Forgasd ki magadból az érzéseidet!

Határidő
Érvényes
Pályázhat
20 év alatti fiatalok

Forgasd ki magadból az érzéseidet!

- Cinemira Videóverseny 2024

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak. A verseny mellé olyan neves művészek álltak, mint Puskás-Dallos Peti zenész és az Azariah dokumentumfilmet rendező Mazzag Izabella, Lampert Benedek fotós és Hollósi Jázmin online tartalomgyártó, akik zsűrizik az alkotásokat. A verseny témákat Cinemira mellett idén a LEGO és a TOPJOY adták. A legjobb filmek alkotói értékes filmes díjakat nyerhetnek így Prezi féléves előfizetés, kamerák-drónok ingyenes bérlését, Play VR páros játék utalványt, legújabb menő LEGO készleteket, és páros mozijegyet.

A videóversenyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni, az alábbi HÁROM kategóriában:
1. Neked mit üzen a Topjoy kupak?
Vegyél Topjoy üdítőket, a kupakokban rejlő üzenetekből forgass szabadon kreatív kisfilmeket!
2. Boldogság - Te mitől vagy boldog?
Forgass filmet telefonnal műfaji megkötés nélkül, engedd szabadon a fantáziád, mit jelent neked a boldogság, mikor és mitől érzed magad boldognak?
3. Kalandozások a LEGO galaxisban
Engedd útjára végtelen kreativitásod és meséld el LEGO kockák és minifigurák segítségével, hogyan fedezi fel az emberiség a világűrt!

Filmjeitek legyenek egyediek, személyesek, tegyétek bele gondolataitokat, érzéseiteket! Egyénileg vagy csapatban is nevezhettek alkotásokat.

A versenybe jutott alkotásokat a Cinemira TEEN Filmfesztiválon vetítjük a Corvin moziban október első hétvégéjén, a zsűri minden alkotónak személyes visszajelzést ad. A díjak átadására a a CINEMIRA Díjátadó eseményen kerül sor október 13-án a Kristály Színtérben.

A filmeket neves szakmai zsűri értékeli:
Puskás-Dallos Peti - énekes, színész, televíziós személyiség
Hollósi Jázmin - digitális tartalom készítő
Mazzag Izabella - film - videoklip rendező
Lampert Benedek - fotográfus

JELENTKEZÉS
Töltsd fel egy elérhető Google Drive linkre a filmed!
Küldd el a következő címre:
cinemiravideoverseny@gmail.com
A tárgyba írd be, hogy melyik témában nevezed a filmed.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2024. augusztus 31.

Szabályzat:
Egy pályázó egy adott kategóriában maximum 3 videóval indulhat/videóban vállalhat szerepet. Határidőn túl beérkezett pályamunkákat nem tudunk elfogadni. A beérkezett pályaműveket a szakmai zsűri bírálja el, objektív és szubjektív szempontok szerint. A zsűri döntése az eredményhirdetés pillanatától végleges és nem változtatható. Minden nevezett film alkotója a nevezéssel kijelenti, hogy a filmben szereplők személyiségi jogai nem sérülnek, csak olyan személy jelenik meg az alkotásban szereplőként vagy alkotóként, aki vállalta ezt, és ehhez tevőlegesen hozzájárult. Minden ehhez kapcsolódó jogi kérdés az alkotás nevezőjét érinti. A nevezéssel a nevező elfogadja, hogy az alkotása a Magyar Mozgókép Fesztiválon és a Cinemira fesztiválon vetítésre kerül, emellett hozzájárul, hogy a szervezők, illetve a videóverseny hivatalos partnerei online felületeiken időbeli és térbeli korlátozás nélkül terjesszék azt.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem