrász területen, töltsd ki honlapunkon az űrlapot, töltsd fel a portfóliódat és egy rövid motivációs levelet arról, miért szeretnél VPI beton utcabútort tervezni!

A jelentkezés előtt mindenképp olvasd el a részvételi szabályzatot, ahol részletesen tájékoztatunk a jelentkezés menetéről, a szerzői jogokról és a díjazásról. Csak akkor vehetsz részt a programban, ha a szabályzatot elfogadod.

Mi történik a jelentkezés után?
A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki azokat a tervezőket, akiket koncepcióterv kidolgozására kérünk fel. A koncepciótervet beadó tervezők 200 000 Ft díjazásban részesülnek, és a legjobb ötletek tervezőinek szerződést ajánlunk.

A zsűri tagjai:
Varga Péter István DLA, építész, a VPI ügyvezetője
Nagy-Mihály Márk, a VPI senior designere
Vajda Szabolcs PhD, tájépítész, a VPI műszaki igazgatója
Ollé Gellért, designer, Joris Laarman Studio (NL)

Kik vagyunk mi?
A VPI fő profilja a köztéri betonbútorok tervezése és gyártása. Termékeink fejlesztésében és kivitelezésében is a közterek innovatív megközelítésére törekszünk folyamatos kísérletezéssel és új utak keresésével. Magyarország piacvezető beton utcabútor gyártója vagyunk, mindemellett 7 európai országban és az USA-ban is forgalmazzuk termékeinket.
Ha kérdésed van, ide írj: callfordesigners@vpi.hu
https://vpi.hu/hu/callfordesigners/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem