Fényképen az én pillanatom!

Határidő
Érvényes
Pályázhat
18. életévét betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek

Fényképen az én pillanatom!


"Fényképen az én pillanatom!" fotópályázat részvételi szabályzat

Keressük a legboldogabb pillanatot!
Egy utazás olyan kalandokat és emlékeket kínál, amelyekből egész évben, sőt, sokszor egy életen át fel tudunk töltődni. Ha azt mondjuk: Az én történetem, akkor melyik legboldogabb pillanatod jut eszedbe? Mutasd meg, add át egy fénykép segítségével a legemlékezetesebb élményedet fotópályázatunkon!
A tájképek helyett most kerüljenek előtérbe a történetek, a hangulatok és az átélt érzések. Egy pohár bor a naplementében, egy rendkívüli találkozás, spontán röplabdameccs a tengerparton, egy megismételhetetlen családi pillanat, egy fergeteges esküvői esemény, vagy akár egy esős túrázás utáni tábortűz... Csupa olyan élmény, amelyekhez különleges érzések és történetek tartozhatnak.

Oszd meg velünk életed különleges momentumát egy vagy több darab fotó, és a képekhez tartozó rövidke leírás formájában!

A nevezés menete:
A versenyre az általad készített képpel és az ahhoz kapcsolódó maximum 300 karakteres leírással tudsz jelentkezni. A beküldött képeket 6 fős zsűri értékeli. A dobogósokon felül kiválasztják a legjobb 15 fotót, amelyeket a CEWE, RoadMovie Podcast, IBUSZ és a Gödöllői Királyi Kastély közösségi csatornáin teszünk közzé. A követők szavazatai alapján derül ki, ki lesz a közönségdíjas.

Jelen részvételi - és adatkezelési szabályzat a "Fényképen az én pillanatom!" fotópályázaton való nevezés és részvétel alapvető feltételeit állapítja meg. A Fotópályázaton való nevezéssel a pályázó nyilatkozik, hogy nevezését a jelen szabályzat ismeretében adta le és annak tartalmát magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. A FOTÓPÁLYÁZAT SZERVEZŐJE, KÖZREMŰKÖDŐI
A "Fényképen az én pillanatom!" fotópályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) főszervezője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye: 1135 Budapest, Béke u. 21-29.; cégjegyzékszám: 01-09-664654; kapcsolattartársi e-mailcíme: info@cewe.hu (a továbbiakban CEWE).

A Fotópályázat szervezésében közreműködik (a továbbiakban CEWE-vel együttesen: Szervezők):
- RoadMovie Podcast (képviseli: Molnár Péter E.V., nyilvántartási száma: 54994225, kapcsolattartársi e-mailcíme: podcast.roadmovie@gmail.com a továbbiakban: RoadMovie);
- IBUSZ Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.; cégjegyzékszám: 01-09-266780, kapcsolattartársi e-mailcíme: info@ibusz.hu a továbbiakban: IBUSZ);
- Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (székhelye: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély 5852. hrsz.; cégjegyzékszám: 13-09-129463; kapcsolattartársi e-mailcíme: marketing@kiralyikastely.hu a továbbiakban: Gödöllői Királyi Kastély);

2. A FOTÓPÁLYÁZAT NEVEZÉSI IDEJE
A Fotópályázatra nevezni 2023.09.01. és 2023.09.24. között nyílik lehetőség.

3. A FOTÓPÁLYÁZAT TÁRGYA
Szervezők a Fotópályázaton az alábbi tematikájú fényképek nevezését várják:
"Keressük a legboldogabb pillanatot!
Egy utazás olyan kalandokat és emlékeket kínál, amelyekből egész évben, sőt, akár egy életen át tudunk töltekezni. Ha azt mondjuk: Az én történetem, akkor melyik legboldogabb pillanatod jut eszedbe? Mutasd meg, add át egy fénykép segítségével a legemlékezetesebb élményedet fotópályázatunkon! A tájképek helyett most kerüljenek előtérbe a történetek, a hangulatok és az átélt érzések. Egy pohár bor a naplementében, egy rendkívüli találkozás, spontán röplabdameccs a tengerparton, egy megismételhetetlen családi pillanat, egy fergeteges esküvői esemény, vagy akár egy esős túrázás utáni tábortűz... Csupa olyan élmény, amelyekhez különleges érzések és történetek tartozhatnak. Oszd meg velünk életed különleges momentumát egy vagy több darab fotó és a képekhez tartozó rövidke leírás formájában!"
A nevezés menete: A versenyre az általad készített képpel és az ahhoz kapcsolódó maximum 300 karakteres leírással tudsz jelentkezni. A beküldött képeket 6 fős zsűri értékeli. A dobogósokon felül kiválasztják a legjobb 15 fotót, amelyeket a CEWE, RoadMovie Podcast, IBUSZ és a Gödöllői Királyi Kastély közösségi csatornáin teszünk közzé. A követők szavazatai alapján derül ki, ki lesz a közönségdíjas.

4. A NEVEZÉS MENETE, FELTÉTELEI
A Fotópályázaton 18. életévét betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek (a továbbiakban: Pályázó) vehetnek részt az általuk készített fénykép(ek) nevezésével. Egy Pályázó több fénykép nevezésére is jogosult.

A Fotópályázaton nevezni a CEWE üzemeltetésében álló alábbi elektronikus felületen (a továbbiakban: Pályázati Felület) adódik lehetőség: https://palyazat.fotokonyv.hu/fenykepen-az-en-pillanatom/hu_hu/

A nevezéshez a Pályázónak elsőként létre kell hoznia egy személyes fiókot a Pályázati Felületen, amennyiben azzal nem rendelkezik még. A személyes fiók segítségével a Pályázó saját maga kezelheti a nevezéseit és bármikor eltávolíthatja a feltöltött felvételeket. CEWE felhívja a Pályázók figyelmét, hogy a személyes fiókba feltöltött fényképek a Pályázati Felületen nyilvánossá válnak, azokat nem csupán a Szervezők ismerhetik meg.

A személyes fiókba való bejelentkezést követően nevezni a fotó feltöltésével, címének és rövid leírásának megadásával, valamint a Pályázó nevének és kapcsolattartási e-mailcímének rögzítésével van lehetőség. A nevezés véglegesítéséhez a jelen szabályzat elfogadására és az adatkezelési hozzájárulás megadására vonatkozó checkbox kipipálása és a nevezés beküldése szükséges.
A Fotópályázaton nem vehetnek részt és a Szervezők által kizárásra kerülnek:
- a Szervezők, vagy a Fotópályázat lebonyolításában részt vevő egyéb közreműködők tagjai, munkavállalói, illetve ezen személyek közeli hozzátartozói;
- 18. életévüket be nem töltött személyek;
- olyan Pályázók, akik nem saját alkotásukkal neveznek;
- olyan Pályázók, akik másokban megbotránkozást, félelmet keltő, obszcén, pornográf vagy egyébként a közerkölcsöt sértő anyagokat neveznek.

5. A ZSŰRIZÉS MENETE, A KIVÁLASZTOTT ALKOTÁSOK
A nevezési feltételeknek megfelelő, a nevezési határidőben benyújtott alkotások közül szakmai zsűri választja ki a legjobbnak ítélt 15 alkotást, illetve ezen belül az első 3 helyezettet. A zsűri tagjait a Szervezők delegálják.

A zsűri döntésének közzétételére 2023.09.28. napján kerül sor a Pályázati Felületen és a CEWE Facebook-oldalán. A díjazott alkotások Pályázóit a CEWE egyidejűleg e-mailben is értesíti, egyúttal egyezteti a nyeremény átvételének menetét.

Szervezők fenntartják annak jogát, hogy a zsűri által kiválasztott 15 pályamunkát a Pályázó által feltöltött formában és cím feltüntetése mellett saját honlapjukon és közösségi média felületeiken a Fotópályázat népszerűsítése céljából közzé tegyék.

6. KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS
A zsűri által kiválasztott 15 alkotás közönségszavazáson veszt rész, amelynek győztese külön díjazásban részesül. A közönségszavazás a CEWE Facebook-oldalán kerül meghirdetésre 2023.09.28. és 2023.10.02. között. A közönségszavazás győztetésnek kihirdetésére a CEWE Facebook-oldalán és a RoadMovie podcast adásásban kerül sor 2023.10.03. napján. A közönségdíjas Pályázót a CEWE egyidejűleg e-mailben is értesíti, egyúttal egyezteti a nyeremény átvételének menetét.

7. KIÁLLÍTÁS
A zsűri által kiválasztott 15 alkotásból - CEWE vászonfotóra nyomtatott formában - a Szervezők kiállítást szerveznek a Gödöllői Királyi Kastélyban 2023. 10.17. és 2023.12.28. között.

8. DÍJAZÁS
1. helyezett díja:
- 1 db 50 ezer Ft-os CEWE vásárlási utalvány;
- IBUSZ nyeremény: Görögországi nyaralás 2 fő részére: 8 nap/7 éjszakás nyaralás Görögország egyik fantasztikus szigetére. Utazás repülőgéppel, szállás: apartmanban, önellátással. A nyeremény tartalmazza a repülőjegyet illetékkel együtt, 23 kg feladott poggyászt, a transzfert a repülőtér és a szállás között, az apartmant és a magyar nyelvű asszisztenciát. A nyeremény 2024. júniusi utazásra vonatkozik;
- RoadMovie nyeremény: 1 db páros belépőjegy a 2023. őszén megrendezésre kerülő Járatlan Utakon Fesztiválra.
- RoadMovie nyeremény: részvételi lehetőség a RoadMovie Podcast egyik adásában.
2. helyezett díja:
- 1 db 30 ezer Ft-os CEWE vásárlási utalvány
3. helyezett díja:
- 1 db 20 ezer Ft-os CEWE vásárlási utalvány
Közönségszavazás nyertesének díja:
- 1 db 25 ezer Ft-os CEWE vásárlási utalvány
- RoadMovie nyeremény: részvételi lehetőség a RoadMovie Podcast egyik adásában.
A 15 kiválasztott alkotás Pályázóinak díja:
- páros belépőjegy a Gödöllői Királyi Kastélyba, amely 2024. december 31. napjáig felhasználható;
- a kiállítást követően a CEWE valamennyi kiállított vászonfotót nyereményként eljuttatja a Pályázó részére.

A díjak utáni közterheket az adott díjat felajánló Szervező viseli, a nyerteseknek ezzel összefüggésben bevallási vagy fizetési kötelezettsége nincs.

9. SZERZŐI JOGI NYILATKOZATOK, FELELŐSSÉG
Pályázó a fotóalkotásának nevezésével nyilatkozik, hogy
- felhasználási engedélyt biztosít a CEWE részére a fotóalkotásnak a Pályázati Felületen való közzétételére, nyilvánosságra hozatalára mindaddig, amíg a Pályázó a személyes fiókjából a fotóalkotást nem törli;
- felhasználási engedélyt biztosít a Szervezők részére, hogy a 15 díjazott alkotás közé választása esetén a fotóalkotást a Fotópályázat népszerűsítése céljából saját honlapjukon és közösségi média felületeiken közzé tegyék a nevezés során megadott alap adatok (szerző, cím, leírás) feltüntetése mellett;
- felhasználási engedélyt biztosít a Szervezők részére, hogy a 15 díjazott alkotás közé választása esetén a jelen szabályzat 7. pontja szerinti kiállításon a fotóalkotást kiállítsák;
- a fentiekben meghatározott felhasználási engedélyeket ellenérték követelése nélkül biztosítja a Szervezők részére.

Pályázó a fotóalkotásának nevezésével kijelenti és szavatosságot vállal arra, hogy a fotóalkotást ő készítette és az azon szereplő személyek a felvétel elkészítéséhez hozzájárulásukat adták, továbbá, hogy a fényképen nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői vagyoni / felhasználási joga, amely a Szervezők jelen pont szerinti jogszerzését és felhasználását korlátozná vagy akadályozná. Szavatossági nyilatkozatánál fogva a Pályázó a szerződésszegésért való felelősség szabályai szerint köteles helytállni a Szervezőket értő mindazon károkért, amelyek a szavatossági nyilatkozat valótlanságából fakadnak.

Amennyiben Pályázó fotóalkotása kiválasztásra került a 15 díjazott alkotás közé, Pályázó a jelen pont szerinti nyilatkozatait írásban is köteles megerősíteni a Szervezők részére a fotóalkotás további felhasználását megelőzően. Az írásbeli felhasználási engedély hiányában a Pályázó elveszíti a nyereményekre való jogosultságát, illetve a fotóalkotás jelen szabályzat szerinti kiállításának lehetőségét.

10. A NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE
CEWE az általa biztosított nyeremény utalványokat e-mailben, a kiállított vászonfotókat a kiállítást követően kézbesítő útján juttatja el a díjazott Pályázók részére.

RoadMovie, IBUSZ és Gödöllői Kastély a saját maga által felajánlott nyereményét szintén e-mailben juttatja el a díjazottak részére, amelynek céljából közvetlenül veszik fel a kapcsolatot az érintett személyekkel a CEWE által továbbított kapcsolattartási e-mailcímeken.

11. ADATKEZELÉSI FELTÉTELEK
A Fotópályázattal összefüggő adatkezelési tevékenységekre vonatkozó információk:

11.1. Személyes fiók regisztrációja a Pályázati Felületen
Adatkezelő: CEWE
Adatkezelési tevékenység leírása: a személyes fiók regisztrációja, az ott megadott vagy feltöltött személyes adatok tárolása a fiók által biztosított funkciók céljából;
Az adatkezeléssel érintett személyes adatok: a fiók regisztrációjához szükséges név, e-mailcím, illetve a fiók használata során opcionálisan megadott egyéb személyes adatok;
Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, amelyet a regisztráció véglegesítésével adhat meg;
A hozzájárulás visszavonása: az érintett a személyes fiók törlésével bármikor visszavonhatja a hozzájárulását és megszüntetheti a további adatkezelést, ez azonban nem befolyásolja az azt megelőzően, hozzájárulása alapján végzett adatkezelés jogszerűségét;
Az adatkezelés időtartama: a személyes fiók felhasználó általi törléséig;

11.2. Nevezés és részvétel a Fotópályázaton
Adatkezelő: CEWE
Adatfeldolgozók: a RoadMovie, az IBUSZ és a Gödöllői Királyi Kastély;
Adatkezelési tevékenység leírása: fotóalkotás nevezése a Fotópályázaton, zsűrizés, nyertesek közzététele, értesítése a Szabályzatban meghatározottak szerint;
Az adatkezeléssel érintett személyes adatok: a nevezéshez szükséges név, e-mailcím, illetve a Pályázó képmása, amennyiben a fotóalkotás ábrázolja;
Az adatkezelés jogalapja: a Pályázó önkéntes hozzájárulása, amelyet a nevezés leadásával adhat meg;
A hozzájárulás visszavonása: a Pályázó a nevezés időtartama alatt a CEWE részére küldött e-mailes nyilatkozatával bármikor visszavonhatja a hozzájárulását és megszüntetheti a további adatkezelést, ez azonban nem befolyásolja az azt megelőzően, hozzájárulása alapján végzett adatkezelés jogszerűségét, illetve értelemszerűen a Fotópályázatról való diszkvalifikációval jár;
Az adatkezelés időtartama: a nyertesek kihirdetéséig és értesítéséig;

11.3. A Pályázótól eltérő személyek szereplése a fotóalkotásokon
Adatkezelő: CEWE
Adatfeldolgozók: a RoadMovie, az IBUSZ és a Gödöllői Királyi Kastély;
Adatkezelési tevékenység leírása: fotóalkotás nevezése a Fotópályázaton, zsűrizés, közzététel, kiállítás lebonyolítása;
Az adatkezeléssel érintett személyes adatok: a Pályázótól eltérő személy képmása, amennyiben a fotóalkotás ábrázolja;
Az adatkezelés jogalapja: a CEWE jogos érdeke, amely a Fotópályázat gördülékeny lebonyolításához fűződik, és amelynél fogva nem áll módjában a nevezett fotóalkotáson esetlegesen szereplő egyéb személyek közvetlen hozzájárulását beszerezni;
Tiltakozás: az adatkezeléssel érintett személy jogosult a CEWE felé e-mailben jelezni az adatkezeléssel szembeni tiltakozását, ebben az esetben a fotóalkotás haladéktalanul eltávolításra kerül a közzétételre használt valamennyi platformról;
Az adatkezelés időtartama: a nevezéstől a kiállítás végeztéig;

11.4. Kiállítás és közönségszavazás a nyertesek részére
Adatkezelő: Saját platformja tekintetében valamennyi Szervező önálló adatkezelőként;
Adatkezelési tevékenység leírása: fotóalkotás és a Pályázó nevének közzététele a Szervezők felületein a közönségszavazás lebonyolítása és a Fotópályázat népszerűsítése céljából, a fotóalkotás és a Pályázó nevének közzététele a kiállításon; a Pályázó személyazonosító adatainak rögzítése az írásbeli felhasználási engedélyben
Az adatkezeléssel érintett személyes adatok: a Pályázó neve, személyazonosító adatai, illetve a Pályázó képmása, amennyiben a fotóalkotás ábrázolja
Az adatkezelés jogalapja: a Pályázó önkéntes hozzájárulása, amelyet a nyereményről való értesítése alapján, az írásbeli felhasználási engedély visszaküldésével ad meg;
A hozzájárulás visszavonása: a Pályázó az adatkezelés időtartama alatt a Szervezők részére küldött e-mailes nyilatkozatával bármikor visszavonhatja a hozzájárulását és megszüntetheti a további adatkezelést, ez azonban nem befolyásolja az azt megelőzően, hozzájárulása alapján végzett adatkezelés jogszerűségét;
Az adatkezelés időtartama: a közönségszavazás kezdetétől a kiállítás befejezéséig;

11.5. Nyeremények átadása, kézbesítése
Adatkezelő: Saját nyereménye tekintetében valamennyi Szervező önálló adatkezelőként;
Adattovábbítás: a RoadMovie, az IBUSZ és a Gödöllői Királyi Kastély részére az általuk biztosított nyeremények átadása céljából;
Adatkezelési tevékenység leírása: CEWE utalványok, vászonfotók eljuttatása a Pályázó részére
Az adatkezeléssel érintett személyes adatok: a Pályázó neve, e-mailcíme, kézbesítési címe;
Az adatkezelés jogalapja: a Pályázó és a CEWE között a nyereményre való jogosultság kapcsán létrejött szerződés teljesítése;
Az adatkezelés időtartama: a nyertesek kihirdetésétől a nyeremények átadásáig;

11.6. Az érintettek jogai
Hozzáférés
Az Érintett jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon:
a) az adatkezelés céljai;
b) az Érintett személyes adatok kategóriái;
c) azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;
d) adott esetben a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai;
e) az Érintett azon joga, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen;
f) a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
g) ha az adatokat nem az Érintettől gyűjtötték, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ.

Helyesbítés
Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az Érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok - egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő - kiegészítését.

Törlés és korlátozás
Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az Érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:
a) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
b) az Érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
c) az Érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre,
d) a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
e) a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
f) a személyes adatok gyűjtésére a közvetlenül gyermekeknek kínált, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

A fenti rendelkezések nem alkalmazandók, amennyiben az adatkezelés szükséges:
- a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
- a személyes adatok kezelését előíró, az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
- közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, amennyiben a törléshez való jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést; vagy
- jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

Az Érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:
a) az Érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
b) az adatkezelés jogellenes, és az Érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
c) az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az Érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
d) az Érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az Érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Az Adatkezelő az Érintettet, akinek a kérésére korlátozták az adatkezelést, az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja.

Adathordozhatóság
Az Érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha:
a) az adatkezelés hozzájáruláson, vagy szerződésen alapul; és
b) az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jog gyakorlása során az Érintett jogosult arra, hogy - ha ez technikailag megvalósítható - kérje a személyes adatok adatkezelők közötti közvetlen továbbítását.

Felhívjuk az érinttetek figyelmét, hogy amennyiben az adatok fogadása a célszemélynél technikailag nem megvalósítható, úgy az adathordozhatósági jog sem gyakorolható.

Jogorvoslati lehetőségek
Érintett az adatkezeléssel összefüggő észrevételeit vagy panaszait az Adatkezelővel írásban, a székhelyére címzett postai küldeménnyel vagy e-mailben közölheti, amelyre Adatkezelő minden esetben 30 napon belül írásban reagál.

Az Érintett - a személyes adatok kezelésével összefüggő jogsértés esetén - panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Email: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

Továbbá, az Érintett az Adatkezelővel szemben személyiségi jogainak megsértése esetén polgári peres eljárást kezdeményezhet lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt.

12. Egyéb rendelkezések
Szervezők fenntartják annak a jogát, hogy a Fotópályázatot a nevezési idő kezdetét megelőzően visszavonják, vagy annak feltételeit egyoldalúan módosítsák.

Szervezők fenntartják továbbá annak jogát is, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű nevezés hiányában a zsűrizés során 15-nél kevesebb fotóalkotást válasszanak ki kiállítása alkalmasnak.

Jelen szabályzat hatályos verziója elérhető a Pályázati Felületen. A Fotópályázaton való részvétel feltételei alatt minden esetben a jelen szabályzatban meghatározott feltételek összessége értendő függetlenül attól, hogy a Szervezők a Fotópályázat népszerűsítése során milyen terjedelemben teszik közzé azokat.
https://palyazat.fotokonyv.hu/fenykepen-az-en-pillanatom

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem