GYEAKONCERT - pályázat

Határidő
Érvényes
Kategória
Közművelődés
Pályázhat
civil szervezetek

GYEAKONCERT - pályázat


Kiíró: Gyermekétkeztetési Alapítvány
Kategória: komolyzenei (közösségi adománygyűjtés)
Pályázat ideje: 2023. március 1.-2023. június 30.
Jelentkezési cím és információk: gyeakoncert@gyea.hu

1. Az idén 30 éves Gyermekétkeztetési Alapítvány (továbbiakban Szervező) pályázatot ír ki, amelynek keretében civil szervezetek (non-governmental organizations, azaz NGO-k, a továbbiakban: Kedvezményezettek) a www.gyeakoncert.com oldalon regisztrálva egy közösségi adománygyűjtő platform részesei lehetnek, és a Szervező által kínált jótékonysági koncert bevételeire pályázhatnak.

2. A pályázat célja, hogy a Kedvezményezettek ezen a közösségi adománygyűjtő platformon saját támogatóikat (a továbbiakban: Adakozók) a www.MuseHelps.com oldalon adományozásra ösztönözzék. Az Adakozók úgy tudnak adományt eljuttatni a támogatott Kedvezményezettjükhöz, hogy a www.musehelps.com weboldalon a Kedvezményezett kódjának megadásával jelzik, hogy melyik szervezetet kívánják támogatni. A kódot a Kedvezményezett NGO a regisztrációkor maga adja meg.

3. Pályázók köre: Bármilyen civil szervezet (NGO) pályázhat, nincs egyéb megkötés.

4. A pályázókat az adományozóik által juttatott adományainak a 100%-a illeti meg.

5. Jelentkezés: a pályázó civil szervezetek a www.gyeakoncert.com oldalon végrehajtják regisztrációjukat.

6. Az Adakozók adományaikért cserébe egy online, 2023. április 10. és június 30. között meghallgatható koncert hallgatói lehetnek. Az Adakozók az adományjegy megvásárlása esetén a Szervező illetve a Kedvezményezett által nyújtott ajándékokat kapja meg. A koncert 2023. március 24. előtt nem hozzáférhető az Interneten.

7. A kedvezményezett dönt arról, hogy milyen típusú jegyet árul a saját Adakozóinak. A Thalia, Melpomene és Euterpe adományjegyekhez kapcsolódó, az Adakozónak járó ajándékot a Szervező biztosítja.
Jegyárak és ajándékok:
- Thalia Adományjegy Tizenöt (15) euró
o Ajándék: Egy (1) darab, a Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó
- Melpomene Adományjegy Negyvenöt (45) euró
o Ajándék: Egy (1) darab, a Mozart: Figaro házassága Nyitány, a Beethoven: 1. Szimfónia és a Király: Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó.
- Euterpe Adományjegy Kilencven (90) euró:
o Ajándékok: Egy (1) darab, a Mozart: Figaro házassága Nyitány, a Beethoven: 1. Szimfónia és a Király: Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó, a Négy fantázia című zenemű partitúrája letölthető PDF formájában.
- Erato Adományjegy Kettőszáz (200) euró
o Ajándékok: Kettő (2) darab, a Mozart: Figaro házassága Nyitány, a Beethoven: 1. Szimfónia és a Király: Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó, a Négy fantázia című zenemű partitúrája letölthető PDF formájában, a Kedvezményezett által felajánlott ajándék
- Kleio Adományjegy Ötszáz (500) euró
o Ajándékok: Öt (5) darab, a Mozart: Figaro házassága Nyitány, a Beethoven: 1. Szimfónia és a Király: Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó, a Négy fantázia című zenemű partitúrája letölthető PDF formájában, a Kedvezményezett által felajánlott két (2) ajándék
- Calliope Adományjegy Ötezer (5000) euró
o Ajándékok: Tíz (10) darab, a Mozart: Figaro házassága Nyitány, a Beethoven: 1. Szimfónia és a Király: Négy fantázia című mű megtekintését biztosító jelszó, a Négy fantázia című zenemű partitúrája letölthető PDF formájában, a Kedvezményezett által felajánlott három (3) ajándék, az Adakozó nevének feltüntetése a közvetítés végén futó reklámcsíkban.

8. A Kedvezményezett vállalja, hogy a Szervező közhasznú céljaira és költségei fedezetéül akkora összeget adományoz, amekkora egyenlő a Kedvezményezett által a jelen megállapodás alapján kapott első 20 adomány összegének 50, plusz minden további adomány összegének 10%-ával.

9. További információ a gyeakoncert@gyea.hu címen kérhető.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem