Erasmus Napok 2022

Határidő
Folyamatos
Érvényes
Pályázhat
bárki

Erasmus Napok 2022


Minden fontos információ az idei #ErasmusDays programsorozatról. Miről szól a kezdeményezés? Hogyan lehet csatlakozni? Kinek ajánljuk?
Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is?

Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat 2022. október 13-15. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz.

Hogyan lehet csatlakozni az #ErasmusDays programsorozathoz?
Szervezőként
Az Erasmus+ projektmegvalósítók eseményt szervezhetnek az októberi programsorozat keretében, amivel megmutathatják elért eredményeiket, hírt adhatnak a projektről és kapcsolatba léphetnek más projektgazdákkal, illetve a program iránt érdeklődőkkel.
Az esemény tekintetében nincs megkötés: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.
Az #ErasmusDays szervezők jelentkezését június 1-től várjuk, a "Szervező vagyok" menüpontban található űrlap kitöltésével lehet regisztrálni az eseményt.

Résztvevőként
Akár az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről szeretne többet megtudni, akár konkrét projekteredményekre kíváncsi, vagy ha egyszerűen csak inspirálódni szeretne leendő pályázóként az #ErasmusDays eseményeken - minden érdeklődőt szeretettel várunk az Erasmus Napokon!
Az események listája ősszel válik elérhetővé az oldalon.

A közösségi médiában
Az Erasmus Napokhoz és a közös ünnepléshez a közösségi médián keresztül is lehet csatlakozni: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva október 13-15. között.
https://erasmusplusz.hu/erasmus-napok-2022

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem