Felzárkózó települések

Határidő
Érvényes
Kategória
Szociális
Pályázhat
Biztos Kezdet Gyerekházak fenntartói

Felzárkózó települések


Pályázati felhívás a "Felzárkózó települések" programban résztvevő településeken az EFOP-1.4.3-16 pályázat keretében fejlesztett Biztos Kezdet Gyerekházak 2022. évre történő költségvetési támogatására

Tisztelt Pályázó!
A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozási rendjéről szóló 191/2008. (VII. 30.) Korm. rendelet 4.§ (2) bekezdés c) pontja alapján meghívásos pályázati felhívást hirdet a "Felzárkózó települések" programban résztvevő településeken az EFOP-1.4.3-16 pályázat keretében fejlesztett Biztos Kezdet Gyerekházak 2022. évre történő költségvetési támogatására.

A Pályázatot a Fenntartónak kell benyújtania elektronikus úton az Elektronikus Pályázatkezelő és Szerződésmenedzsment Rendszer (PKR) felületén keresztül (https://pkr.szgyf.gov.hu/pkr/authentication.html).

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. június 29. 23:59 perc.

A pályázat részletszabályait a pályázati dokumentáció tartalmazza.
A Pályázati felhívással kapcsolatos további információkat a Főigazgatóság Támogatásirányítási Főosztálya biztosítja a palyazat@tef.gov.hu e-mailcímen keresztül.

Pályázat dokumentumai:
https://tef.gov.hu/biztos-kezdet-gyerekhazak/

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem