Green Awards

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bármely szektorban tevékenykedő vállalatok

GREEN AWARDS


A Green Awards különböző kategóriáit harmadik alkalommal, 2024-ben is átadjuk a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával, azzal a hosszú távú elköteleződéssel, hogy az adott évben a hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit elismerjük. Jelentkezzenek most, és mutassák meg, hogy milyen egy fenntarthatóan működő kis-, vagy nagyvállalat, milyen egy igazán innovatív kezdeményezés, egy fenntarthatósági céloknak megfelelő beruházás, vagy egy társadalmi ügyért leginkább elhivatott program, vagy személy, példakép. Legyen öné, önöké, a vállalaté a "Zöld Díjak" egyike 2024-ben.
Jelentkezési időszak 2024. május 8.-július 14.
KATEGÓRIÁK
Az Év Zöld Nagyvállalata
Az Év Zöld Kkv-ja
Az Év Zöld Innovációja
Az Év Zöld Beruházása
Az Év Jó Ügye
Az Év Zöld Példaképe

NYEREMÉNYEK
A díjat a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közösen ajánlja fel. A magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett, a győzteseket bemutatjuk a Portfolio.hu hasábjain a díjátadót követően, az általuk képviselt program vagy a vállalat fenntarthatósági tevékenységére kitérve. A nyertes vállalatot/programot képviselő személy számára a Portfolio VIP jegyet biztosít a 2024. szeptember 4-én megrendezésre kerülő Sustainable World 2024 konferenciára, ahol a szakmai programot az ünnepélyes díjátadó, majd állófogadás követi.

A DÍJ ELBÍRÁLÁSA ÉS ÁTADÁSA
A jelentkezők közül Támogatóink és a Portfolio szakemberei elsőként egy 3-as szűkített listát alakítanak ki minden kategóriában. A 3-as listából a Sustainable World konferencia exkluzív szakmai zsűrije titkos szavazáson választja ki a győzteseket minden kategóriából. A végső győztest a 2024-es Sustainable World konferencián jelentjük be.

A DÍJRA VALÓ JELENTKEZÉS FELTÉTELEI
A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá.

Jelentkezési időszak vége: 2024. július 14.

A pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező nagy-, vagy kis- és középvállalat (Nagyvállalati kategória 250 fős alkalmazotti létszám felett) elmúlt egy évben nyújtott fenntarthatósági szempontból kiemelkedő munkáját; a Zöld Innováció és Zöld Beruházás kategória esetén ezeknek a bemutatását a társadalmi, illetve környezeti pozitív hatásokkal együtt; valamint a Jó Ügy kategóriában való jelentkezés esetén a program pontos leírását, társadalmi hatásait. Az Év Zöld Példaképe új kategória, amelyre olyan jelöltek jelentkezését, vagy jelölését várjuk, akik elhivatottak a környezeti ügyek iránt, vagy a társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedőek, vagy akár egy-egy cég irányításában példaértékű a munkájuk.

A pályázat beadásához minimum követelmény egy tömör, lényegretörő, maximum 2500 karakteres leírás beküldése a honlapon keresztül, opcionálisan csatolható részletesebb leírás is word, pdf formátumban. Vállalaton belül több kategóriában is lehet indulni a különböző programok bemutatásával, valamint a korábbi években pályázó vállalatok jelentkezését is várjuk az elmúlt egy év programjainak, eredményeinek részletezésével.

JOGI FELTÉTELEK
A díj másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. A kiírók fenntartják a jogot a pályázat eredménytelenné nyilvánítására. A jelentkezők szavatolnak érte, hogy a pályázat során benyújtott szellemi teljesítményük kizárólagos és nem pályáznak olyan produktummal, amely részben vagy egészben más szellemi teljesítménye. E szavatosság megsértésével kapcsolatosan keletkezett minden vagyoni és nem vagyoni kárért, költségért és sérelemdíjért a pályázó felel.
A jelentkezők benyújtott jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy a Jelentkezési lapon megadott adataikat a Net Média Zrt. kapcsolat-felvételi céllal kezelje (rögzítse és felhasználja) olyan módon, hogy a megadott adatkezelőkön kívül az adat másnak át nem adható és más célra fel nem használható. Az adatkezelés további szabályait a Net Média Zrt. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza.
Elérhető itt: https://portfoliocsoport.hu/info/adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat

PROBLÉMÁBA ÜTKÖZÖTT A JELENTKEZÉS SORÁN?
További kérdés esetén keressen minket az awards@portfolio.hu e-mailcímen.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem