Horizont Európa keretprogram II. pillér partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatása

Határidő
Érvényes
Pályázhat
olyan, Magyarországon bejegyzett és működő szervezet pályázhat, ami a II. pillér alá tartozó bármely klaszter keretében megjelent vagy megjelenő felhívásra pályázatot kíván benyújtani, és vállalja az ahhoz kapcsolódó partnerkereső rendezvényen való aktív részvételt

Horizont Európa keretprogram II. pillér
partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatása


Az NKFI Hivatal pályázati felhívása a Horizont Európa keretprogram II. pillér partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatására
WIDERA Travel Grants

Elektronikus benyújtás határideje: 2025. január 31.
Keretösszeg 31 328 000 Ft
Igényelhető támogatás 1000 euró/fő
Pályázat értékelője NKFI Hivatal
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) az NCP_WIDERA.NET projekt kedvezményezettjeként, a projekt forrásának terhére felhívást tesz közzé a Horizont Európa K+I keretprogram partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatására.

A pályázat a Horizont Európa keretprogram II. pillére alá tartozó klaszterek valamelyike által külföldön szervezett nemzetközi partnerkereső rendezvényen való részvételhez nyújt utólagos támogatást.

A támogatásra bármely olyan, Magyarországon bejegyzett és működő szervezet pályázhat, ami a II. pillér alá tartozó bármely klaszter keretében megjelent vagy megjelenő felhívásra pályázatot kíván benyújtani, és vállalja az ahhoz kapcsolódó partnerkereső rendezvényen való aktív részvételt. (A 2022. december 15-i (EU) 2022/2506 számú tanácsi végrehajtási határozat hatályossága alatt az érintett szervezetek nem részesülhetnek támogatásban.)

A pályázati támogatás a részvételhez kapcsolódó tényleges utazási és szállásköltségekhez járul hozzá, legfeljebb 1000 euró összegnek megfelelő forintösszegben, utófinanszírozás formájában.

A támogatásra a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2025. január 31-ig lehet pályázni, a partnerkereső rendezvények szervezéséhez kapcsolódóan folyamatosan. Támogatási igény 2025. február 28-ával bezárólag megrendezésre kerülő partnerkereső rendezvény vonatkozásában nyújtható be.
https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/egyeb-tamogatas/horizont-europa-2-piller-partnerkereso-rendezvenyen-reszvetel-widera-travel-grants/palyazati-felhivas

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem