Energiamixer

Határidő
Érvényes
Kiíró
Paks II. Zrt.
Pályázhat
10-14 éves diákok és legfeljebb háromfős diákcsoportok

Energiamixer


Mit gondolsz, mely energiatermelési módok tekinthetők zöldnek? Olvass utána, készíts belőle prezentációt és nyerj családi belépőt a Csodák palotájába!

A Paks II. Zrt. pályázatot indít 10-14 éves diákok és legfeljebb háromfős diákcsoportok számára.
A pályázat során egy prezentációt kell elkészíteni, amely előnyeikkel és hátrányaikkal együtt mutatja be azokat az erőműtípusokat és áramtermelési módokat, melyek hozzásegítik hazánkat a klímavédelmi célok eléréséhez.

Kötelező elemek:
- a megújuló energiatermelés (nap, szél, víz stb.) előnyei és hátrányai
- az atomenergia előnyei és hátrányai
- a fosszilis (szén, földgáz) alapú energiatermelés előnyei és hátrányai

Formai megkötés nincs, a prezentáció készülhet tetszőleges szoftverrel vagy applikációval (PowerPoint, Prezi, Impress stb.). Örömmel vesszük, ha a prezentációban animációkat is használsz, illetve előadod azt, és az előadást rögzítve küldöd el nekünk. Az elkészült prezentációkat tehát elsősorban videó formátumban várjuk. Töltsd fel a videót felhőbe˛ és a linkjét küldd el e-mailben a palyazat@paks2.hu címre. Ha nem szeretnél videót készíteni, töltsd fel felhőbe a fájlt és annak a linkjét küldd el az e-mailcímre!

A levélnek tartalmaznia kell a pályázó és iskolája nevét és azt, hogy egyéni vagy csoportos pályamunkáról van-e szó; csoport esetén a többiek nevét is, illetve a gondviselő(k) által aláírt adatkezelési nyilatkozatot. A legjobb alkotásokat beküldők nyereménye egy-egy családi belépőjegy a Csodák palotájába. A nyeremény átvételének feltétele a lakcím és az adóazonosító jel megküldése.

Beküldési határidő: 2023. május 10.

Fontos: a prezentáció nem tartalmazhat olyan elemet (zene, fotó stb.), amelynek szerepeltetése a szerzői jog megsértését vonná magával.
Kérjük ezért, minden esetben jelöld meg a forrást!

A Paks2.hu oldalon és a Paks II. Zrt. közösségi felületein található szövegek, fotók és látványtervek természetesen szabadon felhasználhatók, de a forrás megjelölése ebben az esetben is kötelező. A forrásmegjelölést nem tartalmazó prezentációkat sajnos nem áll módunkban értékelni.
A Paks II. Zrt. munkavállalóinak közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt a pályázatban.
https://paks2.hu/energiamixer

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem