Cinemira Videóverseny 2023

Határidő
Érvényes
Pályázhat
20 év alatti fiatalok

Forgass mobillal és nyerj értékes díjakat! -

Cinemira Videóverseny 2023

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak! A legjobb filmek alkotói értékes filmes díjakat, menő LEGO készleteket, balatoni hajózást és kalandpark belépőt nyerhetnek. A Junior Music Video kategória nyertesei részt vehetnek egy hivatalos videóklip forgatáson és koncertbelépőket nyerhetnek! A versenybe került filmeket nagyvásznon mutatjuk be, minden film alkotója neves szakmai zsűritől kap visszajelzést!
A videóversenyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni, az alábbi HÁROM kategóriában:

1. JUNIOR MUSIC VIDEO
Forgass videóklipet menő együttesek zenéjére: Puskás-Dallos Peti és Bogi, a lista még tovább bővül.
A kliphez felhasználható zenei anyagokat az alábbi linken érheted el: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1MPUd_lE0xwHpfRuU7hWBbfGV6-LRQbH-

2. LEGO KALANDOZÁS AZ ÁLMOK BIRODALMÁBAN
Fedezd fel a végtelen kreativitás univerzumát és mesélj el egy álomszerű történetet LEGO kockák és minifigurák segítségével!

3. MOBILBALATON: SZABADSÁG, BALATON
Forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül arról, mit jelent neked a szabadság és a balatoni életérzés!
Filmjeitek legyenek egyediek, személyesek, tegyétek bele gondolataitokat, érzéseiteket. Egyénileg és csapatban is nevezhettek, több kategóriában is alkotásokat!
A MobilBalaton kategória vetítésére és döntőjére a Magyar Mozgókép Fesztiválon kerül sor június 10-én.
A Junior Music Video és LEGO kategóriák vetítésére és döntőjére az őszi Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztiválon kerül sor.
A filmeket neves szakmai zsűri értékeli:
Junior Music Video és Lego kategóriák:
- Puskás Peti
énekes, színész, televíziós személyiség
- Hollósi Jázmin
online tartalomgyártó, MOME média dizájn hallgató
- Lampert Benedek
fotográfus
- Szirmai Gergely
videóblogger, filmkritikus
MobilBalaton kategória:
A MobilBalaton zsűri tagjait később hozzuk nyilvánosságra.

JELENTKEZÉS
Töltsd fel egy privát linkre vagy Google Drive-ra a filmed!
Küldd el a következő címre:
cinemiravideoverseny@gmail.com
A tárgyba írd be, hogy melyik témában nevezed a filmed, és az életkorodat is írd bele a tárgyba.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2023. május 26.

Szabályzat:
Egy pályázó - a kategóriának megfelelő tartalmú videóval - több kategóriában is indulhat. Egy pályázó egy adott kategóriában maximum 3 videóval indulhat/videóban vállalhat szerepet. Határidőn túl beérkezett pályamunkákat nem tudunk elfogadni. A beérkezett pályaműveket a szakmai zsűri bírálja el, objektív és szubjektív szempontok szerint. A zsűri döntése az eredményhirdetés pillanatától végleges és nem változtatható. Minden nevezett film alkotója a nevezéssel kijelenti, hogy a filmben szereplők személyiségi jogai nem sérülnek, csak olyan személy jelenik meg az alkotásban szereplőként vagy alkotóként, aki vállalta ezt, és ehhez tevőlegesen hozzájárult. Minden ehhez kapcsolódó jogi kérdés az alkotás nevezőjét érinti. A nevezéssel a nevező elfogadja, hogy az alkotása a Magyar Mozgókép Fesztiválon és a Cinemira fesztiválon vetítésre kerül, emellett hozzájárul, hogy a szervezők, illetve a videóverseny hivatalos partnerei online felületeiken időbeli és térbeli korlátozás nélkül terjesszék azt. A változtatás jogát fenntartjuk.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem