Felelős fintech díj

Határidő
2022. 02. 16., 2022. 03. 10., 2022. 04. 10., 2022. 05. 10., 2022. 06. 10., 2022. 07. 10., 2022. 08. 10., 2022. 09. 10., 2022. 10. 10., 2022. 11. 10., 2022. 12. 10.
Érvényes
Kiíró
KBOSS.hu Kft.
Kategória
DíjMédia
Pályázhat
hivatásos újságírók, bloggerek, vloggerek és bárki, akit érdekelnek a pénzügyi technológiák, és át szeretné adni tudását

Felelős fintech díj


A felelős fintech tartalmakért.
Pénzügyekről beszélni nehéz: bonyolult a szabályozási környezet és érzékeny a téma, ráadásul nem is mindig a legszexibb... A technológiai fejlődés viszont óriási, aminek előnyeit élvezhetnék vállalkozók és magánszemélyek egyaránt. Ha értenék. Fogjunk össze a hiteles tájékoztatásért! A Felelős Fintech Tartalmakért pályázat segítségével publicitást kapnak azok az anyagok, amelyek közérthetően segítenek eligazodni a fintech világában.

Kinek?
Mindenkinek, aki tartalmat készít fintech témában. Jelentkezhetnek hivatásos újságírók, bloggerek, vloggerek és bárki, akit érdekelnek a pénzügyi technológiák, és át szeretné adni tudását. Nem a platform vagy a formátum a lényeg, hanem a közlés minősége.

Mikor?
Folyamatosan, hiszen a pénzügyi technológiák fejlődése is folyamatos. Minden hónap Felelős Fintech Tartalmát megválasztjuk és díjazzuk. Minden hónap közepéig várjuk az előző hónapban megjelent anyagokat. Januári anyagok nevezése: 2022. február 16-ig.

Hogyan?
Nemcsak beszélünk a pénzről: netto 200 000 Ft pénzjutalomban részesítjük a győztes anyagok szerzőit. És persze publicitást adunk a legjobbaknak, hogy minél több emberhez eljussanak a hiteles és hasznos tartalmak, hogy így gyarapodjon a tudásalapú társadalom.

Mit díjazunk?
Kifejezetten fintech témájú anyagokat. Ehhez értünk, és ezen a területen szeretnénk változást elérni. De mi a fintech?
A fintech az angol "Financial Technology" kifejezésből származik, és szó szerint pénzügyi technológiákat jelent. Kiterjed minden digitális pénzügyi megoldásra és az azokkal kapcsolatos szakterületekre.

És ami ennél is fontosabb: olyan tartalmakat várunk, amelyek
- hitelesek: tényeken alapulnak, megbízható forrásból építkeznek,
- innovatívak: újszerűen, kreatívan közelítenek meg egy adott kérdést,
- aktuálisak: hiánypótló szerepük van,
- és megfelelő módon szólítják meg a célcsoportjukat.

A pályázat részletei:
  • Pályázhatnak mindazok, akik a fintech tárgykörébe tartozó témát dolgoztak fel (és médiumok képviselői is jelentkezhetnek a náluk megjelent anyagok szerzőinek benevezésével). Azokat is támogatjuk, akiknek nincs publikálási lehetősége, de létrehoztak valamit, ami eleget tesz a kiírásnak. És bevonjuk a közönséget is: lehetőséget biztosítunk bárki számára, hogy egy általa hasznosnak ítélt fintech-anyagot jelöljön a versenyre.
  • A formátumra vonatkozóan nincs semmilyen megkötés. Videós tartalmakat és podcastokat ugyanúgy várunk, mint újságcikkeket, és a vállalati vagy hobbiblogok szerzőinek anyagaira is kíváncsiak vagyunk. Hisszük ugyanis, hogy egy tartalom nem attól lesz értékes, hogy hol jelenik meg és milyen alakot ölt, hanem a közlés minősége, a megközelítés újszerűsége teszi azt naggyá.
  • A díj nettó 200 000 Ft pénzjutalommal jár minden pályázati ciklusban. Úgy döntöttünk, hogy azt az összeget, amit PR anyagokra költenénk, inkább a hiteles tájékoztatás szolgálatába állítjuk.
  • Az anyagokat szakértő zsűri értékeli, amelyben helyet foglalnak a fintech-szféra minden szegletét ismerő szakemberek, és olyanok is, akik komplex szemléletükkel és sokrétű tapasztalatukkal járulnak hozzá a megalapozott döntéshozatalhoz.
  • Teret adunk az értékelésre a tartalmak fogyasztóinak is: a rövidített listára került alkotásokat közönségszavazásra bocsátjuk.
  • A pályázat a 2022. évre szól. A nevezés az év során folyamatos, minden hónapban győztest hirdetünk. 
  • Adott hónapban megjelent anyagokat a rákövetkező hónap tizedikéig várjuk (kivételt a januári anyagok nevezése képez, melyeket február 16-ig lehet beküldeni.)

https://felelosfintech.hu/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem