CEWE Photo Award

Határidő
Folyamatos
Érvényes
Pályázhat
bárki

CEWE Photo Award: vegyen részt most!


Fókuszban minden, ami jó: ünnepeljük együtt a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő CEWE Photo Award fotópályázatot - és a gyönyörű világunkat!
A világ legnagyobb fotópályázata ismét itt van, és egy különleges üzenetet hoz magával: minden fotó számít. Minden egyes beküldött fotó után a CEWE 10 centet adományoz az SOS Gyermekfalvak világszervezetének. Csatlakozzon, és ünnepeljük együtt a világ szépségeit, miközben segítünk a rászoruló gyermekeken!
CEWE Photo Award - a világ legnagyobb fotópályázata

Az európai méretűből világméretűvé vált CEWE Photo Award "Európa csodaszép" fotópályázat néven indult. A CEWE Photo Award ma már minden országhatáron átívelően embereket inspirál arra, hogy a "A mi világunk csodaszép" mottó jegyében fotóik segítségével eszmét cseréljenek világunk szépségéről. A nézőpontok széles skálája lehetőséget teremt arra, hogy a legszebb fotókat díjazzuk.

A CEWE Photo Award egy nemzetközi fotópályázat. Lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról származó fotózás szerelmesei elmondhassák történeteiket, kortól, nemzetiségtől és tapasztalattól függetlenül. Jótékonysági fotópályázatként kizárólag a fotókultúra népszerűsítését szolgálja, és adományokat is gyűjt egy jó ügy érdekében. Ezzel a felelősségteljes megközelítéssel a verseny olyan keretet ad, amely védi a jogokat és értékeli a fényképeket. A CEWE Photo Award mára már sziklaszilárd helyet biztosított magának az ambiciózus fotósok közösségében, az elkötelezett zsűriben és az egész Európára kiterjedő fotófesztiválokon.

A CEWE Photo Award a nemzetközi fotós szövetség bizalmát élvezi
A CEWE Photo Award-ot Európa-szerte tevékenykedő fotós szövetségek ismerik el és támogatják. Az ő jóváhagyó pecsétjük - az úgynevezett patronálás - különleges jelentőséget ad a CEWE Photo Awardnak, és megerősíti annak magas színvonalú szakmai irányultságát és minőségét.
Büszkék vagyunk arra, hogy az országos fotószövetségekkel szorosan együttműködve a fotózás szerelmeseinek élénk közösségéhez tartozunk. Minden egyes egyesület inspiráló platformot biztosít a hasonlóan gondolkodó emberekkel való eszmecseréhez, izgalmas tevékenységeket szervez, és értékes szaktudást közvetít. Az olyan fotópályázatokon keresztül, mint a CEWE Photo Award, folyamatosan új, kreatív kihívásokat teremtünk, amelyek tovább erősítik a fotózás iránti közös szenvedélyünket.

Tíz kategória - 1000 díj
"A világunk gyönyörű" - ezzel a mottóval reflektorfénybe állítunk mindent, ami szép. Mutassa meg nekünk, mi teszi egyedivé a világát, csatlakozzon hozzánk tíz különböző kategóriában, és ünnepeljük együtt bolygónk csodálatos sokszínűségét.
Minden szem az Ön fényképére szegeződik: A verseny ideje alatt minden beküldött fotó végig megtekinthető lesz az online fotógalériában. Töltse fel ingyenesen kedvenc pillanatait, és biztosítsa esélyét, hogy megnyerje a több mint 1000 fantasztikus nyeremény egyikét - és egy kis szerencsével az áhított CEWE Photo Award díjat.

Díjak:
1000 nyeremény összesen több mint 250 000 euró összértékben
1. helyezett
A főnyeremény a CEWE Photo Award díj, valamint egy Ön által választott egyedülálló utazás 10 000 euró értékben, egy fotós felszerelés 5000 euró értékben, továbbá CEWE-fotótermékek 2.500 euró értékben.
2-10. helyezett

Helyezettenként 5000 euró értékű fotós felszerelés és helyezettenként 2500 euró értékű CEWE fényképes termékek vásárlására felhasználható utalvány
11-30. helyezett

A 11-30. helyek nyertesei egyenként 2500 euró értékű fotósfelszerelést, valamint egyenként 1000 euró értékű CEWE-fotóterméket kapnak ajándékba.
31-1000. helyezett

Helyezettenként egy-egy 100 euró értékű CEWE fényképes termékek vásárlására felhasználható utalvány
https://palyazat.fotokonyv.hu/cewephotoaward-2025/hu_hu/


🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem